Győri Kaáli Intézet infók (beszélgetés)
Sziasztok!:)
Ma voltunk ultrahangon, 5,3mm a picink és pulzált a kis szíve ❤
Ikreknek indult, de a másik baba sajnos elmaradt... így kiderült, mindkét embrió megtapadt...
Van hematomank is kettő, arra kaptunk gyógyszert....
Sziasztok!
Nem tudjàtok vèletlenül,hogy 31-èn nyitva lesz e az intèzet?
Szia,sajnos ez így működik, kitartás és szerencse kell hozzá,én augusztus óta próbálkozom,napi 2x,és semmi,pedig már volt náluk egy sikertelenem.
A november az még semmi,és ha bekerülsz se lesz sokkal gyorsabb,úgyhogy kitartás és türelem neked.
Sziasztok lányok!
Szeretném megkérdezni hogy a Győri Kaáli intézetbe hogy lehet bekerülni? November eleje óta próbálkozok folyamatosan időpontot kérni hetente többször is de egyszerűen nem adnak időpontot. Azt mondják hogy a Kőrösi dr még nem írt ki időpontokat. Azt mondták lehet hogy fél évbe is beletelik mire adnak időpontot. Létezik ez?
Folyamatos automatikus ujrahivassal a 38-dikra vették fel igy sikerült nekünk.
Gondolom probaltak volna benyomni valahova.
Sziasztok!
Ma osztották ki reggel konzira és megbeszélésre Kőrösi dokihoz az időpontot, 8kor hívtuk őket még nem volt, 9-kor már elfogytak-legalábbis nekünk ezt mondták miután kérdezték a nevet és várakoztattak...
Mi kezdjük feladni Győrt...
Nekem nem fajt. Előtte meg kellett inni egy flectort, na aaaaz borzalmas ízű 😱
Utána kicsi pihi, atoltozes es az egész nem tart tovább ket percnél, kicsit feszítő érzés, de nem gáz. Utána picit fajdogalt a pocakom otthon, de gyógyszert nem kellett bevennem. Én simán haza is vezettem.
Ha fájdalmad van vagy bármi ilyen problémád akkor időpont nélkül is kell hogy fogadjanak!
Nálunk is időpont van, de mondták ha valami panaszom van akkor mehetek.
köszönöm szépen!A helyzet az,h itt még augusztusban el akartam menni nőgyógyhoz.Már akkor is januárra tudtak volna időpontot adni.azt hittem leesek a székről...voltunk másnál,ott 2 hét a várólista.Az a baj,h itt mindenhol először időpontot adnak,1 hét,2 hét,vagy több,az eszem megáll,de nekem most fáj...
milyen hatással lehet ez a programra?lehetséges,h ettől majd nem jön össze?
Köszönöm a vàlaszokat.Kicsit megnyugodtam.
Tünetem nincs,ez is vèletlenül derült ki.A gyógyszert is Boga doktor írta fel.
T3,T4 nem is nèztek.
Keressek fel endokrinológust,biztos ami biztos?Mit gondoltok?
Szia, nekem októberben 3,4-es volt a Tsh és elsőre sikerült a lombik.
Februárban 2,98, márciusban 5,06 valamikor nyáron volt még nézve, akkor kicsivel 3 alatt volt, de mem sikerült kisebb értéket össze hozni hiába emeltünk a gyógyszer adagon.
Ha nincs tünet semmi gond
.az 1 körüli tk,de sztem mi emberek vagyunk nem könyvek 2.5- ig indîtanak.nekem mindkettőnéln2.5 volt,most màr 3 éves és 16 hósok.
Sziasztok!
2,13 Tsh-ról mi a vèlemènyetek?50letrox-ot szedek.Januàrban indul a lombik.Nem 1körül kell lenni az èrtèk??Doki jóvàhagyta az indulàst...
További ajánlott fórumok:
- A Kaáli intézet
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Dr Boga Péterről, a győri Káali Intézet orvosáról mi a véleményetek?