Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Gastroyal zsírégetés március 16-tól fórum

Gastroyal zsírégetés március 16-tól (beszélgetés)

54. Maruszja (válaszként erre: 52. - Evka)
2011. márc. 21. 16:41

...és nekem? Nekem is főleg van mit leadnom!

Nem tudom hol olvasod, hogy mi van benne? A dobozon van rajta? Én örülök, ha azt el tudom olvasni, hogy mit tartalmaz a doboz. Nevetni fogtok, de néha olyan hülyeségeket olvasok, de azért, mert hülyeségek vannak benne.

Nekem az ebéd kimondottan ízlett, igaz hogy éhes voltam. A Mókusmix isteni volt el is csipegettem itt a gép előtt, sőt mind a két kutya kért belőle.

Az uzsonna, amit nem régen ettem meg én is érdekesnek találtam a zsírégetős csipszet, ami szerintem is kenyér darabok voltak megsütve, kiszáraítva és befokhagymázva. Mindenesetre megettem.

Jaj és képzeljétek 10 percet tekertem a szobakerékpárral. Mondom a férjemnek, hogy nem a maximumra van állítva, mert olyan nehezen ment. Mondta, hogy nem, de a leggyengébbre se. Szóval amikor leszálltam a gépről remegett a lábam és karom is. 10 perc kezdetnek bőven elég volt. Majd lehet, hogy estére tekerek még egyet.

További kellemes zsírégető napot kívánok Nektek!

2011. márc. 21. 16:15

Hát az elmúlt egy hét alapján nekem eléggé ízlett az ebéd. Ne olvasd el mi van benne:-)

Én ma nem vagyok éhes szerencsére, nem tudom miért, de örülök neki:-) De legalább ma ehetsz végre szilárdat!!!!

Hajrá!

52. Evka (válaszként erre: 51. - Maruszja)
2011. márc. 21. 15:28

de nekem 100kilóból van mit leadnom :))

Reggelim Megadrink volt, valami zöld algás lötyi...., 10 órai magok, azok tetszettek.

Az ebéd szerintem elég gáz volt. (most ettem meg, kicsit elcsúsztam...).Nektek, hogy ízlett?

Megnéztem mi volt benne, hát pl. a húsgolyóban hús nem... (pedig menet közben kiettem a gyerek kajájából 2 kocka husit...)

Mit keresett ecet a főzelékben és mi az a tojáslé??? Eddig azt hittem, hogy van fehérje s sárgája... Lehet, hogy ez az volt, amiben megmosták a tojásokat? :))

Na jó, lehet, hogy gonosz vagyok, de remélem ennél csak jobb kaják lesznek... Bár belelestem a zsírégetős csipszbe és látszatra azok száraz kenyér darabok. :)))

51. Maruszja (válaszként erre: 49. - Evka)
2011. márc. 21. 12:22
Ez nagyon jó, ügyi vagy! Én elbújhatok a - 2 kg-mal 2 hét alatt.
2011. márc. 21. 11:04

Az jól hangzik, ügyes vagy!!!

Remélem nálam is hasonló sikerek lesznek lassan.Már várom a szerdát:-)

49. Evka
2011. márc. 21. 11:02

5 napos tisztítókúra eredmény: -3 kilógramm

össz. bűnözés: 1 deci 100% meggylé és 1 szem meggy.

Mai súly: 96,8kg

48. Maruszja (válaszként erre: 47. - Zsofi_81)
2011. márc. 21. 10:00
Akkor a 2 hét/2 kg megvan. 3 hét 5 kg, hát érdekes lenne és nagyon jó. No, majd látjuk 1 hét múlva. Ma különben el fogom kezdeni a szobakerékpározást mindenféleképpen és naponta felpattanok majd rá.
47. zsofi_81 (válaszként erre: 46. - Maruszja)
2011. márc. 21. 09:17

Én is többre számítok, bár az a legjobb fogyás, ami 1 kg/hét, mert az tartós lesz állítólag.Az egyik ismerősöm így fogyott vele:

1.hét: 2kg

2.hét: semmi

3.hét: 5kg

szóval kitartás, biztos le fog menni. Én szerdán mérek!

2011. márc. 21. 09:01
Sziasztok! Az előbb mértem magam. 2 hét alatt 2,10 kg ment le. Én többre számítottam. Pedig nem rosszalkodtam. Vagy lehet, hogy nehezen indul be és utána fog jobban? Ki tudja! Majd meglátjuk!
45. zsofi_81 (válaszként erre: 44. - Evka)
2011. márc. 21. 07:18
Ó akkor ezt imádni fogod:-)HA felkészülsz rá, hogy nem gey álom, akkor azért elviselhető, főleg, ha ilyesmit ettél eddig:-)Majd írj, hogy ízlett!Mennyi ment le a tisztítókúrával?
44. Evka
2011. márc. 21. 00:00

ismét 75 perc! :))

A mai kaja szörnyű volt, sőt még annál is rosszabb. Reggeli: káposztalé. Ez komolyan inkább visszafelé ment, mint lefelé..., 10órai banán, ebéd káposztaleves, uzsi banán, vacsi káposztaleves....

43. Evka (válaszként erre: 39. - Zsofi_81)
2011. márc. 20. 23:54

ügyes vagy, hogy kibírtad! :)

Ne keseríts el! Szörnyű volt a hetem ezen a menün és bíztam abba, hogy az ABC finom lesz! Bár lehet, hogy ezután minden ízleni fog. :))

42. Maruszja (válaszként erre: 41. - Zsofi_81)
2011. márc. 20. 22:04

Hát van olyan adag, ami annyira mini, hogy egy babának lenne elég. Valószínű, hogy nem cukor van benne, hanem valami speciális cukorpótló. És a liszt is olyan, ami a Gastroyal lisztje.

Én holnap mérem magam, hát kíváncsi vagyok, hogy eddig mennyi ment le.

Biztos megszokjuk az adagokat is és az ízeket is. Van még jövőnk.

Kellemes estét és jó éjszakát kívánok!

41. zsofi_81 (válaszként erre: 40. - Maruszja)
2011. márc. 20. 20:48
Nekem nem hihetetlen, mert szerintem kicsi az adag, és mindenben édesítő van cukor helyett.Bár lehet, hogy csak én vagyok nagyétkű, de én ennél többet szoktam enni.Szerintem elég kevés kalória lehet benne.Én azt remélem megszokom az adagokat, és a rendszerességet, és akkor tudom majd tartani utána is.
40. Maruszja (válaszként erre: 39. - Zsofi_81)
2011. márc. 20. 20:26

Hát én is pont azt éreztem, hogy mintha homok lenne a kajában, annyira ropogott és szinte éreztem a szemcséket is a nyelvemen.

Egyébként nem volt rossz ez a füstölt tarjás valami.

Reggel mindig valami lúgosító gyümölcsleves, vagy gyümölcskocsonya van.

Szinte hihetetlen, hogy ettől a sok kajálástól fogyni fogunk. Én ma este nagyon elteltem a vacsorával.

Nektek is jó fogyást, zsírégetést kívánok!

2011. márc. 20. 19:40

Kösz Marcsi, aranyos vagy, de azért én elég rosszul érzem magam így, 5 éve nem tudom leadni.

Nem tudom miért, de ezekben a zsírégetős lisztből készült kajákban van valami fura. A mai spagetti is olyan volt, mintha homokot is kevertek volna bele:-)Mindig ropog a fogam alatt valami. De a kiflinél is éreztem már.

Egyébként nagyon jól bírtam a felborított étrendet. Így szinte egész nap salátát ettem...Azért nagy volt a kísértés...rengeteg fincsi süti, majonézes salik, hidegtálak voltak...Egy hős voltam, hogy kibírtam!!!De ma valahogy nagyon éhes voltam, alig bírtam ki a 3 órákat.Viszont a reggeli leves meglepően ízlett a többihez képest.De a holnapi mandarinostól már előre félek, mert a narancsleves borzasztó volt...

Lányok, olyan jó lesz, hogy nyáron megyünk strandolni csinosan! Olyan jó, hogy megtaláltam ezt a fórumot, így sokkal jobb, és erőt ad, hogy együtt küzdünk!

Jó fogyást nektek is!

38. Maruszja (válaszként erre: 36. - Zsofi_81)
2011. márc. 20. 17:21

Zsófikám! Te nem is vagy annyira kövér akkor. Neked még hamarabb sikerül elérned az ideális súlyt. Én a nassolást kibírom, pedig a férjem eszi mellettem a csokikat, sós mogyorót, kolbászzsíros kenyeret, mikor mit, de kibírom, hogy nem eszek belőle. Mindig kínál, én meg leszidom, hogy hagyjon már békén ezzel! Aztán örömmel veszi tudomásul, hogy nem tudott rászedni semmire. Csak próbálgat elterelni, de nem sikerül neki.

Éjszaka én a dominókért szoktam felkelni, mert nagy domis vagyok.

Neked is kívánok kellemes fogyózást!

37. Maruszja (válaszként erre: 35. - Evka)
2011. márc. 20. 17:17

Szia Évike!

Már az éjjel olvastam a beírásodat, de akkor nem volt energiám válaszolni. Ma napközben meg sok tennivalóm volt, ezért nem írtam. Nagyon örülök neki, hogy ennyit gyalogoltál. Nekem meg a szobakerékpározást kellene elkezdeni, de mindig csak gondolat marad. Pedig tényleg rá kellene dolgozni egy kicsit erre a "bőséges" kajára. Én nem régen ettem meg a uzsonnámat, ami egy fincsi süti volt, persze zsírégető.

Én a jövő hétre is az ABC 12-t rendeltem meg, mert még nem vettem semmilyen teát, de a jövő héten nézek valamit és akkor ezért a 2 db 1 literes teáért nem fogok fizetni 500 Ft-ot, mert éppen annyiba kerül. Ezzel akkor olcsóbb lesz a napi kajám. Ahol tudok spórolok. De a kaja viszont kell.

Hű, olyan jó volt olvasni, amit írtál, hogy előfordulhat, hogy 3 hónap alatt 20 kilót, vagy még többet fogynánk! Írtó jó lenne.

Én sem voltam strandon már nem tudom mikor, mondjuk nem is hiányzik, de akkor is jó lenne vékonyabbnak lenni.

Nekem is min. 30 kg-t kellene leadnom, ahhoz, hogy jól érezzem magam, de ha több menne le az még jobb lenne.

Én tudom, hogy vékony soha nem leszek, de nem is akarok, csak vékonyabb.

Kellemes fogyózást kívánok! Marcsi

2011. márc. 20. 09:03

87 kiló az indulósúlyom, és kb 70ig szeretnék lemenni. Megelégszem a 72val is. 177 cm vagyok, a 72vel jól éreztem magam.Járunk futni a férjemmel reggelente fél órát, bár a kúra kezdete óta nehezebben bírom.

Esténként elég nehéz kibírni a nassolást.Főleg mikor filmet nézünk...Ha nagyon nem bírom megiszom egy fél pohár fehérbort, az elveszi az étvágyam:-)

Ügyes vagy, hogy ennyit tornázol.Hogy bírod mindezt éjjel? Én este már nem bírom rávenni magam...

35. Evka
2011. márc. 20. 01:22

Amúgy dicsekedni jöttem. Most fejeztem be a tornát. 75 percet elipszisjáróztam. 14 kilométert tettem mg és 514 kalóriát égettem. 6éve nem tornáztam ennyit egyhúzamba. 3 hete kezdtem kb el heti pár alkalommal, de általában 20 perc ment, nagy ritkán 40 perc....

Én 99-100 kilóval kezdtem szerdán és kb 35-40 kilót kéne fogynom. Elvileg ezzel a kajával 3 hónap alatt 20-30 kiló lemegy, így igyekszem tornázni, hogy minél szebb legyen az eredmény. Vettem paprikakrémet is, majd azzal kenem a hasam és a combom, illetve vettem egy felsőt a tornához. 3000 ft volt, de leér a fenekem alá és belső melltartós, ami szerintem szuper. Felszívja az izzadtságot, nem folyok a torna alatt. Úgy néz ki benne a hasam, mint egy hájas kötözött sonka, de ha lefogyok a cuki lapos hasam fog látszani benne. Nyáron strandra szeretnék menni a kicsi fiammal, szóval muszáj lesz lefogynom és nálam a strand azt jelenti, hogy meg kell néznie az embereknek, hogy milyen csini vagyok! (4 éve nem voltam kb strandon), 2,5 éve nem vettem fel szűk ruhát, olyan szoknyát, amiből látszik a lábam...

A fogyókúra óta, azaz szerda óta nem zsíros a bőröm és a hajam...

A kaja ma iszonyat volt. Reggel 2 karika ananász,10órai zöldség nyersen, ebéd extra lúgosító ital, uzsi szörnyű grapefruitlé, vacsi fitt tea. Utolsót a napi 3liter ital, plusz, hogy az étel is ital volt ma, alig tudtam legyűrni. Este a kádban ittam meg. A többi mai kajához képest már egész tetszett... :)) De ez a fitt tea tudhat valamit, mert nem vagyok fáradt és 75 percet tornáztam!!!

Na elteszem magam holnapra (illetve mára :)) )

Sok sikert és jó éjt Nektek!

34. Evka (válaszként erre: 31. - Maruszja)
2011. márc. 20. 01:09
ma néztem meg a fehér teákat. A teakanne 500 ft volt az Auchanba, 20szor 1,5gr; a lipton málnával 400 ft akciósan az is 20szor 1gr, a herbal szintén 20szor 1 gr, de az 600 ft. Bementem a gyógynövényesbe és ott vettem 25ször 2grammosat 630 ft-ért és nm plusz ízesített, hanem 100%os. A nevét most nem tudom és még nem is kóstoltam.
33. Evka (válaszként erre: 32. - Zsofi_81)
2011. márc. 20. 01:05
mennyi az induló súlyod?
32. zsofi_81 (válaszként erre: 31. - Maruszja)
2011. márc. 19. 19:48

Aha, ez a neve, hogy fehér tea, mint a zöld tea, és találtam Liptont, meg Teekanne-t. Finom szerintem.Igen láttam, hogy két doboz van. Meglepő, hogy mennyi sütit adnak. Adhatnának inkább egy nagy tál salátát:-)

Én szerdán mérlegelek.Összesen 15 kilót kéne leadnom júniusig. Remélem ezzel egy hónap alatt 7-8 meglesz...Azután átállok valami salátásra.

2011. márc. 19. 16:17
Ja a fehér teát ki fogom próbálni. Ez a neve, hogy fehér tea? Vagy van valami más neve?
30. Maruszja (válaszként erre: 29. - Zsofi_81)
2011. márc. 19. 16:16

Képzeld el, hogy kerestem a hűtőbe az uzsonnát, hogy mi van benne. Erre látom, hogy "Szombat ebéd". Na, gondoltam hát ezt már megettem. Hát találtam egy Somlóit, ami szintén az ebédhez tartozik. Én meg most ettem azt meg, így az uzsonnám későbbre tettem. Tehát az ebéd ma 2 doboz volt.

2 kg-t fogytam eddig. Csak hétfőn kellett volna mérni magam, de nem bírtam ki reggel ráálltam a mérlegre.

Szerintem jó lesz úgy, ahogy kitaláltad a holnapi bulit.

29. zsofi_81 (válaszként erre: 28. - Maruszja)
2011. márc. 19. 14:21
Hát én azt találtam ki, hogy holnap a bulin lesz saláta, és hidegtál, ezért ott abból eszem majd picit, így a holnapi ebédet nem kell megennem.Viszont a mai levest és süteményt becseréltem a holnapi rántott husira:-)Szerintem így megoldódik a holnapi buli kérdése is. Szerintem próbáld ki a fehér teát, elég fincsi, és fogyókúrás ital. Én napi 2 litert iszom belőle! Mennyit fogytál eddig?
28. Maruszja (válaszként erre: 25. - Zsofi_81)
2011. márc. 19. 13:22
Hát az ebéd valami krimi volt. Mit szóltál hozzá? Én mikróban jól felmelegítettem a diós köleslevest és beletettem a száraz karikára vágott zsírégető Gastroyalos kiflidarabokat. Megettem, de szívesebben ettem volna, amit a férjem: gulyáslevest.
27. Maruszja (válaszként erre: 25. - Zsofi_81)
2011. márc. 19. 13:20
Ezek szerint ugyanazt esszük. ABC 12-t eszem, Te meg az ABC 11-et valószínű. A kaja ugyanaz, csak lötty nincs mellé. Lehet én is le fogom mondani és csinálok magamnak valami fogyókúrás itókát, majd kinézek valamit.
26. zsofi_81 (válaszként erre: 23. - Evka)
2011. márc. 19. 12:03
Hát ez nem hangzik valami soknak!!Remélem utána átállsz valami tarthatóbbra, mert ezt nem lehet sokáig csinálni!Hány kiló a cél?
2011. márc. 19. 12:02

Sziasztok! Maruszja, akkor mi ugyanazt esszük, csak Te itallal! Nekem is golyók voltak, most ettem meg őket, alig bírtam legyűrni...Remélem a többi jobb lesz:-)

Holnap lesz némi kihívás, a fiam keresztelője lesz, így vendégség, kaja, ezer féle süti. Nem akarok a dobozkáimmal parádézni, nem tudom hogy oldjam meg egyenlőre...De majd kifundálok valamit!Kellemes hétvégét Nektek is!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook