Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Gyógyszerfüggőség, depresszió, szorongás, pánik... van kiút! fórum

Gyógyszerfüggőség, depresszió, szorongás, pánik... van kiút! (beszélgetős fórum)


❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
2351. józanodó (válaszként erre: 2349. - 099c0bed40)
2012. jan. 9. 08:56
Ez nem a vallásról szól, hanem éppen arról, amit leírtál a nagy belső erőről! Végül is mindegy miben hiszel, magadban vagy Istenben, nekem már nem volt semmi reményem,elvesztettem mindent, a családomat az egészségemet, az emberi méltóságomat. Mint ahogy a fuldokló az utolsó szalmaszálba, már én is belekapaszkodtam mindenbe.Ha nagyon akarsz változtatni, akkor meg is tudod tenni, nem voltam vallásos nem is vagyok a szó igazi értelmében de hiszem azt, hogy van nálamnál egy sokkal hatalmasabb erő amely megváltoztatott és helyreállította az egészségemet, és a gondolkodásmódomat. Az antidepresszánsok nem tudnak meggyógyítani, csak tüneti kezelést tudnak nyújtani, ha valaki igazán ki akar gyógyulni ki tud, de ennek az a feltétele, hogy elsősorban saját magához legyen maximálisan ŐSZINTE, és ne sajnálja, és sajnáltassa magát. Emlékszem én is imádtam ha sajnáltam és sajnáltattam magam.Ha őszinte vagy magadhoz, megtalálod a problémád gyökereit, és ha már megvan, akkor lehet ellene tenni valamit.Senki nem születik depressziósnak, vagy szenvedélybetegnek, legfeljebb azzá válik.A saját példámból tudom hogy milyen az ha magadra zárod az ajtót, gyűlölöd az egész világot, és nincs értelme az életnek.Van kiút,de ott kezdődik hogy ne a mások véleményét nézd, hanem azt hogy igenis vagy Te olyan ember mint más!
2350. BMA211225
2012. jan. 9. 08:00
Köszönök mindenkinek mindent és elnézést kérek hogy ekkora felfordulást okoztam:((új néven kezdek naplót magamról és az érzéseimről ahová benneteket szeretettel várlak,próbálok jó dolgokról is irni nem csak depressziv kivitelben szánom a naplómat célom,eltökélt célom rendbetenni az életemet és a bogyók segitségével meggyógyulni ....uj gyógyszereket kaptam szedem rendesen őket a nyugtatót mellé nem is kis dózisban de igy pár napja stabilnak mondható az állapotom bipolárisoknak való gyógyzserekre tértünk át a hangulatingadozásaimat kiküszöbölendő.....
2349. 099c0bed40 (válaszként erre: 2348. - Józanodó)
2012. jan. 9. 07:12

Szia, gratulálok hogy sikerült legyőznöd Önmagad , és mára teljes értékű életet vagy képes élni.

Bizonyosan nagyon nagy belső erő és önhit kell ahhoz, hogy egy ember élete gyökeresen meg tudjon változni, majd úgy, abban a formában is maradjon...Istenben nem hiszek, sose hittem és ezután sincs szándékomban hinni, úgyhogy nálam ez az út nem járható, valami más megoldás kellene ahhoz hogy elfogadjam magamat.

Gondolom Te vallásos lettél, az is lehet hogy már előtte se voltál ateista, csak nem jutott eszedbe Isten a rossz időszakodban.

2348. józanodó (válaszként erre: 2347. - 099c0bed40)
2012. jan. 9. 06:49
Szia! Új vagyok itt a fórumon, azt hiszem pár dologgal hozzá tudnék szólni az itt elhangzottakhoz. Nem az észt akarom osztani, de az a véleményem, hogy csak azokon tudunk segíteni akik elfogadják a sewgítséget, és nem lökik el a segítő kezet. Pár szót magamról: alkoholista vagyok aki már közel öt éve nem iszik,"gyakorló" alkoholista koromban az alkohol mellet kemény gyógyszerfüggésben is szenvedtem. Amikor már nagyon utáltam magam, és az egész életet, többször is megpróbálkoztam az öngyilkossággal, ami azt jelentette, hogy irdatlan mennyiségű gyógyszert szedtem be! Valahogy úgy hozta a sors hogy mindig megúsztam és egyszer elgondolkodtam hogy lehet az hogy még dolgom van ezen a világon? Nagyon gyűlöltem magam mindenért és nem tudtam elfogadni sem a külsőmet, sem a belső énemet.Ma már szeretem magam, ez nem jelenti azt, hogy önző lennék /legalábbis nem hiszem/ viszont nagyon igaz az hogyha magadat nem szereted nem tudsz szeretni másokat sem.Hogyan sikerült ide eljutnom? Nem volt könnyű de itt vagyok, és szeretnék másokon is segíteni, és megmutatni azt hogy van kiút a depresszióból és a gyógyszer, vagy bármilyen más függőségből is. Nem sok minden kell hozzá csak másképpen kell gondolkodni magunkról és a világról. Vagyok én olyan mint bárki más, és vannak nekem olyan jó tulajdonságaim is mint bárkinek,sőt lehet hogy némely dolgban jobb is vagyok mint a legtöbb ember.Hogyan tudtam magam megszeretni? Amikor már minden lehetőség kimerült, és már semmire nem volt semmi megoldás megkérdezte tőlem valaki hogy szerintem szertet-e engem Isten? A válaszom az volt hogy nem! Akkor rávilágított arra hogy Isten minden embert szeret, és én talán különbnek tartom magam Istennél?! Azt hiszem ekkor kezdtem elfogadni magam olyannak amilyen vagyok és ekkor fordult meg az életem. Ma már elégedett vagyok magammal,és bízom a jövőben, tudok minden apró dolognak örülni,és azt hiszem ezt hívják úgy hogy boldogság!
2347. 099c0bed40 (válaszként erre: 2343. - 1e8bb72856)
2012. jan. 9. 06:13

Szia, nagyon igazad van abban, hogy először magunkat kellene megszeretni vagy legalább elfogadni, és csak utána segíthetünk másokon.


Azért vagyok csendben, mert nekem mostanáig nem sikerült az első feltétel sem. :(

2012. jan. 8. 10:48
Halihaw! HOVÁ LETT MINDENKI?
2345. 1e8bb72856 (válaszként erre: 2344. - A14deb9047)
2012. jan. 5. 10:22
Ó szegény, ez nem egyszerű...mostanában én is nagyon vacakul alszom megint, néha annyira összetörten, fáradtan ébredek a fél éjszakás forgolódás után, hogy félhalott vagyok nappal. Annyira kivoltam valamelyik nap, hogy azt mondtam, csak egy éjjelt aludnék már végig...de nem kell gyógyszer. Nem, nem és nem. Valamelyik nap azt mondja nekem a körmösöm: ugye nem szedsz megint gyógyszert? (Ő kemény rivotrilos) mondtam neki, hogy én soha többet, míg földet nem tesznek rám. Jobban rettegek tőle, mint a nem alvástól. Az élet mindig hoz ilyen "cuki" helyzeteket, tisztellek a kitartásért, minden szülő ilyen gyermeket kívánjon magának!
2012. jan. 4. 22:13
Mostanában összejöttek nagyon a dolgaim: apukám erősen leesett lábról, anyukámat műtötték, jelenleg én utazom hozzá naponta szúrni; mosok,vasalok,takarítok, főzök, fát hordok, udvart, utcát gereblyézek, bevásárolok rájuk, stb. Emiatt a heti 6 óra munkámat is fel kellett adnom. Rémálmaim vannak, így csak egy Gerodorm + 1 mg Xanax SR-rel tudok aludni.
2012. jan. 4. 21:43
Boldog új évet mindenkinek...! Az önpusztítást mindig komolyan kell venni, akárhol is találkozol vele. Az öngyilkosjelölt nem drámázik, nem fenyegetőzik, hanem sőlyosan beteg, és nem lát más kiutat. Aki ide jut,az sem ebret, sem Istent nem tisztel, nem érdekli, kije mije van. Ezt meg kell érteni, el kell fogadni. De mi, ti itt NEM vállalhatjátok fel senki baját, nem szabad és nem is kell felelősséget érezni. Nem szabad elítélni, hogy egy főrumon tartott kétségek közt embereket, mert aki elkeseredett, nem fogja fel ennek a súlyát, van nagyobb baja is, épp meg akar szabadulni a kínjaitól. Mégis azt mondom, gyerekek, ezt ne itt. Menjetek orvoshoz, küldjétek sürgősen pszichiátriára aki ilyen állapotban van, mert ezt nevezik KRÍZISHELYZETNEK, ez már nem beszélgetős vagy analízises téma, itt azonnali orvosi beavatkozásra és hosszadalmas, komoly kezelésre van szükség, amikor pl. az anyai ösztönökön felülemelkedik a kínunk, az már baj. Azt kívánom, kezdjétek úgy az esztendőt, hogy mindenki a saját életét helyezze előtérbe, és csak akkor segítsen másokon, ha magát már tudja szeretni, és körülötte minden rendben látszik, és önmagának ÖNMAGA a legfontosabb..mert mindenki más csak utánatok van, TI vagytok a legfontosabbak a világon.
2342. rózsa67 (válaszként erre: 2340. - Zsuzsanka43)
2012. jan. 4. 11:05

Zsuzsanka!

Sajnálom, ha "elmész", de ha akarlak, akkor megtalállak! :))

Erre azt tudom írni, hogy megfelelően a helyére kell tenni a dolgokat.Én úgy vagyok ezzel, hogy akinek tudok (és hagyja), annak segítek, DE semmiképpen nem veszem magamra senki problémáját. Lehet szerencsés vagyok, hogy így tudom kezelni ezeket a történéseket. Nem mondom, hogy hidegen hagy, de felelősséget nem érzek.

Ha itt valaki bejelenti, hogy páááá véget vet mindennek, akkor az ő döntése és tőlünk függetlenül meg fogja tenni. Ez már egy szélőéges állapot. Viszont a gondolkodásmódunkkal, a kívülállóként adott tanácsokkal talán tudunk segíteni. Én igyekszem e szerint tenni.

Szerintem minden hozzászólásból építkezik a személyiségünk és ezt próbálom a magam "hasznára" fordítani.

2341. 099c0bed40 (válaszként erre: 2340. - Zsuzsanka43)
2012. jan. 4. 09:02

Szia, pontosan erre gondoltam én is amikor pár órával ezelőtt azt írtam, nem fejtem ki bővebben a mondandómat.


Ez valóban túl sok és tömény annak, aki ismeretlenül is őszinte felelősséget érez a fórumtársai iránt.


Jobbulást mindenkinek, sziasztok.

2012. jan. 4. 08:49

Sziasztok...:))A lényeg, hogy megvagy....örülök, hogy nem tettél semmit olyant, ami visszafordíthatatlan!:))


Gyerekek, én azt hiszem, elköszönök innen, kiveszem ezt a fórumot a kedvenceim közül.

Millió dolog van, ami az életet megnehezíti...de ez tömény, ez nekem sok...nem nekem való.


Zsinórban találkozom olyan emberekkel, akikem -valamiért úgy érzem-, nekem kellene segítenem, de nem tudok. Nem tudom a vállamra venni ezeket a terheket....gyenge vagyok hozzá.


Vigyázzatok magatokra!

Puszilok mindenkit♥♥♥:))

2339. BMA211225
2012. jan. 4. 08:39

Sziasztok!

Köszönök mindenkinek mindent és elnézést kérek hogy riadalmat okoztam...tegnap egyetlen levélre futotta az erőmből mondtam vagyis írtam madikának hogy a zártba klubba ami nem nyilvános bemásolhatja én kértem hogy ide csak írjon de ne írjon konkrétumokat nem miattatok hanem a fórum nyitott volta miatt.

Nem nem akarok vagy akartam jönni hanem rövid uton el lettem tüntetve hazulról a gyerekekkel és édesanyáméknél hóztam meg magam átmenetileg ahol nincs netelérhetőség ez nem sokkal azután történt hogy ide irtam...a kettő között lecsószott egy üvegcse gyógyszer igazán nem tudom miért hisz attól tudtam hogy bajom nem lesz....csak...nem tudom miért....ide nem tudtam irni sem visszaolvasni csak tegnap mert az állapotom nem engedte,a z egyik gyereket a férjemért küldtem és hiovtam a doktornőt mert pillanatonként változott a hangulatom....a gyógyszerleguritást látták tehát felszívódás előtt kiszedték belőlem a doktornő smsbven tudta közben csak tartani a kapcsolatot mert külföldön volt vasárnap éjjel jött haza hétfőre elhívott a férjemmel együttmegpróbálnak egy hónap alatt úgy ahogy helyrehozni annyira hogy egyedül lehessen itthon hagyni ha talál munkát és elmegy dolgozni....új gyógyszereket kaptam sajna mind bipolárisoknak való ahogy utánanéztem aminek nem örülök,nagyon nem:((((tegnap elvoltam,ma már idegesebben ébredtem de aránylag megvagyok,próbálok egy kis házimunkát végezni mert pihenésre nincs lehetőségem.....nem azért nem irtam mert nem akartam csak egyrészt nem volt net mikor végre hazahoztak pedig erőm nem volt gép elé ülni,tegnap egy pár sorra futotta madikának csak.köszönöm aki irt....megpróbálok helyrejönni mert orsszabb az állaptotom mint bárki köztük én is,gondoltuk.....nyitok majd egy naplót a gondolataimnak és az állapotom követésére magamnak oda sziveen látlak benneteket de zárt lesz mert van három gyerekem két édesapától úgy értem elválltam és nem szeretném ha amiket irok bárki bárhol felhasználná ellenem majd titkosban részletezem egyzser azt is,itt nem szeretném.próbálok ide is jönni persze amelellett de tényleg nagyon ingadozó hogyan érzem magam emiatt megértéseteket kérem.

2338. 99a172a973 (válaszként erre: 2337. - 099c0bed40)
2012. jan. 4. 08:07
Lehet, de én örülök annak is, hogy valóban nem csinált semmi ostobaságot. Ki van, és én megértem, ha most nem akar erről beszélni.
2337. 099c0bed40 (válaszként erre: 2335. - 99a172a973)
2012. jan. 4. 07:26

Ezzel a "majd ha jobban lesz jelentkezik"-kel mindösszesen annyi a problémám, hogy egy ilyen fórumon mint pl. ez, --ahol tudvalevően sok a hiperérzékeny lelkű emberke--, fokozottan nehéz "nem foglalkozni" azzal, ha valaki krízishelyzetben segítségért kiált, majd hirtelen elhallgat, és onnantól hiába szólongatják többen is rémülten,hogy egyáltalán él-e, nem jelez vissza egy árva pisszenést sem.


Félreértés ne essék, ez nem kritika, főleg nem negatív kritika akart lenni.

Ez mindössze magánvélemény, plusz egy újabb tanulság számomra, utóbbit azért nem fejtem ki jobban, mert nem bírom olyan formában megfogalmazni hogy ne legyen negatív felhangja. :(

2012. jan. 4. 06:43
Megi, akinek nincs vaj a füle mögött az nem tesz ilyet!!! Köszi!
2335. 99a172a973 (válaszként erre: 2334. - 099c0bed40)
2012. jan. 4. 06:36

Igen, de nem akarja, hogy bárki is ezzel foglalkozzon, majd, ha jobban lesz jelentkezik.

Remélem itt mindenki jól van!

2334. 099c0bed40 (válaszként erre: 2333. - 99a172a973)
2012. jan. 4. 05:23
Szia, hála az égnek, kösz hogy megírtad, ezek szerint Veled felvette a kapcsolatot.....
2012. jan. 3. 22:29
Ja! Nem tette meg, nincs jól, de van segítsége!!! Ennek nagyon örülök!!
2332. Zsuzsanka43 (válaszként erre: 2331. - 99a172a973)
2012. jan. 3. 09:54
Természetes....reménykedni mindig kell!!!!!!
2012. jan. 3. 07:57
Én azért még reménykedem.
2330. Zsuzsanka43 (válaszként erre: 2329. - 099c0bed40)
2012. jan. 3. 06:55

Sziasztok:)


Ez elszomorító....:((((

2012. jan. 3. 06:29
Szia, sajnos nem :(...és ahogy látom az egész fórum megállt, gondolom Ti is arra vártok amire én, hogy jelentkezik.
2012. jan. 2. 08:34
Sziasztok....Senki nem tud semmit????
2327. 099c0bed40 (válaszként erre: 2325. - Sly001)
2012. jan. 2. 06:39

Szia, én se vagyok túl nyugodt....próbáltam privát levélben kérni hogy jelentkezzen, de látom tegnap kora d.u. óta nem járt erre. :(


Próbáljunk pozitívan hozzáállni, és azt képzelni, megoldódott a problémája, megtalálta a kiutat, persze szigorúan pozitív értelemben véve.

2326. Sly001 (válaszként erre: 2322. - Zsuzsanka43)
2012. jan. 1. 20:49

Én már egy jó ideje sírni sem tudok...

Egyszerűen nem megy.

2325. Sly001 (válaszként erre: 2322. - Zsuzsanka43)
2012. jan. 1. 20:48
Én is teljesen bepánikoltam.Pedig előtte egész jól voltam...
2324. Zsuzsanka43 (válaszként erre: 2323. - 099c0bed40)
2012. jan. 1. 20:47

Szia, jó étvágyat Nektek!:)


Jó éjt, szép álmokat....reménykedjünk, hogy minden renben van.....

2323. 099c0bed40 (válaszként erre: 2320. - Zsuzsanka43)
2012. jan. 1. 20:46

Na hál isten, hát igen, aki régebb óta tag és rendszeresen feljár ide, az óhatatlanul belefuthat ilyen riadalmakba, akár naponta is (sajnos).

Reméljük a mai s.o.s. kérőnk is előkerül minél hamarabb.


Én viszont el kell tűnjek, itt rágja a fülemet a 20 éves gyerekem hogy éhes, és az én rántottámra vágyik.

Jó éjt Mindenkinek, hogy sokat lesz az eszemben ez a nagycsaládos anyuka az biztos.

2322. Zsuzsanka43 (válaszként erre: 2321. - Sly001)
2012. jan. 1. 20:44
Hát nekem sem... 2 nap alatt kettő....Kész vagyok. Már egy sírógörcsön túljutottam....
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook