Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
Meallt az elet??
Ma gyuminapom van.Osszevagtam narancsot,banant,kiwit, almat ontottem ra egy kis citromlevet es megszortam edesitovel,majd betettem a hutobe.Gondoltam,hogy egesz nap eszegetem,de ketszer elovettem es mar nincs belolle:(
Dehogynem, egy jó tányér paprika, paradicsom, uborka, reszelt sárgarépa, megsózod, pici citromlé.... Nagyon fini tud lenni.
Engem a hideg ráz, lehet hogy bújkál bennem valami. Pedig lassan indulni kéne a szomszédba. Nem hiszem hogy fogok pizzát enni.
Háááát, akkor inkább semmit! Azzal úgysem laknék jól...
szerintem egyél inkább zöldséget. Uborkát, paprikát,
Sziasztok!
Vicza ezzel en is igy voltam!A masnapi gyuminaptol rettegve bekanalazom az osszes kajat.Nem szamit,ha mar nem vagyok ehes!!
Éhes vagyok!! Naaaagyon!
Eddig elég jól elvoltam a víznappal. Nagyon gáz, ha este eszek egy kis gyümölcsöt? Vagy valami mást inkább? Így nem fogok tudni elaludni.
sziasztok!nekem gyuminap, 3 banan eddig. De meg rohangalok, majd jovok es elolvasom mit irtatok :) latom rengeteget
sziasztok megjöttem a munkából látom elég aktívak voltatok!!:-)
jó étvágyat a vacsihoz én is minjárt vacsizok mert 5-kor szoktam enni:)
nemsokára indulok haza.
vacsira eszek rizibizit, aztán holnap reggel 8kor jövök ch nappal.
Szép estét mindenkinek!
Vikicza te minden 5-ik napon víz napoozol
de igaz én is nagyon szeretem a spenotott
Nagyon pici tejet rakott be anyukám. Az a pici zsemle meg felfogható 1 szelet kenéyrnek, nem igaz?
TEJFÖLEL éás TEJJEL keményitő napon Rizikétől fekete pontott kapsz ha igy volt:)
De megkaptam, írtam is vissza most.
Főzeléket csinált anyukám. Fincsi volt :*-)
vikica irtam neked privkibe.Nem kaptad meg?
Na eddig én is voltam csak nem írtatok.Most meg mennem kell bulizni.
jól emlékszem te ettél ma spenotott és ha igen akkor,hogy milyen formába?
Utazási irodában dolgozom.
Utasod???? Mit csinálsz???
Na sziasztok!
Én csak most tudok inni 1 kávét. Utasom volt, negyed 3óta, most ment el.....
Kikészültem. Jót fog tenni most a kváé.
Majd jövök.
Azt mondja nem tudja, biztos a kislány is provokál belőle valamennyit, de akkor se ez a megoldás. Lehet hogy ma beszélek a másik szmk-s anyukával, meg az óvónénivel. Esetleg tán ha idejük engedi figyeljenek kicsit jobban.
Teljessen értem amit mondasz.A kislányod mit mond miért bántják a többiek?
További ajánlott fórumok: