Gyomor bypass lefogyásra (beszélgetés)
Nagyon nagyon sok sikert
Büszke lehtsz magadra!!!!
üdv susi
Nagyon várom, különböző okokból már 3x lett az időpontom halasztva. De ez már a tuti remélem.
Kicsit aggódom hogy mindent viszek e, mert nem lesznek látogatóim, csak magamra számíthatok majd.
Koszonom papaja.
azt azert meg leszeretnem irni hogy itt nem csak a fogyasrol van szo hanem a suly megtartasarol is.
e vegleges celom hogy a gyogyszerek nelkul tudjak tovabb elni.
de azt sosem szabad elfelejteni es amit tanultam ezen a forumon,hogy akar bypass akar gyomorballon akar gyomorgyuru vagy barmilyen dietarol van szo az eletmodvaltas elengethetetlen dontes hogy gyozzunk valamint az elhatarozas es a kitartas. En most ezzel a tudattal allok szemben a felesleges kilokkal es bebizonyitom,hogy lelehet e fogyni es meglehet e tartani a kilokat vagy egyetlen megoldas a mutet. Magamsem tudom a valaszt de idovel megtudom.
Ha nem gond, légyszíves - mondjuk hetente - adj hírt magadról. Sikered és a kűzdelmed sokaknak adnának erőt.
Én mindenesetre szívből drukkolok.
Sziaztok.
koszonom szepen mindenkinek a segitseget.
Igazan segitokesz emberek vannak itt es baratsagos forum ami nagyon ritka.
Mivel egyenlore nincs meg a penzem a mutetre ugy dontottem,hogy egy utolso probalkozast teszek a dietaval.
mivel bizok benne hogy a gyogyszerek normalisan bevannak allitva nalam ezert ha fogyok nem szabadna vissza jonnie a kiloknak.
a bevalt dieta nalam a cukor es szinhidrat mentes elet vmit napi 30perc intenziv sport.
kozben rakom felre a penzt amit kajara koltenek.
es persze ido kell a fogyashoz szoval jovo nyarig adok idot magamnak.
es ha addig nem valtozik a helyzet akkor ahogy emlitettem megcsinaltatom a mutetet.
ha eseteg erdekel bennetek az utolso bevetesem :) szivesen leirom,hogy hogyan haladok.
ma kezdtem. 119,1kg kilo voltam reggel. Bevettem szepen a letrox50mg valamint a meforral gyogyszerem. Kipotoltam c vitaminnal valamint krom vitaminnal ami szinten segit a cukorszint szinten maradasahoz.
mindenkinek sok sikert!!!!
szia én csak a magam nevében beszélhetek !!!!!
De ugy voltam vele mi bajom történhet!?
3 HONAP UTÁN KONTROLT CSINÁLTATTAM A VÉRKÉPRÖL
a gyogyszer abbahagyása után
minden ok Volt!!ha nem még mindig visszatérhettem volna a tablettához..igy csak jodom van Recept nélkül patikábol szoval...mit hibázhatok?!
De a mai napig állitja az endokrinologusom hogy hiba Volt!
miközben az eredményeim jok nagyon is jok!
Fáradságnak nyoma sincs álmosság depi pánik halál vágy minden eltünt
ÉS .....
Olvadnak a kilok!!!
iGAZ BYPASS MELLETT!!
DE hidd el 7 honap 50 kg !!
Velem 1 héten mütöttek 25-30 nál tartanak!
Ami gyönyörü de 50 az mesés
Szoval ez az én sztorim én irom az életem nem az élet ir engem
ELÉG VOLT az a 3 év azt hittem megbolondulok hidd el .
sok sikert ...
nagyot nem hibázol 3 honap után még mindig visszatérhetsz a bogyoidhoz
ja a mamutban illetve centrallab-nak hivják öket mindenféle orvosi papir nélkül azt a vérképet csinálják meg amit TE kérsz
nem kell orvosi javaslat!!!!!!!
OLVASS UTÁNNA
ország egész területén van laborjuk
sok sikert!!!!
Kedves zsuzsi135
megdobbenve olvastam uzenetedet. Gondolod hogy a ltyroxin gyogyszer ugyan olyan hatassu mint az altalam szedet letrox gyogyszer?
nalam semmilyen depresszio nem allt fenn. Viszont az elviselhetetlen faradsag vmit a folytonos etel utani vagyam annal jobban.
meforalt szedek az inzulinrezisztenciam miatt. Mar magam sem tudom hogy mi mivel van osszefuggesben vagy mi minek az okozoja. Felkeresem Mohacs doktort es valoszinu hogy a legtisztabb vele megbeszelni hogy merre hany meter. Lehet hiaba probalok magatol fogyni mind sikertelen lesz mint eddig.
Szia eddig csak olvasgattam amit e témában irogattok ...
2 dolgot tudok hozzászolni
ugyan azzal a problemával voltam /MULT IDÖBEN/ amivel te
1,
én 100 ltyroxint szedtem 24 kg hizás 3 év alatt
januérben kukában landolt mert rájöttem hogy az összes bajom ettöl a sz-tol van +hüpofizisemnek 2/3át 98-ban kivették
l-tyroxin mellékhatásai nállam....
200as vérnyomás
BORZASZTO fáradság
izületi végtag fálydalmak reumatologus +cortizon
állando alvás alvo laborba kültek nem e horkolok hát nem
depresszio halál+pánik félelem+öngyilkossági gondolatok
senki a 3 év alatt nem jött rá EZ MIND ENNEK a sz-nak a mellékhatása
2,
sikerült 135kg-ig felhiznom
jan.tol kidobtam a kukába egy véletlenül látott riport "világosított" Fel azota 400 egység jod tablettát szedek
ez mellett okt.-töl álltam kapcsolatban a Mohos Dr.al
feb.elsö napjaiban operált azota a bmi 48,2 röl 30ra csökkent 50 kg -al vagyok könnyebb
44 es ruhákat hordok 64 helyett
de diétát tartok keményen melltte
cukor- édesítö -stevia SEMMI
KENYÉR gabona félék kivéve rozs kihagyva
ez mellett norbi idöre eszem diéta
trenkostal kombinálva
szar ügy... nehéz igy de megy 7 honap 50 kg eltünt
sajnos nállam sport nem szerepelt az "étlapon"
szoval VÁGJ BELE
most voltam pesten a mamut2 ben csináltak ott egy vérvételt a kerek csomag 2 hete
MINDEN A LEGJOBB
még a pajzsmirigy is totál a közepe.
vas alacsony de az is volt mindig
szoval ne félj
bele a közepébe csak jobb lessz !!!!!!
Igen kerdeztem az endroklinologusomat. Azt mondta hogy beallitotta a pajzsmirigyemre a gyogyszert 50mg letrox gyogyszert es innentol kezdve hizas nem varhato viszont lefogyasztani o nem tud.
szenhidratmentes es cukormentes etelek vmit napi 30perc intenziv mozgas. Amikor 12kg fogytam 3honal alatt,akkor ezt csinaltam es ahogy egy picit pihentem es normalisan eltem kb 2 vagy 2 es fel het alatt vissza jott a 12kg.
nos ebben az idoben nem szedtem letroxot szoval most ismet megprobalom de ha eredmenytelen akkor bypass.
Igen azt tudom hogy a pm. tulmukodes fogyast eredmenyez. De ezen meg nem gondolkodtam hogy ha tobbet veszek be a gyogyszerbol akkor fogyhatnek. Gyulolom a gyogyszereket ezert minden nap kinkeservesen veszembe.
engem egy hajszal valasztott el a cukorbetegsegtol. Most pedig hogy ne legyek az egy nagyon eros es rendkivul majkarosito gyogyszert kell szednem de meg ez sem biztos hogy megov a cukor betegsegtol.
Rengeteget gondolkozom mert nem szivesen vetem magamat egy mutet ala.
van felretett penzem es januar februarig ossze szedem azt a bizonyos osszeget es e mellett megprobalok ismet egy intenziv dietat vmit sportolni es ha februarig nem sikerul akkor senki nem fog lebeszelni a mutetrol,mert en nem akarok igy elni.
Esetleg aki atesett mar a bypass muteten irna a tapasztalatairol. Elore is koszonom. Szep napot mindenkinek
Nem támogatja,de a műtétet megelőző vizsgálatok nagy részét tb-re is elvégzik. (nem kell reklámozni ezt a műtétet,mert ha "olyan" orvosra találsz meg is tagadhatja az ingyenes vizsgálatot)
Én sehol sem mertem előhozakodni vele,csak a háziorvosnál.
További ajánlott fórumok:
- Kb. 1, 5 hónapja tartó szűnni nem nagyon akaró gyomorfájásra milyen nem orvosi alkalmazások léteznek amitől jól de legalábbis jobban leszek?
- Voltál-e már gyomortükrözésen a gastroenterológián?
- Volt már v.kinek gyomor vagy végbél tükrözése?Tapasztalatok?
- Ha már végképp semmi nem segít, végeztetnél gyomorgyűrű műtétet?
- Az én gyomor bypassom
- Bypass és Sleeve gyomorműtét tapasztalatok