Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
Sziasztok! most értem haza ma még csak 1/2L ásványvizet ittam mi lenne ha ma tartanék viznapot de tegnap FEHÉRJE napom volt kérlek benneteket valaki segitsen tanácsot adni jó lenne -e igy 1 csöppet se vagyok éhes!
Örülök, hogy tetszik a karácsonyi oldal, én is tisztára belezsongtam. Azt olvastam elsejétől már lehet disziteni a lakást. Ti mikor szoktátok?
Köszi!
Mondjátok, ti is mindig mást ennétek, mint amit szabad? Én tiszta lökött vagyok! Húsnapon édességet ennék, tésztanapon meg inkább husit....
Nagyon ügyes vagy!!!
Ez nem semmi, gratulálok!
Igen, de eddig mindig nagy ára lett, úgyhogy mostanában már nem bűnözöm.Ne öld magad, ha megtörtént, hát megtörtént! Pár napig ne menj mérleg közelébe!
sziasztok!tegnap zöldségnapom volt és minálunk meg disznótor volt.estig semmi baj nem volt de mikor a hurkát meg kolbászt kotolás volt megkostoltam.értitek mi az BÜNÖZTEM!de ma saját magamat büntetem.ti is szoktatok bünözni?
Túléltem az előző két napot!(gyömölcs, víz) Most ettem meg a jól megérdemelt grillcsirkémet és a fele még megmmaradt vacsira!
Ez a karácsonyi oldal nagyon jó!!!Tisztára megjött a karácsonyi hangulatom
igen nagyon jó oldal. vannak receptek, zenék filmek, szalvétahajtogatás, mézeskalács......
Innen lehet letölteni filmeket illetve zenét?
Nagyon szépen köszönöm!:-)
Szió! A karácsonyi oldal
[link]
Lányok Sz.B-ről tud valaki?Úgy eltünt!:-((
Elvittem apát a fülészetre.De már vagyok.Válaszoltam ám neked!:-)))
Fekete pont!KISZÁRADSZ!!!Tessék inni!
Így van megyünk mindannyian!
Hogy kell megnézni a karácsonyi oldalt?
Úristen mennyit írtatok mindjárt jövök csak elolvasom amit írtatok.:-)
Bemásolom ide:
Csak fehérjenapon lehet levest enni? Nem tekinthető folyadéknak más napokon is?
A leves nem tekinthető olyan értelemben folyadéknak... de azért lehet enni természetesen más napokon is.
Fehérjenapon: húslevest, hallevest, halászlét, gulyást (zöldség és tészta nélkül)
Keményítőnapon: bármilyen zöldséglevest, lencselevest, bablevest (tejföl, tejszín, hús, kolbász, habarás és tészta nélkül)
Szénhidrátnapon: paradicsomlevest
Szerintem ehetsz paradicsomlevest, mert azt szénhidrátra írják valamiért
Én azon szoktam enni
Mennem kell!Majd kesobb benezek!
Kanadaban vagyok.Itt leesett az elso ho,ami azert is nagy elmeny,mert a kislanyom most lat eloszor havat!!
Hó?
Hol vaqgy?
Itt szombathelyen még nem esik
Nemtudom!
Tetszik a fotod!Biztos feismernelek,ha szembejonnel velem az utcan:))))Ennek mondjuk kicsi a valoszinusege:))))
En is veletek tartok!Bar nekem ez meg csak a reggeli kavem.
Mit gondoltok, ma CH napon ehetek egy kicsi paradicsomlevest? vagy az nagyon nem jó? Ááá, nem jó, hiszen keményítő a pari..:-(
A tartarmartas eszembe sem jutott,de jo,hogy irod!
Itt esett a ho,otthon milyen ido van?
További ajánlott fórumok: