Gyomor bypass lefogyásra (beszélgetés)
Sziasztok!
Tudja esetleg valaki, hogy a műtétre le kell venni a jegygyűrűt, fülbevalót?
Szia Zsuzska!
Debrecenbe lesz a mutet Veszpremre tul sokat kellett volna varni.
Köszönöm, illetve köszönjük a linket nagyon jó, már el is kezdtem olvasni.
Egy kérdés: a 27-BMI-ig a fogyást általánosságban mondta a Doki, tehát, hogy kb addig szoktak lefogyni? a mozgás és a kaja odafigyelés mellett persze!
Szia KM1981!
Téged hol fognak műteni?
Szia Steca27!
Én is jót akartam, amikor átakartam adni az időpontom, de nyomatékosan, tudomásomra hozta az időpont osztogató hölgy, hogy ezt nem lehet, ne ajánlgassuk itt a fórumon, mindezt, nagyon kedvesen mondta, igyekszik így is mindenkinek a kedvében járni, de tudomásul kell venni, hogy sokan várnak Mohos doktorhoz...
Sziasztok!
Regebben olvastam a forumon, hogy mit ajanlanak, hogy vigyunk a korhazba. Nincs meg valakinek a lista? Nezem vissza a forumot, de meg nem talaltam meg.
Elore is koszonom!
Veronsmile, annyira jó, hogy írtál :-))))
Nagy Gratula, hogy ilyen ügyes vagy!!!!!
Mikor kezdtél el tornázni? Hol műtöttek?
További sikeres fogyást kívánok Neked és légyszi gyere és mond el Nekünk is, hogy erőt adj ezzel:-))
Huh akkor mindenkepp talalkozunk. En mar tul leszek a nehezen mire te megerkezel.
En is varom mar nagyon csak tenyleg ezektol a kivizsgalasoktol felek, bar nem tudok rola, hogy barmi komoly bajom lenne.
Szia.
Jol vagyok koszonom szepen. En januar 2an megyek vizsgalatokra es 5en fekszek be. Sajnos hamarabb nem tudok menni pedig jo lenne mert attol tartok ha 3 nappal mutet elott talalnak valamit mar nem lesz ido pl 1 antibiotikum kurara vagy ilyesmi. Az nagyon kikeszitene ha elhalasztanak a mutetet.
Veled kb. ágy- valtotarsak leszunk. Te szerintem KM1981-el leszel kn egyszerre mutve, neki is tizenvalahanyadikan lesz a mutet ha jol emlekszem.
Sziasztok!
A facebook zárt csoport érdekelne, oda hogyan tudok csatlakozni? Illetve Veszprém megyeiek személyes tapasztalatai érdekelnének, aki szívesen beszélne velem személyesen a műtétről, és az azutáni lábadozásról nagyon megköszönném neki.Sajnos az októberi konferenciára nem tudtam elmenni, pedig nagyon jó lett volna ott találkozni azokkal, akik már túl vannak a műtéten.
Kedves zsuzska 1967!
Tegnapi nap folyamán sikerült beszélnem az irodával, és próbáltam rád hivatkozni, megadtam a konzultációs időpontodat is, de nagyon kedvesen mondta a hölgy, hogy ez nem így működik. Azt mondta, hogy s.o.s-be adta neked azt az időpontot arra a napra, de már a nagyon sokadik lettél volna azon a napon. Így nov.30-ra kaptam időpontot, ami szerintem nincs annyira későn. Majd még írok, hogy alakul. Azért köszönöm, hogy átengedted volna az időpontod.
Szia steca27!
Én is átakartam adni az időpontom, de nem lehet, megkért a hölgy ilyent ne reklámozzunk, nincs csere-bere lehetőség :-(
További ajánlott fórumok:
- Kb. 1, 5 hónapja tartó szűnni nem nagyon akaró gyomorfájásra milyen nem orvosi alkalmazások léteznek amitől jól de legalábbis jobban leszek?
- Voltál-e már gyomortükrözésen a gastroenterológián?
- Volt már v.kinek gyomor vagy végbél tükrözése?Tapasztalatok?
- Ha már végképp semmi nem segít, végeztetnél gyomorgyűrű műtétet?
- Az én gyomor bypassom
- Bypass és Sleeve gyomorműtét tapasztalatok