Futball (beszélgetés)
Maradandó képeket jegyeztem meg, ami csak erre a vb-re jellemző. Pld. az, amikor a játékvezető befújja a szabadrúgásnál a füvet és ... az a sor színes cipő! :)
Aztán a spanyol kapus arca... (szegény)
Aztán a riporter dumája, hogy a játékvezető "sérója is jól áll..." folytatódhat a meccs. :)
Még biztos lesz sok ilyesmi.
Tegnap szerintem meg sem próbálták a tiki-taka-t.Mert az,hogy körbe rövid passzok néha,az nem egyenlő a TT-val.Tegnap leginkább a védők voltak impotensek,de nagyon.Rajtuk,főleg Ramos-on ment el az a meccs.Bár Piqué-t sem tudom dicsérni.
Na de kezdjük a mai meccsek sorát,végre újra foci :)
(miért az angol-olasz van éjfélkor???) :(
Na,ha meg rajtam múlna,Cr nem kapna többet.De én az emberi mivolta miatt nem csípem.Meg persze több játékost is többre tartok,mint őt.
Még nem tudni,ki lesz itt a nyerő ember,sok esélyes csapat még nem is lépett pályára.
Most olvastam,hogy állítólag Buffon-nak fáj a bokája.Ez az olaszoknak nagy érvágás lehet.Nélküle félkarú óriások csak.
Ha rajtam múlna, csak Ronaldo kapná.
Csak az esélyeket irtam. Ami változni fog. Nyilván, aki végig kiemelkedőt nyújt annak lesz esélye. De az sem biztos, hogy a legjobb játékos világbajnok is lesz.
Ajj, de jó volt a tegnap esti meccs. :) Akivel előtte beszéltem, mindenki leírta a holland válogatottat és tessék. Jajj de örülök! :) De azért remélem, a spanyolok összeszedik magukat. Nekem a kezdőcsapat nem tetszett. Diego Costa, Azpilicueta, David Silva...vhogy nem működtek együtt. Egyénileg jók, de szerintem pont ez a baj, h most akartak bizonyítani és ilyenkor szoktak önzőzni, nem csapatban játszani. Piqué és Ramos is gyengén védtek, emiatt Casillas is. Casillastól elpattant a labda, amiből a hollandok gólt szereztek...régen el se tudtam volna képzelni, h ilyen hibát vét. De majd a következő meccsre tanulnak a hibáikból.
A hollandok pedig remélem folytatják a jó szereplést. :) Van Persie olyan ritkán játszik válogatottban ilyen jól, jó volt nézni. Robben is általában a Bayernben villogott. Már csak Sneijder magára találására várok. :)
Még lett a hosszabbításban is egy gól.
Chile - Ausztrália
3 : 1
Gratula hölgyeim, aktivak vagytok és még értitek ezt a szép játékot. Ezt szeretem, amikor pezseg a fórum.
Egy- egy fényes győzelemből nem szabad messzemenő következtetést levonni, mint ahogy a csúfos vereségből sem.
Sajnos Casillast ezen a meccsen tették végleg tönkre. Ez már mélypont egy kapusnak
Itt nem drukkolok senkinek,megint csak a jó meccsnek.Bár egy ilyen meccs után,ami este volt,nehéz lesz nekik.
Mitch Langerak(auszi cserekapus) miatt húz talán picit a szívem feléjük.
Bizony lesz,szerencsére most egy ideig napi több,így erre figyelek.
Jöhetnének már azért én németkéim :)