Gyomor bypass lefogyásra (beszélgetés)
hali
a szilikonosat kell venni az nem csuszik
illetve nállam a boltos csaj megmért és ugy adta a méretet
igen a korház boltja erre fel vankészülve hogy mi jövünk
de elötte igen vedd meg a konzi napján
nem árt és nem romlik meg:-))
vitaminok nem más sampo nem segít
de akármit teszel hullik
majd megállaztán baba haj jön szebb mint elötte
Sziasztok!
Segítséget, illetve infót szeretnék kérni tőletek. Májusban volt a műtétem. Ezidáig 30 kg ment le. Ennek rettenetesen örülök. Ami viszont nagyon elkeserít, hogy nagyon megindult a hajhullásom. Tisztába vagyok vele,hogy ez így "normális",és mondta az orvos is, hogy ez fog történni. A kérdésem,az lenne, hogy meddig tart és hogy ki milyen praktikákat használ a hajhullás csökkentésére.
A válaszaitokat előre is nagyon szépen köszönöm.
Jaja, tényleg, a harisnya miatt is lehetetlen a fürdés, én már tökre elfelejtettem a kényelmetlenségeket.
Amit érdemes berakni, az jó pár bővebb szabású póló, mert az sokszor át fog nedvesedni a trutymótól, ami a csövön kijön. Szűk ujjút ne vigyetek, mert az infúziós branül miatt nem kényelmes. Evőeszköz is tök fölösleges.
Vízből max 2-3 félliteres kell. Mert hogy csak az utolsó 2 napban ihatunk, először féllitert egész nap, utána meg már adnak teát is meg üres levest, és nyomatják az infúziót végig.
hali
ja jol emlékszem a fürdés igy is ugy is tiltolistás volt
MERT
5 napig NEM VOLT SZABAD azt a trombozis harisnyát lehuzni
lehuzással nincs is gond
vissza a probléma alig hajolsz fály a hasad legérzékenyebb a bal also
örülsz ha macskamosdással megoldod
mosdokesztyü elég kagyloban vizecske át mosás illetve törlés aztám majd otthon fürcsizel -zuhany az elsö 4 hétben ajánlott!!!!!
Tényleg nem szükséges segítő ember, volt akivel ott volt az anyja, hogy lefürdesse minden nap.
Hát én egyszer se fürödtem az 5 nap alatt, csak nedves törlőkendőkkel tisztálkodtam, de nem is hiányzott. Hajolni se tudtam, nem hogy még ott pancsoljak :-) A nővérkék nagyon készségesek. Mivel ott vannak a bypass-os szobák a nővérpult mellett, nem is kell hangosan kiabálni, hanem szólsz, és bejönnek. Éjjel is. Mindenben segítenek.
Hát ez szuper... Nálam is hasonló a helyzet, csak én már voltam állásinterjún és azt ígérték, hogy felvesznek még az idén vkinek a helyére. Eddig azt vártam, hogy mikor jelentkeznek, most meg azért imádkozom, hogy addig ne jelentkezzenek, amíg a hitelt fel nem vettem (felmondás alatt ugye nem adnak). :))
Te beszéltél erről a műtétről a munkahelyeden? Én nem tudom, hogy mit mondjak, hogy mivel műtenek...
van ott büfé minden megkaphato !!!!
MEGY EGY GYOGYÁSZATI BOLT MELETTE
KITARTÁS
Nem lessz szükséged segítségre legalabbis nem olyanra amit te magad vagy a növérrekkel ne tudnál megoldani
mütét után másnap igy is ugy is fel kell kelned
mozognod kell lábujhegyen sétálni stb
szoval a lelki támogatáson kivül nem kell senki
sok sikert !!!!!
aug-ra kivettem 2 hét szabit, az eredeti műtétre...otthon voltam, semmi nyaralás, hogy mikor lesz időpont. szabi alatt találtam másik munkahelyet, felmondtam. töltöm az 1 hónapos felmondási időmet....majd még 2x módosítottuk az időpontot. Most már csak azon izgulok, hogy az új munkahelyen tudjak a műtét után kezdeni. De alig lesz időm otthon lenni, úgyhogy gyorsan jól kell lennem :)
Szóval izgalmas időszak ez, nem így terveztem :)
Kedves virino.
hol tudom ezt beallitani? Keresem mindenhol de nem talalok ra!
Hát ez kva jó... És a melóhelyen ezt hogy lehet megoldani? Nekem már hónapokkal előre le kell ezt beszélnem. :o
Ráadásul gondolom milyen csalódott lehettél!
Koszonom virino.
Ugy gondoltam,hetente egyszer irok hogy hol tartok. Nem akarom a tobbieket untatni hiszen ez a forum a bypass rol szol.
De hetente egyszer szivesen leirom hogy hol tartok ;)
Sok sikert mindenkinek!
További ajánlott fórumok:
- Kb. 1, 5 hónapja tartó szűnni nem nagyon akaró gyomorfájásra milyen nem orvosi alkalmazások léteznek amitől jól de legalábbis jobban leszek?
- Voltál-e már gyomortükrözésen a gastroenterológián?
- Volt már v.kinek gyomor vagy végbél tükrözése?Tapasztalatok?
- Ha már végképp semmi nem segít, végeztetnél gyomorgyűrű műtétet?
- Az én gyomor bypassom
- Bypass és Sleeve gyomorműtét tapasztalatok