Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
Drága Rizike! Nagyon régen tettem fel, s már nem is emlékezem ! Sőt még receptet is másoltam ide be Nektek, de süket fülekre lelt ! Ne is foglalkozz Vele, most ujból próbálok irogatni, mert igen sok erőt merítek Belőletek !
:-))))))))))))))))
Nekem a gyüminap a kedvencem! Duplázni is szoktam mostanában! 51. napon vagyok most és egyre többen mondják, hogy látszik rajtam a fogyás! Az arcomon, barátom szerint a fenekem is lapos lett. A kollegám szokta simogatni a hátam, amikor mögém áll amikor én ülök és ma mondta,hogy a hátam is tiszta soványka lett. Pár hete pedig nagyon el voltam kenődve, mivel felfelé jöttek a kilók. Igazat megvallva, az 51 nap alatt egyszer mértem magam, 2-3 hét környékén, akkor 3 kiló minusz volt.
1,5 hete ezerrel hullahoppozok és csak ajánlani tudom mindenkinek! A lapos has, és karcsú derék titka a hullahopp! Kitartást a bizonytalankodoknak!
Jaj Lányok olyan boldog vagyok, hogy irtatok !
Köszi a jó tanácsokat !
A mai nap már könnyebb volt, hisz fehérje napom volt ! Csak a délelőtt az borzasztó !
A három liter nekem kb. 3 nap lenne. Képtelen vagyok annyit inni. Ezért jó ha eszem levest, de ugye ma az se lehetett.
Most már egyre jobban birjuk.Sült banán,sült alma nekünk sokat segítet.De mi volt a kérdés amire nem válaszoltunk?:-)
Nenszike drága gyöngyvirágom ha nem eszel legalább igyál!!!!!Teljessen kiszáradsz besürösödik a véred,lemegy a vércukorszinted rosszul leszel!3 liter folyadékot fogyosoknak megkell inni de víz napon még többet.:-(
Én se bírtam eddig a gyüminapot könnyne, de a tegnap éjjeli rosszullét kitartott ma, így nem voltam éhes. De nálam se ez az általános.
Senki sem valaszolt?Igaz en nem csinalom regota,de ez a forum sokat segit nekem,talan abba is hagytam volna mar,ha ide nem lepek be.Nekem tegnap volt gyuminapom,egyaltalan nem voltam ehes.A delelottok pedig jok,mert egyebkent sem voltam nagy reggelizos.
Ha nagyon éhes vagy egyél pár szem mogyorót, vagy süssél banánt, almát az jó a gyomornak. Ha meg rosszul érzed már magad, akkor egyél, mert annyit nem ér, hogy rosszul legyél.
Szia! Én egyáltalán nem birom a gyümölcsnapot, mindig bűnöztem. De a csajok elég jól viselik. Azt mondják loo %-os gyümölcslevet isznak, attól talán nem annyira éhesek. Rajtam ez sem segit :-)) Nekem már van egy csomó feketepontom!
nem tudom milyen legyen ma keményitő lett volna és igy azt gondoltam holnapra:
nagy baj de igy alakult a napom 3-ig nem volt időm enni és gondoltam már utána se foigok
Holnap milyen napot fogsz tartani?Proteint?
Sziasztok Lányok!
Nagyon sokszor olvasom, mit irtok, s nagyon sok erőt merítek Tőletek! Igaz nem nagyon irtatok még választ Nekem, de most azt szeretném kérdezni, hogy a gyümölcsnapot Ti hogy birjátok, mert én tegnap azt hittem elájulok az éhségtől, a mai napról meg nem is beszélve (mármint a délelőttről)
Gratulálok a kitartásotokhoz, a sulycsökkenésetekhez! Ügyesek vagytok !
ugy alakult ma a napom ,hogy elfoglalt voltam és igy eszembe sem volt ,hogy egyek és nagyon jó birom:)))
Tegnap protein napod volt?Ma megcsináltad a víznapot?
Ez az elso viznapod?Hogy birod?
Jaj bocsánat rögtön vissza olvasom.Biztos elkerülte a figyelmemet!:-(
Igen NENSZINEK jar 3 pirospont!
Koszi,megprobalom borsoval suriteni.
Rizike nem irtál nekem semmit a 11886-ra Pedig ma nagyon jó kislányvoltamés már az is leszek:))))
Hallóóó hallóóó!! Jakata merre vagy?
Én még mindig ott tartok,hogy ennek a kislánynak hol van az anyukája.Egyszerüen nem értem!:-(
Lehet tartárral is akár!De akkor kenyeret nem ehetsz.:-)))
Itt vagyok
Oviban annyi történt, hogy ma dirrekt figyelték a gyerekeket, és amikor látták, hogy a 3 fiúodamegy és elkezdi ütni minden előzmény nélkül a kislányt, akkor beküldték őket. Ebéd előtt, meg felállította óvónéni a kislányt, és megkérte hogy mindneki álljon fel, aki a bandában van. Az én lányom is feláált, mert ez az igazság. Erre itthon sírt, hogy pedig ő nem is bántotta, és ő mindig el is ment tőlük, ha bántani akarták. Mindegy, túl van rajta.
Sziasztok!
protein napon lehet enni rántott sajtot?
Nekem nem jött be se a krumplivak való sürités se a keményítős verzió sem.Én inkáb borsóval süriteném be tumixolva, hiszen normális körülmények között nem rakunk a borsóba krumplit.Nem?Én is szoktam enni kenyeret.:-)))
További ajánlott fórumok: