Győri Kaáli Intézet infók (beszélgetés)
Sziasztok! :)
Jó hírekkel jövök!
A hétfői hCG vérvétel után ma kellett mennem kontroll vérvételre, hogy lássuk, minden ok-e?
Et+14.napon 1444 lett :)
Rögtön csináltak ultrahangot is, mert 1500 felett már látszik a petezsák és igen, ott volt a mi pöttyünk!!! ❤❤❤
27-n megyünk újra ultrahangra, addigra bízzunk benne, minden rendben lesz és szívhangot is hallhatunk majd! :) Ámen 🙏🏻
Köszönjük szépen! :) egy lépcsővel közelebb vagyunk... 😊
Határtalanul boldogok vagyunk, de még nagyon óvatosan is örülünk, annyira korán vagyunk még...
Sziasztok!
Lombikból megmaradt 8 db Crinone gèlemet eladnám. Felhasználható: 2018\10. Ár: 4000 Ft. Helyileg Pápán átvehető, illetve posta megoldható.
Kedved Mindenki!
Érdeklődni szeretnèk tőletek, hogy esetlegesen nem tudjátok e meddig dolgoznak decemberben az intézetben illetve hogy januárban mikor kezdenek?
Előre is nagyon köszönöm.
Szép napot mindenkinek.
A korai klimax sajnos nem gyogyithato. Ha nincs a petefeszkekben mar petesejttartalek, akkor azon stimulacioval nem tudnak sajnos segiteni, Gyorben sem.
Az egyeduli lehetoseg, a petesejtdonor.
Szörnyű ez a várakozás.
Ráadásul a sors fintora,h most ajánlottak nekem éves állást a munkahelyemen.
Most mit csináljak?
Fogadjam el?de ha márciusban sikerül a lombik,én egy percet nem szeretnék már dolgozni.Akkor az kicseszés.De ha meg nem fogadom el akkor anyagilag lehet,h rosszabbul járok.
Hogy is van ez?megint elfelejtettem.középidős ultrahang után kb.2 hétre, hazamegyek,kb. a 10. nap fele megcsinálják a leszívást aztán pár napra a beültetést,utána még mennyit kell ott maradni?csak mert én ha kapok is,nem hinném,h 2 hétnél többet szabit kapok.
Szia!
Én 4 körüli TSH-val indultam, az is normálon belül van, de 2,5 előtt nem kezdenek stimulációt, 1-1,5-et javasolnak.
Menj el vele endokrinológushoz, Debrecenben tudok nagyon jót ajánlani, ill. Bp-n ha kell!
Sziasztok! Annyit tudtam meg ma, hogy Kőrösi doki dec. 5-ig dolgozik, mostanában fog kiadni időpontokat januári megbeszélésre, még nem mondták hogy melyik nap.
Ha valaki megtud valamit ossza meg velünk is;)
Én hívom őket ezerrel, hátha :)
További ajánlott fórumok:
- A Kaáli intézet
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Dr Boga Péterről, a győri Káali Intézet orvosáról mi a véleményetek?