Győri Kaáli Intézet infók (beszélgetés)
A recepciós pultnál kb ugyanazt mondják,mint telefonban: ekkor és ekkor lesz új időpont, akkor tessék telefonálni.
Azt viszont el tudom képzelni, hogy aki már régebb óta jár, az kap olyankor is időpontot, amikor első konzisokat nem vállalnak.
De ezt csak spekuláció részemről.
Én a saját tapasztalatomról tudok beszélni.
Mi nem élveztünk semmi előnyt a TB-sekkel szemben.
Akkor kronológiai sorrendben a mi sztorink:
Január 6-á voltunk első konzink. Kiírták a maradék vizsgálatot, mint szerológia, ekg, etc.
Február közepére kaptunk időpontot spermavizsgálatra. Addigra meglett minden más eredményünk, elvileg kezdhettünk volna.
Akkor még nem volt várólista, így minden ciklus első napján kellett telefonálni és akkor mondták meg, hogy beférsz-e a havi TB-s keretbe.
Márciusben lecsúsztunk.
Áprilisban is lecsúsztunk volna, de végül bevállaltuk fizetősre, így kezdhettünk. A stimu második napján telefonáltak, hogy lett hely és megcsinálják TB-re. akkor csak leszívásig jutottunk egyéb okok miatt, így apetesejtjeim le lettek fagyasztva.
Május végén voltunk újabb konzin és akkor kaptunk augusztusra időpntot,fizetős beültire (TB-re novmeber lett volna).
Ez sajnos nem sikerült, így október végére kaptunk újabb konzi időpontot. FET-re készülünk, fizetősen decemberre tudtak volna felírni, mi inkább januárt kértük. TB-s lista áprilisnál jár.
Szóval, ha sikerül bekerülnöd a rendszerbe, szerintem kb 2, nagyon max 3 próba fér bele egy évbe.
De azt hiszem mi még így is mázlisták voltunk, kár, hogy a beültetésben nem.
Kedves kiwi08!
Én úgy gondolom,h gyorsabb lehet,mivel mikor én telefonálgattam mindig megkérdezték,h első konzi-e,és aztán mondták,h nincs hely.
Azért gondolom,h gyorsabb,mert az első konzin megmondják milyen vizsgálat stb. kell még,na már most ha ezek megvannak,biztos nem mondják,h ok. akkor telefonáljon konzi időpontért 2 hónap múlva...(nagyon sarkos :) )De aki már tul van ezen biztosan több infót tud adni.
Sziasztok!
Eléggé lelombozó, amiket most olvasok Tőletek :( Azt gondoltam, hogy az első konzultációra nehézkes a bejutás, aztán már jobb a helyzet. Elgondolkodtató.
Kitartást Mindenkinek!!!
Sajnos Győrben e téren nem túl jó a helyzet.
Nem akarok senkit sem elkeseríteni, de ha első konzultációra be is jut valaki utána ugyanígy belassul a rendszer és van hogy fél évet is várni kell - egy kb. öt perces - újabb konzultációs időpontra. (Merthogy aki már bekerült az is úgyanúgy kínlódik az időpontokért...)
Mi két évig "jártunk" Györbe úgy hogy semmi nem történt... Ehhez a továbbiakban nem volt már sem türelmünk sem energiánk.
Mivel úgy gondoltuk van elég sok jó meddősségi szakember az országban inkább eljöttünk és egy másik intézményt kerestünk.
Aki teheti - szerintem - ne terhelje magát az időpontkérés felesleges fáradalmaival, mert Győrben nagyon gyötrelmes és idegtépő út vezet el a lombik elkezdéséig...
Én adnék egy tippet....bár hihetetlenül pofátlan...Csak tapasztalatból kiindulva.
Amikor időpontot kértek első konzira,mondjátok azt,h nem tb-re mentek,hanem saját finanszírozásúra.Én mondjuk szegeden kaptam időpontot.A győrit is hívtam hónapokig,eredménytelenül.Aztán próbáltam a szegedit,ott első hívásra kaptam időpontot.Aztán hívtam őket,h nem lesznek eredmények,de úgy is fogadnak.(szerintem azért is mert én nem tb-s vagyok...)Ha már megvan legalább első konzira az időpont,és ott vagytok,akkor benyögitek,h tb-s.Nem tudnak mit csinálni,ti meg előrébb vagytok :)
Minden nap kell őket hívogatni reggel-délben-este! Komolyan! Ha havi egyszer hívod, kb 15 év, mire bejutsz!
Tök mindegy mit mondanak a telefonban!
Iszonyat nagy szerencséd van, hogy már e hónapra sikerült az időpont :)
Én október elején kértem, s decemberre kaptam.
Szerintem simán elhajtanak, ha nincs időpontod.
Mikor a vv után érdeklődtem, hogy beszélhetek-e a dokival (uganis már tudtuk, hogy nem sikerült, nem mentünk vissza "eredményhirdetésre"), a recepción a lányok mondták, hogy egész nap fullon van, nincs 5 perce sem, hogy találkozzunk. Kérjek időpontot konzira, de aznap még nem voltak új időpontok, pár nappal később kellett telefonálni.
További ajánlott fórumok:
- A Kaáli intézet
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Dr Boga Péterről, a győri Káali Intézet orvosáról mi a véleményetek?