Gyomor bypass lefogyásra (beszélgetés)
Szia! Szép eredmény, jó hírek. A diéta mit takar? Simán ennél bármit, bármikor? Mennyire nehéz megállni?
Nekem 122 nap :D
de te már a hajrában vagy ! Izgi :)
sziasztok! régen voltam, jelentem minusz 21 kilónál tartok, nincs hasmenésem, nem hányok és dömpingem sincs, de semmilyen olyan ételt nem is eszek amik ezeket előidézné.
B12 vitaminból szurit kapok, az 3 hónap után sajnos lecsökkent a többi értékem teljesen jó volt, most múltam 4. hónapos. semmi gondom nincs fájdalmaim sem, ha sikerül tartanom a diétát, nulla édesség , és péksüti stb akkor még puki sincs.
kitartást kivánok mindekinek, és kellemes életet az új külsőtökkel :)
most már megnézmek hogy ejha,,,de jól nézel ki, és ezek a megjegyzések többet érnek mint bármely péksüti amivel régen vigasztaltam magam!
Elhiszem, hogy izgulsz, én is számolom a napokat! Minden vizsgálatod megvan?
Még 30 nap a műtétig! :-)Annyira várom!
nállam 3 hetet mondott a doki annyit pihenni mütét után
igaza is volt.....
1 hét korház 2 hét otthon kell az !!!!
Nem szeretnék okoskodni, de varratszedésnél is volt egy kis folyadék a bal oldalon. Lehet, hogy ezért van lázad, mert még kellene egy kis tisztítás (antibiotikum). Mindenképpen hívd fel szerintem a doktor urat!
A másik, ami még eszembe jutott, hogy sokat ülsz, lógatod a lábadat, lehet, hogy hordanod kelle még egy kicsit a kompressziós harisnyát. Akkor megszűnhet a vzvisszatartás. Jobbulást kívánok!
Nekem szülés után volt lázam (császár) semmi más kisérő tünet. 2 hétig vártam, hogy mi lesz vele. Aztán doki... méhgyulladás volt! Ugyhogy a helyedben nem várakoznék, lehet csak egy kis gyulladás az egyik sebnél. De arra is kell antibiotikum. Akkor a súlyod még nem is csökkent? Az "enni sem tudok" azt a szó legszorosabb értelmében vegyem? Akkor nem csoda ha gyenge vagy. Szegényke neked is kellett volna a pihenés.
Akkor egy kis helyzetjelentés: Mióta hazajöttem a kórházból, 3 kg visszajött. De ez csak vízvisszatartás. A fogyás nem indul el azonnal. Nekem tetézi, hogy enni sem tudok, és gyenge is vagyok, mert 2 napja lázas vagyok. Semmilyen más tünetem nincs, úgyhogy egyenlőre várok mi lesz. A hasam belül a bal oldalon még azért fáj. Szóval aki megteheti, hogy műtét után otthon marad 1 vagy 2 hetet, az inkább maradjon. Én sajnos kényszerből mentem dolgozni
Nagyonár szupi, most már egyre jobban leszel!
Szuper! Már vártam, hogy jelentkezel. De örülök, hogy minden rendben! Ha lesz erőd meg kedved írhatnál az élményekről is. Sok pihit és gyors gyógyulást!
Na! Ügyi vagy! Levittek, felhoztak vagy magad mentél-jöttél? :-)
Holnap már mehetsz haza?
Sziasztok. A műtéten túl vagyok, ma volt a nyeletés, hát ennél rosszabbat még nem kellett innom.:) szerencsére minden ok, ma már fél liter folyadék engedélyezett.
Még 60 nap a műtétig. Közeleg...
Ma minden vizsgálatom kész lett. Így én is várok hátha egyszer csörög a telefonom. Ha nem akkor legkésőbb Január 28 start. 72ZSU lenyűgöző amilyen ütemben gyógyulsz. Várjuk majd a mérleged mit mutat, én nagyon kíváncsi vagyok :) tudom rossz tulajdonságom a türelmetlenség.
Csancsa84 már biztosan túl van rajta! Remélem neki is hasonló élményei lesznek mint ZSUnak.
Igen, ülő munkát végzek, de oda-vissza azért 2 órát kell vezetni. Ez talán a legrosszabb az egészben. Az evés érdekes: nekem pár falat után jelez a gyomrom, hogy elég, ez nem telítettség érzés, annál kellemetlenebb. Egyáltalán nem vagyok éhes, ma 2 kefírt ettem összesen, és nem is kívánok mást. Viszont iszonyúan szomjas vagyok. Tegnap egy kevés gombalevest ettem, és egy karika ananászt, a levével. Persze brutál módon összerágva. Ma voltam varratszedésen, azt mondta a doki, tök normális a szomjúság. . A varratszedésről annyit, hogy egyáltalán nem fájt nekem, kivéve a bal alsó "lukamat" , amibe begyűlt egy kis folyadék, azt leszívták, kitisztították. Na az fájt, de csak néhány mp volt. A 9 varratból már csak 3-at kell leragasztanom, a többi teljesen begyógyult. A 2x 2 óra vezetés ma simán ment. Szóval eddig minden ok.
de irigyellek,én október 14-én megyek,rendesen rávagypk parázva,ez az egy amitől félek,amugyis bokákolós,fulladós tipus vagyok...ha ezt túlélem akkor mindent..:) hányadikán műtenek téged??
Igen, írtam Mariannak, hogy tudok bármikor menni, mert megvan minden leletem. Rá egy hétre már hívtak is, mert kb 2 hetente van olyan, aki kiesik valami miatt. Most náthás, vírusos idő is van, lehet, hogy lebetegednek műtét előtt. Szerintem, ha kész minden eredményed, érdemes írni neki, hogy bármikor hívható vagy.:-)
Nagyon szorítok Neked! Te jelezted előre, hogy hamarabb is vállalod a műtétet, vagy csak úgy hívott a doktor úr? Én okt. 28-ra vagyok előjegyezve, de még nincsen meg minden leletem. Előfordulhat, hogy hamarabb hív be?
Szorítok Neked! Gyors Gyógyulást!
Gratulálok!!! Nagyon jó hallani, hogy ilyen gyorsan gyógyulsz! Ülő munkát végzel a munkhelyeden? Mennyire van energiád? Amikor eszel magadtól állsz le az evéssel óvatosságból, vagy megvárod, érzed a telítettséget?
De igen, lesz még egy konzultáció pénteken😀😮 már nagyon izgatott vagyok😏😏😏😏
Wow, ez nagyon jó!!! Gondolom, milyen izgatott vagy, én is nagyon reménykedem egy ilyen hívásban! :) És ilyenkor nincs még egy konzultáció a leleteiddel kapcsolatban...stb.? Vagy azokkal mész és máris műtenek?
Nagyon megnyugtatóak a soraid, egy hét után ez már nagyon szép eredmény! Pláne, hogy még dolgozol is, hihetetlen, hogy máris volt erőd munkába állni.
Sziasztok!
Október 21 lett volna az időpontom, de ma szólt az orvos, hogy jövő kedden mehetek!😆😆😆😆 Van olyan köztetek, akinek szintén jövőhéten lesz a műtéte?
Köszi :* amint az erőd engedi várjuk soraid! Minden tökéletes lesz, megy mint a karikacsapás :) No Para!
Nagyon boldog szülinapot Erna,holnap már nem biztos, hogy tudok írni:)
Gratulálok! Örömmel olvasom,hogy ilyen jól érzed magad egy héttel a műtét után!Ez erőt ad azoknak,akik még előtte állnak!
Sok sikert! Szorítunk Neked! Gondolatban Veled vagyunk!
Szorítok :) boldog szülinapot nekünk. Iszom az egészségedre, az új életedre ;) de csak gyerek pezsit mert nem szeretem az alkoholt.
További ajánlott fórumok: