Gyomor bypass lefogyásra (beszélgetés)
VANNAK ITT OLYANOK AKIK 100 alattiak
tudtommal 40-es bmi meg kell legyen
de olvass utánna!
MINÉLL KORÁBBAN ANNÁL JOBB!
Én tul sokáig vártam 49 bmi vel mütött 5 honapja
ma 33-as
sok sikert!
gratula!
további nagyon sok sikert!!!!!
Szia
Szerintem a bmi fontosabb mint a kilok...
Mennyi a testtomeg indexed?
Csak azt akartam mondani hogy a MOHOS dr NEM irja elö hogy csak 5 vagy 10 kg emelés
ennyi vagy annyi ideig
én nem voltam vagy vagyok KIVÉTEL
mindenkinek ennyit javasol
3 hét és mehet az élet tovább
hiszen REMEK munkát végez.
Üdv Zsuzsi
Szia!
Nem mondasz ellent, mert azt írtam, hogy mindenki maga dönti el, mit vállal be... Én biztos vigyázok, de mindenki azt csinál ami Neki jó... Szép napot!
Bocsánat hogy ellent mondok !!!
Az igaz csomagokat ne cipelj
mindjárt mütét után...
De eggyet mondok
A Mohos dr engedélyével 3 hét után emeltem a betegemet aki 92 kg
MENT minden gond nélkül
5 héttel a mütét után ásoztam akertet 25 km es bicikli turán voltam semmi GOND nem volt
Köszönöm a válaszokat! Anyukám mindenképpen meg akar látogatni, akkor azt 2.-ra időzítjük, a férjem és a gyerekek meg értem jönnek majd, lesz sofőröm is. Csak már ott tartanánk!
Ha sikerül, az epehólyagomat is kiveszik, mert van egy epekövem is. 2in1 :)
Köszi a drukkokat!
Szia!
Igen, mindent meg lehet egyedül oldani, de én a biztonság kedvéért 2.-ára hívnék valakit a nyeletéses röntgen miatt. Mármint ami azután lesz...+ csomagokat műtét után nehogy Te cipeld, mert olyan sérvet kapsz, hogy csak na... 3hónapig MAXXXXX 10 Kg, de 5kg-nál ne emelj szerintem többet. Persze azt csinálsz és úgy ahogy Neked jó, de én javaslom.
SZIA ZSuzsa!
Véleményem szerint nem kell ....ott megkapsz mindent és egyedül is mennie kell
másnap felállítanak ott lábujhegyen mehetsz-NÉHA trombozis veszély miatt inkább HAZAUTRA gondolkozz mindenképp "soförön" 1,Fálydalomcsillapítok hatása tompitja a reakcio késséget
2, bal also sebed lessz a leg fálydalmasabb.
ülni tudni fogsz.
3,
koffer cipelésre is jo ha van valaki a közeledben
kéz és lábtörést!!!!
Sziasztok! Én holnap megyek Veszprémbe műtétre. Most kezdek izgulni...Visszaolvastam, amennyit bírtam. Kérdésem, hogy van-e szükség segítségre a családból, ha igen melyik napon? A tisztálkodás mennyire megoldható önállóan?
Üdv,Zsuzsa
Hali
Kéz és lábtörést!!!!!
Ién is érdeklődtem, pedig messze vagyok még tőle, de itt nem kell csövekkel mászkálni és nem kell semmit mosogatni, sterilizalni stb...
Valami szűk ruhát, kötést adnak, amit hordani kell és kész. Illetve nem szabad az embernek megerőltetnie magát. Nem láttam még itt sem csücsköset.
Szia Micu!
Úgy értettem, hogy gázos, hogy a hasi heg két vége kicsúcsosodik. Fogalmam sincs, hogy annak így kell-e kinéznie, de elég morbid látvány. Az is lehet, hogy majd idővel kisimul. Persze jóval feszesebb a teste. A szeméremdomb pedig megereszkedett. nem olyan durva, mint volt, de Tesómat zavarja.
A hegek még vastagok, sötétek, az még sokat tud alakulni. A fájdalomra nem igazán panaszkodott, inkább a kezdeti ágyhoz kötöttséget viselte nehezen. Jelzem a bypassba "beleőrült" fájdalom szinten, ellentétben velem, mert én már az intenzíven felültettem magam, és amint visszakerultem a sebészetre sétáltam is le a lépcsőn a kórház elé. Mondjuk muszáj volt treningeznem, mert haza kellett vezetnem.
JA
TISZTELET A KIVÉTELNEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Kb. 1, 5 hónapja tartó szűnni nem nagyon akaró gyomorfájásra milyen nem orvosi alkalmazások léteznek amitől jól de legalábbis jobban leszek?
- Voltál-e már gyomortükrözésen a gastroenterológián?
- Volt már v.kinek gyomor vagy végbél tükrözése?Tapasztalatok?
- Ha már végképp semmi nem segít, végeztetnél gyomorgyűrű műtétet?
- Az én gyomor bypassom
- Bypass és Sleeve gyomorműtét tapasztalatok