Gyomor bypass lefogyásra (beszélgetés)
Kedves Kisiza!
köszi a választ, olvasok ezerrel :-)
írok privit!
Kedves Zsuzsi,
Nekem 2 hete volt Bp-en a műtétem és nagyon meg voltam elégedve. Olvass vissza a beszámolómról, de azóta talán más is írt az élményeiről.
Én is úgy tudom, hogy a következő alkalommal decemberben lesz konzultáció, de szerintem még a műtétet is meg lehet szervezni akkorra...
Én már a turmixoknál és krém leveseknél tartok, még 1 napig kell a vérhígító injekciót kapnom, aztán vissza a hétköznapokhoz.
Szia Skittles!
Köszi az infót, téged hol műtöttek, vagy csak majd fognak?
Szia Zsuzsi!
Budapesten Vasas doki decemberben jön újra, műt és konzultációk is lesznek. Ha minden klappol akkor legközelebb februárban lesz újra Budapesten. Tehát a februári műtét Pesten lehetséges
Sziasztok!
Én is rászántam magam a bypass műtétre, mert már szinte mindent kipróbáltam, kisebb-nagyobb sikerrel, de végleges célt nem értem el sosem. Volt gyomorballonom 1 évig, amitől szinte semmit nem fogytam, majd miután tavaly decemberben kivették, azóta híztam 12kg, úgy, hogy diétásan étkeztem, mert a magasvérnyomásom mellé az inzulinrezisztencia is társult, mozogni sajnos nem tudok, mert magasfokú porckopás van mindkét térdemben. A belgyógyászom akihez 23 éve járok, támogat, helyeselte a döntésem. Mohos doktorhoz nov.16.-án este 21,40-re van konzultációra időpontom... és ahogy hallottam, már jövő év őszi időpontokat osztanak :-( Lehet én voltam naiv, amikor azt hittem, hogy kb február körül megműt, mert azt terveztem, hogy a lányomnak júli 7-én lesz az esküvője és addig talán fogynék...A kérdésem az lenne,mivel budapesti vagyok, hogy aki nem veszprémbe műtette magát, az a budapesti medicalcenterrel vagy a debreceni orvossal hogy volt megelégedve? Nekem sajnos 4 hasi műtétem is volt, azért választottam a Mohos doktort, mert jelenleg ő csinált eddig magyarországon a legtöbb ilyen beavatkozást, viszont ami számomra aggályos, hogy majdnem 1 év múlva kapnék csak hozzá időpontot.. ti mit javasoltok, szeretnék minél hamarabb túl lenni rajta, választanátok másik orvost a helyemben ahol nem kell ennyit várni? Várom mindenki véleményét, de külön kíváncsi vagyok aki budapesten műtette magát, mennyi a várakozási idő, hogy voltak megelégedve, hogy vannak most? :-) üdv mindenkinek: Zsuzsi
Csaba nagyon jók a képek, ügyes vagy hihetetlen, hogy ennyit változtál pár hónap alatt:-)))
GRATULA!!!!!!!!!!!
Ria, Nagyon ügyes vagy, szerintem -17kg az nem semmi!!!!!!!
Örülök, hogy mindent meg tudsz enni és jól vagy:-)))
Csak így tovább!!!!!
Jó egészséget Neked:-)
Szia:)
Már nem akarom megcsináltatni a gyomortükrözést, remélem, hogy nem lesz gond, de attól még aggódom:)) feltételezem, hogy azért tudja a doki, hogy mit miért csinál vagy nem csinál?
Sziasztok,
szia kedves Mami!
Nagyjából már mindent eszek (kivéve amit már műtötten az ember "szemét"-nek lát). Pici adagokat. Amiről pedig kiderül közben, hogy nem finom, vagy nem esik jól, akkor nem eszem meg.
Amit műtét óta egyáltalán nem ettem és ittam már, az a kávé, kenyérfélék és a tésztafélék.
17 kg ment le eddig, fantasztikusan jó érzés. Volt egy bő hét, hogy nem mozdult a kijelző a mérlegen, kicsit rázizegtem, de Csaba elmagyarázta, hogy miért nem kell ezzel foglalkozni.
Csak tudjátok, mindíg mérlegen állnék...!
A tempó nem extra nagy, de azzal tisztában vagyok, hogy nem olyan látványosan gyors a fogyás 116-117-ből, mint sokkal többől. Valamint nekem nem voltak úszógumijaim, szinte minden belül volt.
Dolgozni tudok rendesen.
Amivel szenvedek, a folyadék.
Szia!:)
Én is ilyen aggódós vagyok,mint Te:) Éppen ezért azt gondolom,hogy érdemes lenne egy gyomortükrözést megcsináltatnod,mert nem fogsz tudni így megnyugodni,állandóan azon fogsz agyalni,hogy vajon nincs-e gond..stb. A refluxod miatt a szakorvos simán megcsinálja(gasztroenterológus).Hidd el,nem nagy dolog,kellemetlen,de nem fáj,azt a pár percet ki ehet bírni és akkor megnyugszol:))Nekem már sokszor csinálták.Szurkolok Érted,nem lesz semmi baj:)) Pusziiiii
Strawberrydreamhez hasolnoan en is egyre tobb dolgon aggodom igy mutet elott.
Pl. Mi van ha fekelyt talalnak, mivel nincs tukrozes csak mutet kozben derul ki.
Csak mellkas rontgen van? Akkor hasi uh nincs?
Ria!
Te, hogy vagy? Tudsz már enni mindent?
Te is régen jelentkeztél, mennyi leadott kilónál tartasz?
Remélem minden ok:-)
En is megkoszonnem ha valaki irna bovebben errol a penz dologrol.
Csak a novereknek kell/illik adni vagy doki+ altatoorvosnak is?
Ágica, de jó, hogy itt vagy😊
Remélem jól vagy.?
Hol tartassz?
További ajánlott fórumok:
- Kb. 1, 5 hónapja tartó szűnni nem nagyon akaró gyomorfájásra milyen nem orvosi alkalmazások léteznek amitől jól de legalábbis jobban leszek?
- Voltál-e már gyomortükrözésen a gastroenterológián?
- Volt már v.kinek gyomor vagy végbél tükrözése?Tapasztalatok?
- Ha már végképp semmi nem segít, végeztetnél gyomorgyűrű műtétet?
- Az én gyomor bypassom
- Bypass és Sleeve gyomorműtét tapasztalatok