Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Gyomor bypass lefogyásra fórum

Gyomor bypass lefogyásra (beszélgetés)

2016. nov. 16. 19:29
Én 7 kg 3 hét alatt 107-ről indultam Csabi 150 röl 129 kg ő ügyes én meg elfelejtek enni szó szerint mai naptól figyelem hogy max. 3 óránként egyek azért nem is fogyok úgy .
12020. Strawberrydream (válaszként erre: 12019. - Annamari Csabi)
2016. nov. 16. 18:14
Mar akartam kerdezni hogy mennyit fogytal 3 het alatt? Es a parod?
2016. nov. 16. 18:08
Igen írtam már neked támpont valami strapabirot
12018. Strawberrydream (válaszként erre: 12016. - Annamari Csabi)
2016. nov. 16. 17:44
Igen ma megjott es este kapok verhigitot holnap rendesen meg lesz 😢 A masik nover most tampont mondott.
12017. Mami76
2016. nov. 16. 17:11

Skittles nagyon örülök, hogy ilyen jól alakult Neked a DM-es megbeszélés. Ez a lényeg ezt mondtam Én is, hogy nem kerül sokba a kedvesség, amikor az ember kiszolgáltatott és bátortalan, egy jó szó csodákra képes!!!! A Vasas Doki, úgy ahogy a Mohos Doki is külföldön is dolgozik ahol ez a fajta emberi viselkedés alap!!!! Megfizetik Őket és minden feltétel biztosított ahhoz, hogy Ők csak az adott beteggel foglalkozzanak.

Magyarországon meg szétszedik az Orvost, akit a végletekig hajszolnak és nem biztos, hogy van kedve mindig kedvesnek lenni, csak, hogy pont egy ilyen területen KELLLLLLL!!!!!

Itt van most Strawberrydream, izgul, fél és a jóindulatú nővér mit mond???? Nagyon fog fájni és kap pelenkát a mensihez!!!!! Nem hiszem, hogy sokkal többe került volna azt mondania, hogy "tudom drága ez kellemetlen de megoldjuk ne izguljon, volt már ilyen mással is semmi gond" az emberi hozzáállás!!!!!!

HAJRÁ CSAJSZI ne törődj senkivel, kérj csillapítót és holnap a másik nővérrel beszélj, esetleg adj Neki egy kis pénzt.

Sikuku veled meg abszolúte egyetértek Én is mindig ezt hangoztatom, hogy külföldön nincsen ez a fajta írigység, vagy a másik figyelése. Kedves kémkedő kolléganő, keress már a saját életedben valami szépet és jót és foglalkozz azzal ne pedig mások dolgával!!!!!

2016. nov. 16. 16:30
Nagyon meglesz holnap a menszeszed?
2016. nov. 16. 16:30
Nem igaz nem fog fájni kérd a fájdalom csillapitot a gaz amivel fel fújnak az szar kérd ami jár neked ez benne van az árban a nővérek hat nekik mi több munkát adunk
2016. nov. 16. 15:57
A novertol nem ajultam el, remelem hogy a tobbi nem ilyen. Kozolte, hogy holnap a mutet utan nagyon de nagyon fajni fog...tok jo biztatas 😢. A mensimre meg azt, hogy legfeljebb teszunk fel pelenkat...hat koszonom szepen 😢😢😢 mondta, hogy mas is volt igy.
12013. Strawberrydream (válaszként erre: 12012. - Skittles)
2016. nov. 16. 15:15
Koszonom:) szuksegem is van ra.
12012. Skittles (válaszként erre: 12010. - Strawberrydream)
2016. nov. 16. 14:39
Már az utolsó méterek, küldjük a pozitiv energiát és várjuk a beszámolód!
12011. Strawberrydream (válaszként erre: 12005. - Mami76)
2016. nov. 16. 14:17
Koszonom a biztatast, amint tudok irok.
12010. Strawberrydream (válaszként erre: 12003. - Annamari Csabi)
2016. nov. 16. 14:16

Mar a korhazban vagyok, elvileg holnap en leszek az elso.

Megnyugtatott Tanyi doktor, hogy meg almaban is ezt csinalja😄.

Most ittam meg a szornyu izu hashajtot...

12009. Skittles (válaszként erre: 12007. - Mami76)
2016. nov. 16. 12:07

Vasas doki nagyon szimpatikus volt. Miután kértem időpontot a DM. -ba(nem bírok juni 27ig várni Veszprémbe), kaptam egy üzenetet a dokitól, hogy mielőtt decemberben találkozunk, szeretne egy Skype v FaceTime konzultációt. Háromnegyed órán keresztül beszéltünk, és nemcsak az én kérdéseim, hanem kiváncsi volt mindenre. Hogyan alakult ki, hogyan ingadozott a súlyom, stressz, tud e a családom róla, támogatnak-e. A családban kinek milyen betegség, a húgomnak van e túlsúly....tehát minden. Rám abszolút pozitív benyomással volt. Mivel messziről utazom, igy javasolja a 4 napos kórházi felügyeletet.

Nekem fontos, hogy milyen a hozzáállás.... :)

12008. Sikuku (válaszként erre: 12006. - Bibionee8)
2016. nov. 16. 10:30

En is igy tennek, nagyon fontos a szemelyes benyomas. Ha igazsagtalanul bant volna velem a doki (marpedig veled ez tortent) akkor mar azert se mennek hozza. En ilyen makacs vagyok.

A kolleganodnek meg uzenem, hogy nem szep dolog masok dolgai utan kutakodni meg kivancsiskodni. En az ilyen magatartasu emberek miatt orulok neki, hogy mar nem elek Magyarorszagon. Kulfoldon ez ritkabban fordul elo.

12007. Mami76 (válaszként erre: 12006. - Bibionee8)
2016. nov. 16. 10:06

Bibionee ne keseredj el, ha meg tudod oldani másként akkor csináld, lehet, hogy ennek így kellett lenni. Sajnos az orvosok nagyon túlterheltek, de akkor is kéne, hogy érezze az ember, hogy figyelnek rá, amit mond és kér, főleg ennyi pénzért. A Doki biztos, hogy jó, de ha valaki bizalom vesztett lesz akkor már mindegy. Ha van lehetőséged rá akkor ne habozz, mert Kisiza is csak jókat írt.

Nagyon drukkolok Neked :-))))

12006. bibionee8 (válaszként erre: 12004. - Sikuku)
2016. nov. 16. 09:13
Hát most megegyszer el kene mennem debrecenbe,azert amiert mar egyszer voltam,csak letoljt,es nem adott idopontot. Az jon le rola,h annyi ember megy hozza,h nemhogy tudja egy kicsit figyelembe venni,h neked mi a jó mi felel meg,hanem örülhetsz,ha emlékszik,hogy ki vagy. És én már feladom ezt. Ő maga irta emailben,h nov 14-e utan keressem es akkor ad idenre idopontot. Erre alig tudja,h ki vagyok,es menjek el a szakremdelesre,h meglatjuk mikorra van idopont. En nem szivatom magam tovabb. Megyek itt pesten. Ossze vakarom a plusz ravalot, de itt legalabb nem azt erzem,h total szarnak ram. En megertem,h annyi ember megy hozzajuk,h kovetni se lehet. De en ezt mar nem birom. Hogy majd gyere,igerek valamit,aztan nem tudom mit igertem. Nekem is kisgyerekem van meg munkam. Es nem tudok teleportalni 5 ora odaerni a korhazhoz minimum. Ajtotol ajtoig inkabb 6. En elengedem ezt. Majd irok,h mivan a duna medicalban. Csak kozben egy munkatarsam kileste a gepemen a forumot es mint kiderult olvasgatja, ezert nem irtam sokat eddig. De remelem ezt is olvassa,h tudom. Es en felvallalom ezt a dolgot,nem fog tudni vele pletykálni,mert rajta kivul ertelmes emberekkel dolgozom,akik nem kutakodnak masok magan dolgaiban,hogy pletykalhassanak rola....
12005. Mami76 (válaszként erre: 12002. - Strawberrydream)
2016. nov. 15. 23:40

Nagyon drukkolunk, amint tudsz jelentkezz:-)

Ügyes légy és semmi félelem!!!!!

12004. Sikuku (válaszként erre: 11999. - Bibionee8)
2016. nov. 15. 22:51

Szia Bibione,

Ezek szerint nem sikerult zold agra vergodni T. Dokival muteti idopont miatt? Vagy mar nem.is akarsz oda menni?

12003. Annamari Csabi (válaszként erre: 12002. - Strawberrydream)
2016. nov. 15. 22:14

Nincs mit nem kell aggód felned ,izgulni én is izgultam csak egy műtét de így vissza gondolva nem kellett volna .Kis hiszti lesz faj a derekad nem tudsz rendesen menni mert tetted ezt magaddal inkább fogytál volna magadtól de utánna kiröhögöd saját magad nem fogod megbánni . Az elején megbántam de már újra megtenném pedig csak 3. Hetes vagyok

Mikor műtenek?

12002. Strawberrydream (válaszként erre: 12000. - Annamari Csabi)
2016. nov. 15. 21:20
Köszi, kicsit megnyugodtam:)
12001. awa1970 (válaszként erre: 11999. - Bibionee8)
2016. nov. 15. 21:20
szívesen :)
12000. Annamari Csabi (válaszként erre: 11993. - Strawberrydream)
2016. nov. 15. 20:55

Mikor felébredtem a vállam és a hátam fajt a hasam egyatalan nem kapod a fájdalomcsillapítót és kérd is mert jo .Sokat aludtam és szar az ágy kényelmetlen mellette kapod a sok infuziot elgémberedsz és inkább a kozerzeted nem jo az altatás után.Felálás is kellemetlen de elmúlik

minden nap jobb lesz .a sebeit szépek nincs velük gond .

11999. bibionee8 (válaszként erre: 11998. - Awa1970)
2016. nov. 15. 20:41
jah értem, így logikus, nem tudtam,h külön dietetikus mondja el a műtét körüli étkezést, azt gondoltam leírva adják. De persze érthető, nem rossz dolog a pszichológus, csak kicsit drága. De ez van. Nagyon köszi a választ!
11998. awa1970 (válaszként erre: 11996. - Bibionee8)
2016. nov. 15. 20:16
A pszihológus próbáltam én kihagyni, de az is muszáj volt, arra kivácsiak mennyire vagy labilis és mit vársz a műtéttől, hogy vannak-e irreális elképzeléseid a fogyásról, pl.45kg szeretnél lenni :)
11997. awa1970 (válaszként erre: 11996. - Bibionee8)
2016. nov. 15. 20:08
Kell mind, a dietetikussal a műtét előtti és utáni étkezést beszéltük meg, továbbá ő adta meg milyen vitaminokat és hogyan kell szedni.
11996. bibionee8 (válaszként erre: 11995. - Awa1970)
2016. nov. 15. 19:56
nagyon köszi. láttam,hogy fent vannak az árak,meg próbáltam is kiszámolni,csak nem tudtam,hogy itt mik a kötelező vizsgálatok náluk. pszichológus kötelező? meg a dietetikus is? Csak mert én voltam dietetikusnál,rengeteg anyagom van tápanyagokról, rengeteg utánajárás,egészségügyi suli meg minden más, így nem hiszem,h egy egy órás konzultációban tudna e újat mondani. De nyilván megkérdezek majd mindent. Köszi szépen az infót! :)
11995. awa1970 (válaszként erre: 11994. - Bibionee8)
2016. nov. 15. 19:51

Szia! Az össze ár fent van a honlapjukon, amire emlékszem, mellkas röntgen 7000.-, dietetikus 10.000.-, pszihológus 18.000.-, gyomor tükrözés 30.000.-, vérkép 15-20.000.-, aneszteziológiai konzultációért nem fizettem, sebészi konzultációra nem emlékszem kellett-e fizetni.

Műtéti időpont még volt decemberre, legalább is egy héttel ezelőtt.

11994. bibionee8
2016. nov. 15. 18:57
a Duna Medicalban a konzi után mennyi időre adnak időpontot a műtétre? És ott mennyibe kerül összesen a mindenféle előzetes vizsgálat? Le tudná írni valaki? Köszi
11993. Strawberrydream (válaszként erre: 11991. - Annamari Csabi)
2016. nov. 15. 17:44

Huhhh már nagy a para:) amikor felébredtél fájt valamid vagy rossz érzés...stb?

Sebeid, hogy vannak?

Írtad, hogy az első három nap nem leányálom, fájdalmaid voltak?

11992. Strawberrydream (válaszként erre: 11990. - Sikuku)
2016. nov. 15. 17:41
8.10-re értem oda és a betegfelvételhez kellett mennem. A konzultáción Tanyi doktor adott egy beutalót és azt kérték el. Kb. 10.15-kor hívtak be addig ott álltunk, mert leülni nem lehet nincs hely. Ráadásul inni és enni se mertem a vérvétel miatt. A Tanyi asszisztense vette le a vért és adták a beutalót az altatóorvoshoz és a mellkas röntgenre. A Tanyi felhívta a figyelmem, hogy előbb az altatóorvoshoz menjek előbb, mert lehet, hogy még előír más vizsgálatot is. Itt is vártam kb. 30 percet és tényleg akart mást is, elküldött légzésfunkcióra és szív ultrahangra is. A röntgen nagyon gyorsan ment és a légzésfunkció is, ahhoz át kellett menni egy másik épületbe a tüdőgondozóba ez az út másik felén volt a sorompón túl, itt sem vártam sokat. Utána vissza kellett volna mennem az altatóorvoshoz, de mivel nem lett meg a szív ultrahang így majd ezt holnap intézem. Eredményt egyedül a légzésfunkciónál mondtak, hogy nem annyira rossz de jó sem:)) de nem lesz gond a műtétnél. 13.15-kor jöttem el...egyébként természetesen mindenhol sorba kell állni és a kórházi betegeket előre veszik.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook