Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Gyakori kérdések a 90 napos diétáról
Itt vagyok!:-)
Most megyek kávézni, tarts velem.:-)
Persze, egyél csak.
Ehetsz tartármártást is hozzá.
Ma husinapom van.Halat fogok enni salataval.Salataval meg soha sem ettem,nem tudom milyen lesz!
Lehet enni rantott halat,ha nem eszem hozza kenyeret?
Én is dugig vagyok.
Hotyka, rizike ti hol vagytok?
Kávézunk valamikor?
Sziasztok!
Gratulalok NENSZI!!
Sziasztok!
Ma végre husi. Ettem a leveskéből májat, meg csináltam székelykáposztát. Dugig vagyok. :)
Mosolygós napot, ne keseregjetek a sok bunkó emberke miatt, majd elnyerik a méltó jutalmukat! :)
Én ma még nem ettem, mindjárt csinálok egy banánt, bár akár víznapot is tarthatnék, mert egyáltalán nem vagyok éhes. Még nem is ittam ma, pedig azt már azért kéne.
Kakaós csiga jól hangzik.
Nem érdemes idegeskedni!!
Hozzám is bejött egy akkora bunkó ember. Én is felhúztam magam.
Nekem is ch napom van ma, sima nokedlit eszem kápisalival.
Sziasztok!
Ma valahogy élni sincs kedvem..:-((
Nem a fogyi miatt, más oka van...
Most jöttem haza kisfiammal, vásárolni voltunk, nagy áruházban, nem mondom a nevét..
HIHETETLEN ÉS DÜHÍTŐ, hogy milyen emberek vannak!!
Ááá, hagyjuk is, már itthon jól kibőgtem magam miatta, annyira felidegesítettek.:-(
Na váltsunk is témát: kinek van még CH napja? Mit esztek ma? Én úgy döntöttem, csak kakaós csigát...tésztából elegem van, nem kívánom most valahogy..
Nem hiszem, szerintem a tegnapi kajálás. Ma hogy nem eszem teljesen jól vagyok. Ma méf nem ettem, nem ittam. Még kávét sem.
Óvónénivel beszéltem, aki az udvaron van velük. Azt mondta a kislány provokál, csak nagy a túlerő, és hallgassátok: veri az a kislányt otthon a 6 testvére, megszokta!!!!!! A pofám leszakadt. A másik szmk-s anyukának modtam hogy mi van, meg hogy én a lányommal beszéltem erről, aztán gondolom ő is fog a fiával....egyenlőre ennyi, ma beszélek a fő óvónéninkkel délben, hogy ő hogy látja a helyzetet.
Kitartás mindenkinek aki a 90 napos diétát csinálja!
Én már végeztem vele kb. 3 hete és leadtam 12 kg 90 nap alatt.
Szurkolok nektek
Rizike,
írtam neked a privátba.
Elolvastam.
Írtam rá most.
Vikica!
Én is!:-))
Értettem :-((.
Akkor marad az ásványvíz.
Csatlakozom.
Szerintem is felesleges minden nap mérlegre állni..
Én mikor megcsináltam már a 90 napot, akkor havonta 1x álltam mérlegre, és úgy sokkal nagyobb a sikerélmény.
Képzeljétek, holnap gyüminapom van, este meg buliba megyek. Szerintetek? Bizots jobban megárt az alkohol éhgyomorra. Picit pezsgőt szerintetek ihatok?