Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Győri Kaáli Intézet infók fórum

Győri Kaáli Intézet infók (beszélgetés)

23471. Krizol (válaszként erre: 23457. - Macska15)
2016. nov. 7. 16:44
Köszönöm, neked pedig boldog babavárást! :)
23470. Pillangóhatás (válaszként erre: 23469. - Pillangóhatás)
2016. nov. 7. 14:03
Bocsi a melléütésekért kicsi rajtam ugràl :)
23469. Pillangóhatás (válaszként erre: 23458. - Cirmoscicajaj)
2016. nov. 7. 14:02
Törés...nekem első. Stimu lett sikertelen brültetés sem lett,de ez eszembe se jutott.mindig azt mondtam előre és a cél a lényeg.stimu utàn 1 hónappal spontàn ikerterhes lettem 7. Héten missed ab....még egy hatalmas pofon.sokkal nagyobb,mintcag előző,de tudtam,hogy menni kell..én édesanya leszek és kész.következő 2 beültiből született a kislànyunk,majd a kusfiunk és most készülünk vissza tesóért.minden kînlódást megért és most se tennék màskéntés ez úgy zajlott.aug 1. Konzi.szeptember sikertelen stimz,október pozi teszt,december missed ab,màrcius beülti,àprilis pozitîv teszt.és 19 hónap van a gyerekek között.szóval csak pozitîvan előre és a célt nézd.fogd fel úgy,hogy ez a szükséges plussz segîtség
23468. Pillangóhatás (válaszként erre: 23447. - Brigee77)
2016. nov. 7. 13:50
Ez nem kivitelezhető..mert honnan tudjuk ,hogy 25 évesnek nincs korai petefészek kimerülése,vagy pàrjànak romló eredménye,vagy endo ami bàrmikor kiújulhat stb.a fiatalabbak pedig így mondhatnàk azt miért nem jött koràbban...ne îtéljük ...senki nem tudja mi zajlik a hàttérben....
23467. Babett82 (válaszként erre: 23466. - Babett82)
2016. nov. 7. 06:52
Kimaradt a hüvelyfájdalom és szárazság..
23466. Babett82 (válaszként erre: 23464. - Virág2016)
2016. nov. 7. 06:32
Szia! Nekem szerdán lesz két hete, hogy beadták. Nekem nagyon beragadt a helye és két napig elég rosszul voltam, mai napig időnként előjön, hogy megszédülök vagy hányingerem van, minden másnap pedig a fejem fáj :/ szerdán tudok többet mondani a beültetés idejéről..
2016. nov. 6. 21:08

Sziasztok.

Èn Bp Kaaliba járok.

Valaki leìrná nekem,h Körösi dr milyen vizsgalatokat kèr?

23464. Virág2016
2016. nov. 6. 20:07
Sziasztok! Kapott valaki közületek Decapeptyl Depot injekciót? Milyen tapasztalatotok van vele kapcsolatban? Mellékhatások és egyebekre gondolok. A beadása után mennyi idővel később volt beültetésetek?
2016. nov. 6. 17:38

Köszönöm szépen!

Persze,hogy érdekel,miért ne érdekelne...

Mi hajnali 2-kor elindulunk haza, az nagy Mo. felé.Mivel otthon nincs net így nem tudom nyomon követni a történéseket (ill.megpróbálom telefonon keresztül)

ha majd visszajövök,leírom,h mi volt a konzultáción.

23462. csillag80 (válaszként erre: 23458. - Cirmoscicajaj)
2016. nov. 6. 17:15
Cirmoscica,en csak ugyanazt irnam,mint Popi. Nekünk is Győr második intezet volt,a 6 lombikunk sikerült ott de missed ab lett,majd a 7.eredménye a 1,5 eves kislanyunk 😀. Csak Popit tudom ismetelni...nem tudtam elkepzelni az életem baba nélkül. Más miatt ezt nem lehet csinalni csak magad miatt. Minden vizsgalatnak utananeztem,sajat kutfőből megnezettem stb. Képtelen voltam feladni. Sok sikert!
23461. popi80 (válaszként erre: 23458. - Cirmoscicajaj)
2016. nov. 6. 14:49

Szia! Köszönöm szépen, most még 28 hetes kismama vagyok, de már bizakodóbb, mint az elején. Én nem tudtam elképzelni babó nélkül az életem, elsősorban ez vitt előre. Ha egyik nem sikerült, kerestem, h mit lehet még tenni, és asszem' így elmentünk a végsőkig. Szívesen megosztom,h mi mindent csináltunk végig az Ő érdekében, azért, h legyen, de baromi

hosszú, csak akkor, ha érdekel. 5 éve próbálkoztunk, akkor sikerűlt. A Férjem nagyon támogató, nem volt kérdés soha, h ezt v azt tegyük e. Nekem Győr az elejétől ott volt a fejemben, de mivel Debrecenben élünk, próbálkoztunk közelebb, amikor innen elmentünk rábeszéltek pestre, pont amiatt hagytam magam, mert akkor én sem kaptam sok hónapig időpontot, pestre meg mehettünk. Sok embert ismerek személyesen is, netről is akiknek Kőrösi Dr segített, így nagyon hittem benne. Ilyen utolsó lehetőség volt nekünk Kőrösi, meg pesten Fülöp dr. Közben meg jártam pszichológushoz is, nekem ő is sokat segített. Az nekünk nem volt kérdés h csináljuk egy darabig ezt, nincs szervi oka a meddőségnek, nekem a vgén a meló volt holúzós nagyon. Hát nem tudom tudtam e segíteni, mindenesetre kitartást kívánok.

23460. jakee84 (válaszként erre: 23459. - Brigee77)
2016. nov. 6. 13:45

Ha fizetsz, akkor elobb kerulhetsz sorra a kezelesben. A vizsgalatok teren nem tudom mi a helyzet, en nem kaptam hamarabb emiatt konzira idopontot.

Mi most FET-re keszulunk, tb-sen aprilisban, fizetosen mar decemberben mehetunk. En itt tapasztaltam egyedul elonyet a fizetos verzionak.

23459. Brigee77 (válaszként erre: 23433. - Jakee84)
2016. nov. 6. 12:34
Ha a konzira nincs is, de utána elsőbbséget élvez a fizetős páciens? Vagy ugyanúgy 1 év vagy több? Gondolom az idő attól is függ hogy mi a probléma. Ha vkinek méh tükrözésre van szüksége, IR-es vagy egyéb hosszabb ideig tartó kezelés szükséges az is idő...
23458. cirmoscicajaj (válaszként erre: 23435. - Popi80)
2016. nov. 6. 06:58

Kedves popi80!

Elsősorban gratulálni szeretnék,nem csak a kisbabához,hanem a kitartásodhoz is.

Megmondom őszintén,az én idegrendszeremet figyelembe véve,már rég feladtam volna.A kérdésem nem szép,mégis fontos már a lehetőségeket figyelembe véve.

Hogy bírtad mindezt végig csinálni?

Amikor a 2.,3.,4.,sem sikerült akkor mi vitt előre?Mi/Ki volt aki miatt még egyszer megpróbáltad?Nem fordult meg akkor a fejedben,h feladod?

Ne haragudj,h ezeket kérdezem,de én olyan típus vagyok akinek általában semmi nem sikerül...ilyen kis szerencsétlen :)

ismerem magam,ha nem jön össze elsőre,(maximalista vagyok )lehet,h azt fogom mondani,h nem csinálom még egyszer.Bár a férjem már szoktat a gondolathoz,h ez is benne van a pakliban.Felkészít rá időben.

Igazából ezeket mindenkitől kérdezném,akinek nem jött elsőre össze.

23457. macska15 (válaszként erre: 23456. - Krizol)
2016. nov. 5. 19:22
Örülök, hogy te is ilyen szerencsés vagy sok sikert
23456. Krizol
2016. nov. 5. 18:08

Sziasztok, én is most írok először, de már egy ideje olvasgatlak titeket.

Én július végén voltam Győrben az első konzultáción, és bár a kezembe adtak egy hosszú listát az elvégzendő vizsgálatokról, már a decemberi tb-s listára felvettek. Aztán az októberi konzultáció után azt mondták, hogy csak a januári keretbe férek be. Nem hagyott nyugodni a dolog, felhívtam őket, és valóban, két hivatalos időpontom is volt, decemberre is meg januárra is. Ahogy olvastalak titeket, lehet, hogy én is a szerencsések közé tartozom, hogy viszonylag könnyen ment a bejutás..

23455. BettiENDO (válaszként erre: 23399. - DAgi79)
2016. nov. 5. 15:03

Szia DAgi79!

Nekem hüvelyin nézték csak, már azon látható volt a bél endo, de szerencsére máshol nem látott a dr. Úr endot, bár tudom ez nem jelent semmit.

Az Aviva műtét után biztos hasznos, csak akkor nem ajánlott ha van a kismedencében.

Nekem a 60 inzulin értékem ugrik fel nagyon, a 120 már jónak mondható! Vannak a facen IR-es csoportok ott is tudsz "csevegni" az érintettekkel vagy jóval tapasztaltabb lányokkal. Én nem szeretnélek félre vezetni!!!

Nem telefonáltam, nem akartam egy újabb elutasítást idegeskedést és várakozást. Megyünk Tapolcára, időpontot egyből kaptam novemberre! Nagyon várjuk már!! Ciklus első napján kell hívni Őket és végtelenül kedves volt a hölgy a telefonban!

Mi is sokszor felhozzuk a párommal az ikrek lehetőségét :-D

Képzeld, amellett, hogy tartom már egy jó ideje a napi 5-6* étkezést, 3 hete nem eszem vörös húst, sőt hétköznap egyáltalán nem eszem húst, tejterméket, cukrot meg glutént sem (igaz ezt 2 éve nem fogyasztom már) és amikor megjött a havim alig volt fájdalmam. Gyógyszer sem kellett! Ami még furcsább, hogy ez a 3. havim amikor nem használok tampont, igaz így jóval kellemetlenebb a mindennapokban, de most már látom hogy mi jön ki, milyen mennyiségben és hát nálam ez is sokat számít, mert nem feszít a hasam, mint amikor tampont használtam.

Sajnálom, hogy ismét nem sikerült bejutni :-( Tapolcában nem gondolkodtok? Tudom nincs közel, stb...de hónapról-hónapra várni, hát Én már nagyon elkeseredtem és nem akartam ezt már tovább húzni!

Kellemes hétvégét!!!

23454. Brigee77 (válaszként erre: 23453. - Macska15)
2016. nov. 5. 14:40
Köszönöm. Boldog babavárást kívánok !
23453. macska15 (válaszként erre: 23452. - Brigee77)
2016. nov. 5. 14:37
Igen a dr.Körösi a legjobb de hozzá mégtöbbet kell várni
23452. Brigee77 (válaszként erre: 23450. - Macska15)
2016. nov. 5. 14:33
Az nem rossz, reményt keltő. Bárcsak mindenkinek ennyi lenne. Nekem van ismerősöm aki januárban volt első konzin és márciusban már megtörtént a beültetés. Igaz ez 2 éve volt és Db-ben. Most kistesót szeretnének, és a fagyibabát már be is ültették, úgy hogy szeptemberben ment vissza hogy szeretné.Szerintem ott sincsenek kevesebben mint Győrben... Meg voltatok elégedve az orvossal? Sokan a Kőrösi doktorra esküsznek.
23451. macska15
2016. nov. 5. 14:32
Köszönöm a doktor úrnak mégegyszer
23450. macska15 (válaszként erre: 23449. - Brigee77)
2016. nov. 5. 13:57
Február volt az első konzultáció és szeptemberben a beültetés. dr.Boga Péter
23449. Brigee77 (válaszként erre: 23448. - Macska15)
2016. nov. 5. 13:54
És az első konzultációt követően mikor volt a beültetés? Melyik orvosnál voltatok?
23448. macska15 (válaszként erre: 23446. - Brigee77)
2016. nov. 5. 13:50
Sokat vártunk az első konzultációra és a beültetésre is így volt egy év. Vizsgálatokra nem kellett sokat vàrni
23447. Brigee77
2016. nov. 5. 13:47
És talán az életkor élvezhetne némi előnyt. Elnézést kérek mindenkitől, de talán egy 25-30 éves nőnek kevésbé jelent 1-2 év problémát mint nekünk 40-es nőknek.
23446. Brigee77
2016. nov. 5. 13:42
Köszönöm a válaszokat!!!Sajnos ez nagyon elkeserítő.Macska15 gratuálok a babához! Ez az 1 év hogy zajlott pontosan?Várólista miatt volt 1 év vagy a vizsgálatok és az eredmények miatt? Én már 39 vagyok, nincs túl sok időm:( és nem azért nincs még gyermekem mert eddig a karrieremet építettem és éltem az éltem, hanem mert most vannak meg a feltételei , és itt elsősorban A TÁRSra gondolok. Miért van az hogy az egyik intézményben így , a másikban úgy működnek a dolgok? Gondolkoztunk Db-be és Tapolcán, de Győr van a legközelebb és a nőgyógyim is őket ajánlotta szakmai szempontból. Mivel nálam vannak problémák én is úgy gondolom hogy talán jobban odafigyelnek arra hogy személyre szabott legyen a dolog,arra hogy kinek mi a problémája. De lehet hogy mégis csak Tapolcával kellene próbálkozni.
23445. macska15
2016. nov. 5. 12:50
Igen mondták hogy mi a 10% tartozunk, szerencsések vagyunk
23444. NLbaby (válaszként erre: 23443. - Macska15)
2016. nov. 5. 11:05

Gratulalok es problemamentes terhesseget kivanok!

Valoszinuleg csodaszamba megy az mar Gyorben, ha valaki 1 even belul tuljut minden vizsgalaton es a kezelesen is.

23443. macska15
2016. nov. 5. 10:21

Sziasztok

Én most írok először,mi egy évig jártunk Győrbe és megérte elsőre sikerült most vagyok 8 hetes és minden rendbe,hála Istenek.

Nem szabad feladni,rendesek Győrbe igaz tényleg sokat kell várni,de megéri.

23442. NLbaby (válaszként erre: 23425. - Cirmoscicajaj)
2016. nov. 4. 16:38

Mar 2 eve sem mukodott Gyorben az, hogy elobb kapott volna barki is idopontot amiatt, hogy teljes aron fizetos lombikra megy.

En igy mentem volna es honapokat telefonaltam, amire sikerult Bogahoz idopontot kapni. Korosirol addigra mar letettem.

A folytatast meg gondolom, hogy a tobbseg itt mar ismeri. Elutaztattak Hollandiabol potyara Gyorbe, .....na en azota sem jartam arra. A sok penzt inkabb egy masik intezetben koltottem el.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook