Győri Kaáli Intézet infók (beszélgetés)
Sziasztok! Szerintetek első konzultációra érdemes már az AMH vérvétel eredményt is vinni?
Köszi.
Szia Pillangóhatás!
Citológia meg van, az gondolom egy éven belüli jó, márciusban voltam utoljára, IR vizsgálat már elég régen volt, akkor ebből érdemes újat csináltatni? Van enyhe IR-em, amit kezelnek, azóta viszont nem nézték újra, Inofolicot szedek rá, és mióta kiderült, hogy endometriózist is találtak, azóta glutén, tej és cukor mentesen étkezek (néha kompromisszumokkal), napi 5x próbálom ezt is betartani. Pajzsmirigyre Letroxot, enyhe alulműködés miatt, ugyanis az a szint 2 és 3 között volt, az endokrinológus javasolta, amennyiben babát tervezünk úgy ezt a szintet le kell tornázni, ami mostmár a megfelelő szinten van. :) + avivára járok, én szeretem csinálni, legalább céltudatosan mozgok, amúgy semmi sport nem volt az életemben :( az utóbbi években.
Szép napot!!! Mielőbbi babásodást kívánok Mindenkinek!!! :)
Szia Zafi!
Köszönöm szépen, feljegyzetelem. Ezek közül már van, ami meg van nekem is :)
Szia.
Bemásolom Neked, amit kaptam választ ugyanezen kérdésemre: "élettársi/házastársi papírt.chlamydya,ált. vérkép,EKG papírok,vizelet vizsgálat,mellrák szűrés eredmény.(nekem azt a nőgyógy megcsinálta)+ tőlem kérdezték,h volt-e műtétem,és szedek-e valamilyen gyógyszert.De a tel.-ban konkrétan ezt az 5 dolgot mondták:sperma vizsg.,menstr. naptár,rákszűrés+ hormonsor,átjárhatósági vizsg.eredménye.
Ezekre már most kellene a dokidnál időpontot kérni."
Mi e hónap elején kaptunk decemberre időpontot első konzultációra.
Sziasztok!
Még új vagyok itt bár több oldalnyi hozzászólást elolvasgattam az utóbbi pár napban :) Nagyon hasznosak számomra!!!
Párommal eldöntöttük, hogy Győrbe megyünk lombik programra, már telefonáltam is, persze, hogy nem volt időpont, és mondták, hogy majd november elején próbáljam, mert akkor lesznek újak.
Kérdésem: szerintetek hónap végén is lehet próbálkozni, talán visszamondja valaki?
Olvastam lentebb, hogy van aki naponta kétszer is telefonált, így tényleg jobbak az esélyek.
Másik kérdés: Milyen eredményeket érdemes megcsináltatni első konzultációra? Nekem a hölgy annyit mondott, hogy 2. napi alaphormon, nekem mivel nem átjárható a petevezeték, az arról szóló zárójelentést, páromnak spermavizsgálat. Ezek mind megvannak, de sztem ez nagyon kevés.
Kérlek Titeket, hogy írjátok le nekem, mi az ami jó ha ott van már első konzultáción.
Egyébként sajnos endometriózisom van, ez mennyiben csökkenti az esélyeket? Van itt olyan fórumozó, akinek így is sikerült?
Bocsi, hogy hosszú lettem, persze még van ezernyi kérdésem :) Majd máskor.
Köszönöm szépen előre is!!! :)
0 perces cukor 4,4 inzulin 12,5
60 perces cukor 9,5 inzulin 38,3
120 per cukor 8,2 inzulin 51,6
Koleszterin is magas, holnap megyek házi orvoshoz további vizsgálatokat kiiratni, aztán a mensmentisbe akarok bejutni.
Ez IR és diabetes között van kb... De egy mérés nem mérés, 160 gdiéta, aztán kiderül, mint mond az endokrinologus.
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni tőletek:)
Ingyenesek a vizsgálatok és az inszem?
Van várólista?
Kit ajánlanátok?
Előre is köszönöm:)
További ajánlott fórumok:
- A Kaáli intézet
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Dr Boga Péterről, a győri Káali Intézet orvosáról mi a véleményetek?