Győri Kaáli Intézet infók (beszélgetés)
Igazán nincs mit! :)
Progynova-t kapok már, ma 10. napja.
Ma volt vérvétel, ultrahang és hüvelytisztasági vizsgálat.
Hétfőn ultrahang és vérvétel.
Elvileg jövő hét péntek/szombat lesz FET, de hétfőn megmondja... ;)
Annyira izgultam,h elfelejtettem mit mondott a doktornő nekünk.
Majd jelentkezni kell közép idős ultrahangra,de utána mi jön?
Na jó reggelt mindenkinek!
Voltunk konzultáción,+ a szegedi Kaáli mellett döntöttünk.Hogy miért?
Igaz,h fizetős,de nagyon szimpatikus volt a doktornő már az elejétől fogva,gondolom látta rajtunk,h idegesek vagyunk (persze,mint mindenki :) ) nagyon nyugodtan beszélt hozzánk/velünk.Elmondta,h nekünk már lombikkal kell kezdeni,a férjem spermaszáma miatt.És bár lehet,h furcsán hangzik,de tudjátok mi volt benne a legszimpatikusabb:egyfajta megnyugvást,bizalmat éreztem akkor mikor azt mondta,h nem biztos,h elsőre sikerül.na akkor már tudtam,h ő az én emberem.Nem hiteget,nem csak a szépet és a jót mondja,hanem elmondja a tutit,h csak 30% az esély. (persze azon leszünk,h sikerüljön)Most voltunk november elején,januárban kell mennem közép idős ultrahangra.most is mehettem volna novemberben,de 4 nappal lecsúsztunk róla...le is vették a vért tőlünk,hiv,-és hepa szűrésre.az kicsit húzós volt, (35000.-).azt hittük csak konzi lesz.(15000.-)így fizettünk 50-et,de legalább bár elindult valami.Januárig még meg kell csináltatnom vizsgálatokat,meg a férjemnek a tenyésztést,és utána nemsokkal indul a buli.
Ja és vittük,a házassági kivonatot,meg a menstr. naptárt,azt el sem kérték.
13 éve volt egy abortuszom,annak a papírját kérték volna de ki tudja már hol van...ugyhogy akármikor,akármilyen nőgyógy. beavatkozás volt,vigyétek a papírt,ha meg van.mindegy ha 100 éve volt már.
Leginkabb sok turelemre van szukseg.....
Ha sikerult idopontot kapnod, akkor telefonon el fogjak mondani, hogy milyen leleteket kell majd vinnetek.
Biztosan kell hormonpanel es menses naptar. A ferjednek pedig a spermavizsgalatot majd ott kell csinaltatni.
Kedves Mindenki!
Új vagyok még a fórumon. Sajnos nálunk sem kopogtat a gólya :-( Érdeklődnék, hogy Győri Kaáliban egyszerre kell lombikra menni? Én 35 éves vagyok a férjem 40 éves.1 sikertelen Szhelyi inszemináción túl vagyunk. Sajnos a katonák kevesen vannak és lassúak. Nekem pajzsmirigyalulműködésem van,gyógyszert szedek.Spontán teherbeesésre kicsi az esély.Bár a nődokim szerint lehetséges.Lehet, hogy muszáj lesz a lombik.Légyszi aki tud infót adni mire van szükség a Kaáliban milyen leleteket kell vinni első konzultációra. Ő írjon nekem.
nagyon köszi
üdv.
Sziasztok!
Van 5 lombikos könyvem, amikre már nincs szükségem :-) .Nekem sokat segítettek, főleg lelkileg, a hosszú küzdelmünk alatt (5 év, 4 inszem és 7 lombik - a 7.sikerült).
Ha valakit érdekel, az adatlapomon vannak a képek róluk, érdeklődni privát!
Mindenkinek sok sikert!
Elkeserítő...:(
azt kell csinálni hogy már az első konzi után telefonálgatni kell a következő időpontért ha viszonylag rövid időn belül megvannak azok a vizsgálatok amit először kérnek. Én már most meg akarom beszélni a nődokival hogy ha méhtükrözésre lesz szükség mikor tudja megcsinálni. Ugye ezeket nem kell feltétlenül a Kaáliban csináltatni ?
Sajnálatos, tényleg... Bár ha már bekerültél sem egyszerű. Eddig nem volt olyan alkalom, hogy stimmelt volna, amit előzőleg mondtak... bár már nevetek rajta, jobbat nem tudok :)
A prímet a pesti Kaáli viszi. Engedélyért kellett menni a donor miatt. Recepción megkérdeztük, mennyit kell majd fizetni. Azt mondtak ezért nem kell. Kijottunk a főorvostól, mire ugyanaz a recepciós azt mondta 5000 😂😂😂
Nem azért az 5000-ért, de tenyleg..
Míg vártam, hallottam, miket mondtak a recepciósok a telefonálóknak.
Nem értem a rendszert, na.
Szuper! :)
Mikorra sikerült és melyik orvoshoz?
További ajánlott fórumok:
- A Kaáli intézet
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Dr Boga Péterről, a győri Káali Intézet orvosáról mi a véleményetek?