Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
Rizike!
Írtam neked a privátba!
Napsütéssel sajnos nem szolgálhatok!!!Csak egy két jó szóval:-))De figyi lányok nem arról volt szó,hogy nem állunk mérlegre mert elmegy a kedvünk.Nenszi is és Vicza is mondta,hogy havonta álljunk rá.Mondjuk én nem is merek ráállni.Különben meg majd meg indul.Addig is itt vagyunk egymásnak és az már valami.NEM???
jó reggelt! Tegnap is ráálltam meg reggel is a mérlegre, várom a csodát! De nem bir ideérni hozzám sem! :-)) 2o dkg-al voltam reggel kevesebb. Ma iszom két mályvateát is (ha birok)nekem is kezd elszállni az a kis akaraterőm ami eddig volt.Itt rettenetes idő van, tiszta sötétség és nagyon fúj a szél. Hol vannak már a szép nyári napok? Napsütést akarok !!!!
Én már 1x végigcsináltam a 90 napot, de én 1 hónapban cak 1x álltam mérlegre.
Ebedre nem tudom, mit fogok enni, mert asuliban mindig macera az eveszet. este marhahusit salataval.
ugyanez... 3,5 kg stabilan, se le se fel. Mar nincs is kedvem merlegre allni, mert mindig elkedvetlenedek.
Valaki megmondhatna, aki mar egyszer csinalta ezt a dietat, hogy meddig tartanak ezek a stagnalo idoszakok.....koszi elore is
Én gyümölcsöt, de azt is csak keveset. Kivan a gyomrom.
nA SZÉP JÓ REGGELT MINDENKINEK,
JÓ SOKAT ÍRTATOK, TEGNAP ESTE 5ÓRA ÓTA.
MA CH NAP, SIMA NOKEDLIT ESZEK, KÁPISALIVAL.
KI MIT ESZIk ma?
Én tegnap tartonyát ettem. Fini volt.
Én tartom egyenlőre azt a 2,5-3 kg-t így a 16.napon. 30 dkg ugrál oda-vissza.
:/ sajnalom, de ne add fel, majd csak beindul egyszer :D
De ugyes vagy :) Gratulalok :)
Sziasztok :) Szepseges reggelt Nektek :)
Nekem protein nap van.
Mar tobb, mint egy hete nem mozdult a merleg. :( Ti hogy alltok?
Mondjuk most épp megvan...ha elmúlt, utána megmérem magam...mit egyek ma?
Igazából ma kifejezetten jól jön a gyüminap. Nagyon rosszul voltam éjjel, pedig amikor hazajöttünk bevettem két gyöngyöt, meg megittam a teámat is. És nem ettem sokat!!!!!( természetesen inni sem ittam csak ásványvizet)
Jó reggelt mindenkinek!!!
Köszönöm a köszöntést!:-)))NENSZI GRAZULÁLOK NAGYON ÜGYES VAGY!!!!:-)))Hotyka ne keseredj el majd megindul!!!Én rá se merek állni a mérlegre!:-(((
Szép jó reggelt mindenkinek!
Hogy vagytok?
Én kicsit le vagyok törve megint a miatt, hogy nem mennem lefelé a kilók, de még a dekák sem..:-(
Már lassan két hónap eltelik és alig látszik valami, az oldalamról a kis hurkák eltűntek, talán ennyi...
jó reggelt!!!
Látod, látod!!! Nagyon ügyes kitartó csaj vagy, és ennek megvan az eredménye is!!!!
Rizike: NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!
Nekem is ma gyüminap. Tgenap ettem egy fél szelet pizzát a szomszédba és egész éjjel fetrengtem. Teljesen elszokott a gyomrom az esti evéstől
Jó reggelt mindenkinek!Ezt meg kell ,hogy írjam megmozdult a mérleg 17 nap után 4kg:))JUPPI!!!!::))
Majd gondoljatok holnap rám (vagy ma?), mert gyümölcsnapom lesz. És szép napot, sok akareterőt mindenkinek! :-)
Isten éltessen Rizike!:-))
Oké igazolt a távollét:-)Jó éjt!
jó északát mindenkinek! holnap délelött nem leszek mert a kislányomnak nyílt nap lesz a suliba, majd jövök
Így akartam bevallani!:))
Elbucsuzom!Jo ejt nektek!
Szoval, eloszor megissza,majd megkerdezi,hogy ihat-e a kis csalafinta!!
További ajánlott fórumok: