Futball (beszélgetés)
Marchisiooo, mekkora gól!
Én ágyból nézem tovább a meccseket.Holnap délután jövök,addig írjatok,hogy legyen mit olvassak :)
Mezei Danika,aki ma is földrajzórát tart: HáttérBAN....Istenem,ments meg tőle!
Akkor go,nekem jó,itthon majd lapítok :)
Na,akkor jó szurkolást mindenkinek :)
Elmegy a házi tippmixem, ha a családi békét választod...szóval go!
Ne is mondd! Sík ideg vagyok tőle. :)
Azt hiszem mi nem egy VB-t nézünk :D A mai volt meglepetés,egy picit a Holland,de ennyi.A többi sztem így volt várható.
A mostani meccsre nem mernék tippelni.Két,általam nem kedvelt csapat,a családi béke miatt Forza Italia,az én vágyam szerint meg Go England.
Ez a 7oo. hsz. Gratula lányok- asszonyok, ez szép munka volt.
A VB-n nem győzök csodálkozni, a papírforma borul, mint a bili
Én is találok mindig egy csapatot,akinek drukkolok,anélkül én sem nézek meccset.Bár mondjuk egy Olasz-Portugálon bajban lennék.
Nem dőlök a kardomba,ha kikapnak a németek,ettől még a szerelmem nem múlik :)
Azért csak gyere, legfeljebb osztunk. :) Bár én nem vagyok CR fan, de a portugáloknak fogok szurkolni. Valakinek mindig szurkolok, anélkül nem bírok meccset nézni.
Milyen érdekes! 5 éve még az U20 vb bronzmeccsén büntetőkkel vertük ezt a Costa Rica-i csapatot. Most 3-1-re oktatják Uruguayt. Koman, Németh és a többiek! Mi lett veletek? Gondolkozzatok,cselekedjetek,bár már lehet,késő...
A várakozások voltak azok,hogy sima spanyol,én is arra tettem volna,de félve.A hollandokat láttuk jó párszor a selejtezők során,tudtuk,hogy a gól a lábukban van.
Amitől tartok itt a fórumon,az a NÉMET-Portugál meccs.A sok CR-fan miatt lehet,azt fórum nélkül fogom nézni :PPP
Mindenesetre ne lottózzál a héten! :)
A spanyol-holland meccs is az volt, nem?
Megvan a számomra első meglepetés :) Örülök,bár én egy ft-ot nem mertem volna erre tenni,de jó így.
Az összes tippmixem elmegy...
pont ezt mondtam a páromnak, h ez a kezdő elég silány. Jobbak is vannak a csapatban.
ITA - Sirigu; Chiellini, Barzagli, Paletta, Darmian; De Rossi; Verratti, Pirlo, Marchisio; Candreva; Balotelli.
ENG - Hart, Johnson, Cahill, Jagielka, Baines, Gerrard, Henderson, Welbeck, Sterling, Rooney, Sturridge
Mondom,hogy a szöv.kap-nyal van itt a baj.Buffon sérülése oké,de a támadó szekciótól sokat nem várok.Viszont a középpálya mindkettőnél erős.Remélem jó meccs lesz :)
Érezzétek jól magatokat,tűz közelébe akkor ne menj :))
Nem.A bekkelős,unalmas játékuk miatt.Idén a Juve és néhol a Roma már kilépegetett ebből a carból,de még messze nem egy Bundesliga a Seria A.
Mondjuk,ha Conte lenne a szöv.kap-juk...talán....
:) Csak ne a bogrács mellé, mert még a végén beleesel.
Miért nem szereted az olaszokat? A sok műesés miatt?
Most én is azt mondom,és úgy érzem,unatkozni nem fogok!Holnap megyünk ismerőshöz bográcsozni,megpróbálom magam betámasztani a sarokba.
Szeretem a hollandokat,a spanyolokat is,de a németek nálam mindent visznek.Család másik fele meg olasz-fan.Na,őket nagyon-nagyon nem szeretem.
De jóó! Én sokáig holland fan voltam, aztán a Qullit, Van Basten után már nem. Valahol Rijkaard köpködése után ért véget ez a szerelem.
3:0 eredményt tippeltem Uruguay javára, úgyhogy jó lenne, ha belehúznának a srácok. :)
Én még a hajnali 3-ast is nézem,alvás nélkül megyek holnap a dolgomra.Nekem ez négyévente szent dolog,nem hagyok semmiért sem egy meccset!