Futball (beszélgetés)
Már az elején ekkora tévedés a játékvezető részéről? :(
(...utálom ezt a hatalmas jelet az ismétlésnél...)
MEXIKÓ: Ochoa – Aguilar, Márquez, Rodríguez, Moreno, Layún – Herrera, Vázquez, Guardado – G. Dos Santos, Peralta
KAMERUN: Itandje – Chedjou, Djeugoue, Nkoulou, Assou-Ekotto – Mbia, Song, Enoh – Moukandjo, Eto'o, Choupo-Moting
A 3-ba igen.De itt a vb,itt baromi sokat fog a latban nyomni,ha valaki kiemelkedőt nyújt.
Most legutóbb,az általam szintén nem szeretett Ribery-nek adtam volna.Mert tényleg kiemelkedő szezonja volt.Ő is biztos volt benne,hogy megkapja.Messi meg már bármit csinál,egy 5. bogyót tuti nem kap.
A spanyolok világbajnoki címén nem sirnám el magam.
Főleg, ha Ramos még döntő gólokat is rúg. Veled ellentétben az ARanylabda nagy esélyesének tartom.
Ez nekem így olyan fura.Oké,van az embernek kedvenc klubcsapata,de hogy egy világeseményen azért szurkoljak egy válogatott ellen,mert sok ott az amúgy hétköznapi ellenfél??? :O Na,ilyennel sem találkoztam még.
Én nem csípem annyira Neymart,pedig Barca-s.Nem drukkolok a braziloknak,ellenben úgy zussammen imádom a spanyol csapatot,pedig nem a Barcelona egy az egyben.Casillas pl a kedvenc spanyol kapusom.
A spanyol csapatban bár három Real Madridos is van, mégis ellenük szurkolok, mert a spanyol csapat tele van Barca játékosokkal. A brazilokat Neymar miatt nem kedvelem, régen szurkoltam nekik. Az argentinokat pedig Messi miatt nem csipem, hiába játszik ott DI Maria.
A németeknél Özil az egyik kedvencem. Őket nem utálom, csak nem drukkolok nekik. Valósízüleg az Aranycsapat versége óta.
De nagyon különbözik az ízlésünk :) Én inkább Barca,CR-t utálom,és a válogatott között a németek az Istenek!
Azért megférünk itt remélem :)
Furcsa helyzetben vagyok. Alapvetően a Real Madridnak szurkolok. A Játékosok kböző válogatottban játszanak. Portugál és a spanyol keretbe 3-3, horvát- argentin- német - francia- brazil 1-1.
Elsönek a portugáloknak drukkolok, Ronaldo miatt is.
A németeknek, braziloknak, argentinoknak semmiképpen nem szurkolok, hiába játszik ot Real játékos.
SPANYOLORSZÁG: Casillas – Azpilicueta, Sergio Ramos, Piqué, Jordi Alba – Xabi Alonso, Busquets – D. Silva, Xavi, Iniesta – Diego Costa.
HOLLANDIA: Cillessen – Janmaat, Vlaar, De Vrij, Martins Indi, Blind – De Guzmán, Sneijder, N. de Jong – Robben, Van Persie.
Ez még soká lesz,nem találok sehol kezdőt,de minden körülményt figyelembe véve,úgy 90%,hogy így kezdenek a csapatok.Mondjuk a spanyolba vagyok biztosabb.
Ausziknál nem Mitch véd :(((
spanyol- holland
előre hozott döntő is lehetne
Nyugodjon békében Gyula bácsi! :( Nagypapám által volt szerencsém ismerni,csapattársak,barátok voltak.Ott fent most már boldogok.
Jenő bácsi remélem még sokáig velünk marad,egyedül maradt... :(
A brazil- horvát meccs mélypontja, a csaló japán játékvezető volt, aki a brazilokat megsegítette egy jogtalan 11-essel.
A magyar meccsközvetítő Gundel Takács Gábor újra bizonyította, nem igen ért a focihoz. Sok mindenről beszét, főleg az időjárásról, de érdemleges kritikája nem volt a meccsről. Akárcsak a vetélkedőben itt is fosta a szót.
A Fekete Párduc "Grosics Gyula a Nemzet Sportolója 11:20-kor álmában megtért a Teremtőjéhez." - ezt a hírt adta ki a családja. :(
Részvétem a Családnak!
Először is tegnap a hozzászólásom után áramszünet lett, és azóta néhány perce lehetett újra csatlakoznom a netre. A vérnyomásom ezer. :(
Az előbb a híradóban láttam a gólok összefoglalóját, így sajnos nem tudok hozzászólni az egészhez. :(
...
Az az érzésem, hogy a brazilokkal elnézőek lesznek a bírók, mivel ők azok, akik eddig minden vb-n ott voltak, a másik a jelenlegi politikai állapot, amit nagyban tud befolyásolni egy-egy megnyert mérkőzés. Zártak már ki bírókat, tettek a földdel egyenlővé azért, mert nem voltak hajlandóak az akkori politikai érdeknek megfelelően ítélni.
Elmúlt már az a kor, amikor tiszta mérkőzéseket láthattunk. :(
Nem szeretnék diplomatikusan fogalmazni :
A japán bíró mocskos csaló !
A brazilok saját erőből ezt a meccset nem nyerték volna meg. Kellett egy lefizetett ? a közönség által terrorizált bíró, aki egy jogtalan 11-est ítélt a brazilok javára.
Mindenki tudja, hogy üzleti szempontból a házigazdának tovább kell jutnia. Brazilia ebből a gyenge csoportból döntetlennel is tovább jutott volna. Neymart fényezték, aki láthatóan magától elszállt futballista, aki a 11-est is csak szerencsével tudta belőni.
Ez a meccs után az egyébként rokonszenves brazilok ellen szurkolok.
Utálom, ha valaki csalással ér el sikereket.
Brazilia-Horvátország 3:1
Az eredmény várható volt,de szerintem nagyon jó meccs volt.Méltó volt a VB megnyítóhoz.
A megnyító is szuper volt.Csak így tovább.