Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
Én még itt vagyok.
Na odaadta a fiam a könyvet, s nagy csalódás,mert csak igazából recept van benne.
Amúgy meg épp az a szöveg mint a "Mindmegette" lapon a 90 napos diétáról !
Fontos, hogy a napokat TILOS !!!!! összekeverni, s egyszer kell viz napot tartani, gyümölcsnap után !!!!
Remélem aki nincs már itt annak is továbbadjuk ezt az információt, hisz sokan kérdezték !
Nem is kell!Majd keményebbre fogjuk karácsony után!:-)))
Holnap átnézem, s a nagyon fontos dolgokat megosztom Veletek !
A kérdésedre is megkeresem a választ, de lehet, hogy holnap még nem érek a végére. Igaz a buszon és a villamoson ráérek olvasgatni ! :-)
Jó éjt akkor majd holnap!!!
Ja értem!Akkor csináld igy!:-)
Na azért.Akkor most én is megiszom a teámat.
Berajzolunk egy pár db feketepontot és folytatjuk a fogyozást.:)))
Azt nézd meg, hogy mit kell tenni, ha valamiért nem tartottad be a diétát.Utána víznap? Vagy gyümölcsnap? Vagy menj tovább, mintha mi sem történt volna? Nem hiszem, hogy lesz erőm mondjuk szenteste gyümölcsöt enni!!
sziasztok, megyek játszani a gyermekkel még lefekvés előtt. Jó éjt, holnap vagyok!!!!
tudod most már ugyis bekevertem szombaton meg bálba megyünk este ott meg vacsi vasárnap csinálok víznapot és akkor hétfőn proteinnal kezdek jó lesz igy barátnőm ugy is szekált,hogy bálba éthordot fogok vinni és haza hozom a kaját másnap ebédre a férjemnek:)))))
Nagyon ügyes vagy !
:-) Gratulálok!
Úgy legyen! :-) Köszi a biztatást! Rámfér!
Ma kaptam egy könyvet a 90 naposról, majd átnézem s informállak Benneteket, hogy mit irkálnak össze benne. Még nem láttam, mert elaludt a fiam s az edzőcuccában van, én meg nem akarom piszkálni!
Jelentem megittam a teát, és most ezt tényleg csak Rizike kedvéért.
Én is megszoktam már az éveimet. Meg aztán tanítónéni vagyok, engem már 25 éve is "néniztek" a fiatal lányok.
A 10 kiló már bajosabb-mert ugye közben jön a karácsony!!Mi lesz velünk?
Jól beszélsz pirospont!!!:-)
Ahogy elnéztem a mérlegelődet még egy-két hét és hetessel fog kezdődni!
Én is így vagyok a 6-ossal.
Nincs az éveiddel semmi baj!!!!A 10kg meg pikk-pakk lemegy.:-)))
Proteinnel kéne!Mert ügye gyümi illetve víz nap után mindig proten nap jőn.Nem?
Én pont igy vagyok ezzel !
:-)
Csak egyszer kezdődne a mérleg hetessel !
De Veletek meg tudom csinálni !
Mi finomat ettél ch napod volt jó tudom?
Érezzétek jól magatokat!!!Szép estét nektek!
Aranyos vagy! Csak szeretnék 10 kilóval könnyebb lenni!( Az éveimbe már beletörődtem!)
Szerinted lehetne holnap keményitő napom ?
Jajj, arik vagytok.:-) Most viszont el is suhanok gyorsan, csak belestem hozzátok.:-)
Át kell mennünk kicsit tesómékhoz, este talán még leszek, ha lesz itt valaki..:-)
Jó dumcsizást!:-)
Úgy tele vagyok ma, hogy nemigaz..:-)
Jaj raktál még egy képet fel!De szép vagy!
Egész nap elvagyok, de estére baromira megéhezek. Akor szoktam egy nagy tál szép gyümölcssalátát csinálni pici dióval vagy mandulával és azzal jól megvagyok lefekvésig.
További ajánlott fórumok: