Gyomor bypass lefogyásra (beszélgetés)
Szerintem ilyen nagy műtét előtt fontos tudni,milyen állapotban van a tüdőnk. Persze ez csak egy vélemény ,úgyis az orvos dönt.
Régebben olvastam itt arról (ha jól emlékszem),hogy amikor a varrógépet használják,folyamatosan hűtésre van szükség,akkor van jelentősége,hogy milyen a tüdőnk.
Ha butaságot írtam ,kérem javítsatok ki!
Sajnálom,hogy így megjártad a gasztroenterológussal! Én nem nagyon mertem elárulni a vizsgálatok okát,esetleg a végén említettem,de azt tapasztaltam több helyen,hogy nem tudják mi ez.
szia
3 hét alatt 13 kgnál tartok.
hali
szerintem ne edd magad ezen
ez változo nállam a varratszedésig ment le 15 kg
ez attol is függ honnan indulsz
hova akarsz eljutni
és ha rám halgatsz akit feb.mütötek
és pár honap van mögöttem nagyon vigyázol az evéssel diétázol mellette mert csak ERRE ne várj
ja és még egy jo tanács igy 55 kg lefogyása után
....NE méricskéld magad állllllandoan
jelölj ki 1 napot hetente
meglátod jot tesz
föleg mikor lassul a fgyás mert FOG lassulni hidd el....
üdv zsuzsi
Szia 72ZSU!
És meg kérdezhetem a 3 hét alatt mennyi kg ment le? Én 4 hetes vagyok és 15kg ment le az jó???!!
Nekem 3 liter bemegy, de csak ha nem tiszta vizet iszom, mert az baromi unalmas.
Mindig ízesítem valami kevés diabetikus cuccal vagy 100%-os gyümölcslével. Pl. vannak azok az 5 literes dobozos frissen préselt levek. Na, abból mindig veszek, elég egy deci is 3 deci vízhez, úgy éppen jó az íze. Próbáld ki.
Nekem két év után is megakad néha ha túl gyorsan eszem vagy olyan az étel állaga. Pl banán, sült tök, pékárúk,sőt lángost ettem igaz két falatot na arra jött a rögtöni válasz azonnal kivele! A lassú evés a megoldás. amugy mindig tovább halad a kaja csak meggyötöör ha ha túl gyorsak vagyunk.
Ivás én mindig csak nézek,h lehet meginni napi 3 liter vizet? nekem egy hét alatt nem megy le annyi. Tudom nem helyes stb de én elképzelni se tudok ilyen mennyiségeket meginni. Ha egy liter megvan akkor már nagyon sokat ittam. Szerintem ez egyéni én nem tudom erőltetni azt is kihányom ha nem kell több. Nem is erőltetem. Ne
Köszi, próbálgatom a kajákat, tegnap voltam 3 hetes. Inkább tejfélék mennek, szénhidrátot édességet kerülöm, húsból nem tudok annyit enni amennyi kellene a fehérjebevitelhez. Úgyhogy pótolni fogom fehérjeporral, amit kajába keverek, mert íztelen. Egy falat tojás majdnem "megölt", de azon kívül eddig semmi kaja nem okozott fájdalmat.
próbálok 3x enni, de erre nagyon oda kell figyelni, mert nem kívánom a kaját. És a legnehezebb az ivás. Kéne 3 liter, de alig megy a fele még. Erre oda kell figyelni.
fizetni átutalással kell ha jol emlékszem a mohos kft részére 1.3 milla
a maradék a bevonulásod napján a korház kasszájába
azzal mész 9.30-ra jelentkezni hogy haliho itt vagyok.
de a mogos dr mindent elmond az utolso konzidon
Három hét! El sem hiszem!
Kérdés a tapasztaltakhoz: a műtét elötti konzultáción kell a kórházi részt befizetni kp-ben? A nagyobb összeget utalni kell, és mikor? Vagy az is kp.? Köszi a segítséget!
Erika, irtam egy smst a titkarnojenek mert ez engem is erdekel.
Te tb-re probaltad eltavolittatni?
Nekem itt Angliaban azt mondta egy magyar orvos aki itt dolgozik hogyha sokszor panaszkodom hogy gondjaim vannak akkor itt tb-re kiveszik meg akkor is ha nincs szervi elvaltozas a rontgenen... csak tobbszor kell panaszkodni
Hat nem tom. En voltam konzin es errol nem szolt egy szot sem. En ugy gondoltam hogy a kivetel ingyenes.
Bar angliaban sokan kernek plusz penzt ami 500 fonttol 1000 fontig terjed (200-400e Ft).
További ajánlott fórumok:
- Kb. 1, 5 hónapja tartó szűnni nem nagyon akaró gyomorfájásra milyen nem orvosi alkalmazások léteznek amitől jól de legalábbis jobban leszek?
- Voltál-e már gyomortükrözésen a gastroenterológián?
- Volt már v.kinek gyomor vagy végbél tükrözése?Tapasztalatok?
- Ha már végképp semmi nem segít, végeztetnél gyomorgyűrű műtétet?
- Az én gyomor bypassom
- Bypass és Sleeve gyomorműtét tapasztalatok