Gyomor bypass lefogyásra (beszélgetés)
Az intenziven kedvesek voltak, felorankent patyolgattak, meg nedvesitettek a szamat, es meg a ferjemet is beengedtek picit. Most tiare varom a laboreredmenyt, es ha okes, akkor cso ki, zarojelentes, es mehetek is meg delelott, mar nagyon varom. Most kaptam test meg babapiskotat, egy egesz ora alatt elmajszoltam egy felet is :-d
Igen, flore megbeszelt sleeve volt, nem lehetett a bypasst, de oszinten, en mar nem is banom. Nagyon vigyazok majd, hogy ne tagitsam vissza, es egy 16 Mmes csogyomorral sel igen birok tobbet enni, mont bypassal, ezzel is ugy lefogyok majd, mont a sicc :-)
Es nekem most sokkal konnyebb, csak ot lyukacskam van, es csak egy csovem, a tpbbieknek nyolc lyuk es varom cso, es nekem mar ez az egyszerubb mutet is megterhelte a szervezetem, nagyon vereztem, meg sok oxigent kellett kapnom kesobb is.
Annyira jó olvasni Csajok, hogy mind a ketten jól vagytok😄
Matilda, előre mondta a Doki a sleevet, vagy műtét közben döntött?
Intenzíven, normálisak voltak? Ha minden ok mikor engednek el?
Itt ugy tudom h nincs nyeleteses rontgen mert mutet kozben ellenorzi, h ereszt-e. Tudok menni inkabb az agybol felkelni vagy wc-rol felallni szarabb.
Birsz sokat maszkalni? En hala istennek birok, annyit gyaptattam le-fol, hogy kiakaft volna a kis lepesszamlalom. Tenyleg sokat segit a mozgas. Neked volt mar nyeleteses röntgen? Az is eleg rossa izu volt de szerencsere nem hajtott meg, nem volt hasmars
De jo, ez jo hir! Itt is most varom a visiter, de meg harom ora a vervetel eredmenye, csak akkor tudom meg hogy mehetek e ma el, es a csovet is csak akkor veszik ki, bat meg eletemben nem vartam semmit ennyire, olyan gusztustalan, es a muanyag szaga teljesen kikeszit
Epp most volt a vizit es hazamehetek holnap es matol ihatok egy kicsit es kiveszik a csovem is azt mar nagyon unom, olyan mintha kutyat setaltatnek 😄 Elneveztem Bodrinak 😄
Nagyon megertelek, tenyleg nyuglodos mar vent lenni. Inni nagyon jo volt, mar az elso kortytol elmult a hanyingerem, ami ket napig gyotort, csak mindennek olyan dura ize van, a viz kimondottan szornyu, par csepp almalevel izesitem, meurt kulonben ihatatlan. Ehes nem vagyok egyaltalan, de elkepeszton elesse valt a szaglasom
En remelem, hogy ma mar ihatok, mert arra nagyon vagyom, ehes egy kicsit vagyok, de nem erzem, hogy sokat tudnek enni 1-2 falaton kivul. Orulok, hogy meglett a muteted es jol vagy es irigy is vagyok, hogy Te mehetsz haza, mar nagyon nehezen viselem az ittletet.
Eleg vacak volt magamhoz terni, fajt mint a fene,de adtak csillapitot. Mostmar csak a hulye cso idegesit nagyon, ma remelem kiveszik, ses huzhatok elfele. A vervetel eredmenyetol fugg. Nagyon dura erzes ez a kis gyomor, a sleevenel 16 mm atmeroju lesz a cso, tegnap tabblettaban kaptam algopirint, kicsit nagyobb volt mont egy centi es ugy ereztem utan a mintha egyben lenyeltem volna egy egesz grillcsirket :-)
Nagyon cuki vagy, koszonom szepen mindenkepp irok majd.
Nem vagyok egyaltalan szomjas, szerintem a sok infuzio miatt, mutet utan akkor viszont nagyon kicserepesedett a szam szele. Igen mar felkeltem, elvileg pentek reggel mar fel kellett volna de nem ment, este viszont ki kellett ulnom az agyszelere es szombat reggel mar egyedul kellett mosakodni, wc-re menni. Katetert szombat delutan vettek ki, de jobb is h volt mert kimenni nem tudtam volna. A mensi mutet napjan jott meg, mit ne mondjak nem kivanom senkinek. A novereknek nagyon mem fullott a foguk a dologhoz, hogy kicsereljek tisztelet a kivetelnek. Reggel 6- tol siman hagytak rajtam este 6- ig. Gondolhatod h mi lett belole 😢. Szoval a noverekre szamitani nem nagyon lehetett. Ehsegerzet viszont van egy minimalis, de nem olyan mint regen hogy egy feldisznot is megennek 😄.
Nagyon örülök:))) Mennyire izgultál és már túl vagy rajta:))) Annyira szurkoltam Neked:)) Remélem majd sokszor jelentkezel a tapasztalataiddal:))
Hogy birod a nem ivast? Nagyon szomjas vagy?
Menszi csitult? Mar tudod magadat ellatni?
Van szobatarsad? Katetert mar kivettek? Ehes gondolom nem vagy de az agyad se kivan valamit?
Szia! Koszonom kerdesed aranyos vagy jol erzem magam. Meg a felkeles nehezkes, huzodik a seb de remelem, hogy holnap kiveszik a csovem es ihatok. A nagyon rossz a sok haton fekves es a sok infuzio. Remelem, hogy szerdan hazaengednek. A gyulladasos ertekem 99 volt szombaton a Ria azt irta, hogy ez nagyon jo ertek mert vkit ezzel engedett haza meghat mar azota el fog telni 2 nap mire ujra vert vesz.
Szia!:) Minden rendben van? Jól vagy?:)
Gyors gyógyulást Matilda!! Jó,hogy újra itt vagy:)))
Jujj de jo, hogy Matilda is megjelent es sikerult a mutet. A fekelyek miatt lett sleeve vegul? Gondolom akkor a gyomrod azon reszen voltak a fekelyek amit kivettek?
(Csak igy zarojelesen megjegyzem, hogy meg most sen tudom , hogy gyomortukrozes nelkul Debrecenben mit csinalnak ha mutet kozben fekelyt talalnak)
Ha a naplodat lesz idod begepelni es ugy dontesz megosztod, azt szivesen olvasnam.
Minden jot es gyors gyogylast kivanok nekes es Strawberrydreamnek is.
Szia! De orulok, hogy neked is meg lett, igy egy napon mutottek. Irigykedem egy kicsit mert itt tovabb tartanak nent 😢.
Hogy elted meg a mutetet?
Matildaaaaa😀
Annyira vártuk már, hogy jelentkezz. De jó, hogy meglett végül a műtéted.
Minden jót és írj le mindent, mert szó szerint minden érdekel.
Sziasztok! A korhazbol irok vegul nekem is meglett a mutet, sleeve, bar az utolso pillanatig nem volt biztos hogy lesz-e de lett szerencsere. Holnap engednek haza, naplot irok vegig es a napokban mindent megirok reszletesen, koszi a drukkokat, most jutottam csak vegre nethez.
Koszi, akkor figyelem, lehet az volt olyan pattogos. 😄
Mármint a főnővérre? Minden hétköznapi viziten ott van reggel. Sötétbarna enyhén molett.
Emlekszel meg a nevere vagy hogy kb. Hogy nez ki?
Gyuri, jól mondta okina Őt keresd a facen:-)
A főnővérrel érdemes eggyezkedni ő rendkívül segítőkész.Tapasztalat hogy kérdéseidet viziten mind tedd fel mert nem lesz később lehetőséged rá.Az orvos vagy műt vagy ambulál vagy vizitel. Rohan,rohan rohan.
Debrecenben operáltak. Részletezni nincsen érelme annál is inkább,hogy mindeki sajátos szája íze szerint érzi azt keserűnek olykor pedig édesnek.Minden tapasztalat hallomás alapján ítélni,,, inkább meg kell tanulni olvasni a sorok közt. Én boldog voltam, hogy hazajöhettem egy olyan közegbe ahol tudtam figyelnek rám.
Kocsis Gábor András hozta létre a csoportot,ha nem tévedek.Írj neki Facen:)
Sziasztok! Segítsetek nekem, legyetek szívesek! A Facebookon szeretném megkeresni a csoportot, de nem találom. Hogy keressek rá?
Tényleg szomorú...hogy lehet elfelejteni,amikor egy kiszolgáltatott ember számára az orvosnak kellene lennie a fénynek az alagútban...Kártya,Téged is Debrecenben műtöttek? Kíváncsi lennék a tapasztalataidra,ha publikus:)
További ajánlott fórumok: