Győri Kaáli Intézet infók (beszélgetés)
Szió!
Dr.Steinberger féle céklalevet ittam meg sok ásványvizet, kb 4 szelet rozsos kenyeret egész nap..
Pénteken volt a beültetés, 13 mm volt akkor a nyálkahártyám, pedig hétfőn visszaesett 9,9-re. Hétfőn viszont visszavonta a Progynova emelését, azóta 2*1-t szedek.
5-n megyek hCG vérvételre. :)
Sok sikert!!! :)
Sziasztok!Mekkora méretű tüszőknél kell beadni a tüszőrepesztőt?
Szia! Köszi szépen neked is! :) Nekem is így kell szednem, hogy emelkedik az adag. Nekem ennyire durva mellékhatások azért nincsenek, legalábbis eddig még nem voltak. Milyen egy napos májméregtelenítést csináltál, ha megkérdezhetem? Azóta hol tartotok? Volt már beültetés?
Nalam csak gyanu volt mikor felkerestem. Elmagyarazta hogy esetemben miert nem javasol laparoszkopiat. Havonta egy hetet svajcban dolgozik. Nagyon nagyon meggyozo volt a tudasa. Szegedi Aranyklinikan intezik a bejelnetkezest a magan rendelojebe keddenkent van Pesten (Arany Janos Utca) Baratnom is hozza kuldtem es o is pozitivan nyilatkozott.
Szia!Köszi a választ.Személyes tapasztalatod nincs vele?
Dr Novak Zoltan allitolag nagyon nagyon jo endobaN!
Sziasztok!Boga doki műtétet javasol (petevezeték eltávolítás,endo miatt teljesen elzáródtak,hydrosalpysn,sajna a folyadék visszafolyik a méhűregbe így a babák nem tudnak megtapadni).Olyanok segítségét kérném akik ismernek kiváló szakorvost Budapesten és merik ajánlani.Mi most költöztünk fel,semmi ismeretségem ☹ !A honvéd kórház kiemelten érdekelne,de természetesen minden vélemény érdekel.Köszönöm szépen 😊
Szia. Én erre gyógyszert kaptam
Szia!
Valóban a normál tartományban van.De a terhességhez 1 és 2 között lenne az ideális.Még inkább 1-hez közel.
Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy a TSH-m 3,16 lett, azzal csinálni kell valamit vagy jó? A normál tartományba esik igazából.
a középidős ultrahang után,kell rendszeresen menni valamilyen vizsgálatra?vagy megcsinálják az ultrahangot,és mondják,h pl. 2 hét mulva jöjjön vissza?az érdekelne igazából,h feltétlen otthon kell maradnom,vagy vissza jöjjek-e,és majd a megadott időpontra menjek csak.
Sziasztok!
Eladó lombikból vissza maradt Gonal-f 450 NE/0,75 ml injekció. Bontatlan doboz, végig hűtőben tárolt. Lejárati idő 2018. január. Győrben lehet átvenni, részletek privátban.
Megtalàltam Argentum Metallicum d10.ez ilyen homeós golyócska.d vitamit 2000/ nap folsav 3 mg/ nap
Köszi a választ! Le tudnád írni, hogy mennyi folsavat, d vitamint szedett? Valahogy meg tudod nézni hogy mi volt ez a homeos bogyó? Nagyon sokat segítene;)
Köszönöm a válaszokat :)
Akkor ha print screen-nel csinálok a ciklus.hu kezdőoldaláról egy jó kis képernyőfotót és paint-ben megszerkesztem, az jó lesz? :D Vagy ne parázzam túl? :D
szia.nálunk is ennyi volt, de genetikán semmit sem találtak.nem lett meg az ok.nálunk is 100000 volt az össz.látóterenként 1-2 jól mozgó,sok alaki eltéréssel.mondjuk nálunk hba 80% volt csak homeos bogyót és folsav d vitamint szedett így lett 3 millió.a nevére nem emléákszem sajnos ausztriából hozták
persze lehet halasztani,csak akkor lehet nem februárba fértek be hanem kicsit később
elvileg fél évre visszamenőleg kell megcsinálni,de mivel a naptár itt van mellettem...így egész évre beírtam.Szerintem lehet írott is,(én kinyomtattam).Ezt már én is kérdeztem,semmilyen sablon,séma nincs a lényeg,h pontos és átlátható legyen.Többször kérdezték a konzin,h mikor volt az első menstruáció,ha odaírod azt is abból nem lehet baj.Ja meg,h hány napos a ciklus.
Sziasztok!
Van valakinek eladó Progynova gyógyszere?
A Gonalban és a Bemfolában pl rekombináns FSH van.
Sziasztok, első konzira Ti milyen formában vittétek a menstruációs naptárat?
Sziasztok! Akinél férfi oldalon nagyon kevés, rossz minőségűek a katonák (esetleg ismert genetikai rendellenessége is van), valakinek csináltak már halospermium vizsgálatot?
(Nálunk 0,1 M/ml, motilitás 3 %, normál morfológia 2%, OAT max, kriptozoospermia) hba-t 0-ról 20 %-ra sikerült feltornázni folandrol és antioxidáns kúrával.
Rekombináns FSH-ról valaki már hallott?
Köszi minden választ :)
Egy problémánk lett közben. A férjem munkahelyén "tömeges" elbocsájtások vannak (kb. 30-ból 13-an maradnak/maradtak)a férjem benne van még. A csökkentett létszám miatt a férjem nem biztos,h kap januárban 3-4 szabadot,h haza tudjunk menni.Én középidősre,ő tenyésztésre.A február már sanszosabb lenne.
Volt már valaki így,h közbejött valami,és tolni kellett egy hónapot?vagy inkább próbáljuk megoldani?
Félre ne értsétek,nem húzni-halasztani akarjuk,csak nem akarunk indokot adni rá,h a férjemet kirúgják esetleg.
Szió! Köszönjük szépen!:) Nektek is! ;)
4napig 1, aztán 4 napig 2, ismét 4 napig 3 és holnap már 4. Aztán tovább még nem tudom.
Igen, ösztrogén és méhnyálkahártya.
Nekem vannak mellékhatások, igen.
Egész nap hányingerem van, néha fájdalom a méhben és a petefészkekben, enyhe fejfájás es szédülés. Hangulat változás és rengeteget tudnék aludni... hát kb ennyi. Érzem, hogy a májat sem örül, tegnap csináltam is egy egynapos májméregtelenitest. Ma jobb volt... már nem kell sokat kibírni;)
Szia! Én is Progynovát kapok, már szedem pár napja. Neked mennyit kell szedni belőle? Tapasztaltál mellékhatását? Akkor nektek előbb lesz a beülti, 1-2 héttel, mint nekünk. :) Hétfőn megint ösztrogén szintet fognak nézni neked? UH-n a méhnyálkahártya vastagságot nézik csak? Minden jót kívánok nektek!!
Passz.nekünk 6.nap kellett anno menni
Nem. Most voltunk ott elsőnek.Csak konzultáció volt meg vérvétel.azt mondta a doktornő,h amik a papíron szerepelnek vizsgálatok (rákszűrés stb.)azokat csináltassuk meg a középidős ultrahangig.Az ultrahangra meg akkor kérjek időpontot,mikor januárban megjön.(első napján hívjam fel őket)Hivatkozzak a doktornőre,h ő tud róla.beültetéshez majd friss mintát kell adnia a férjemnek.csak azt nem tudom,h ultrahang után,mi jön még?és mikor?
További ajánlott fórumok: