Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Futball fórum

Futball (beszélgetés)

❮❮ ... 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 ... ❯❯
528. ubi pretium (válaszként erre: 526. - 4510537174)
2014. jún. 8. 20:21

Őt?Bárkiért.De ez nem ide tartozik.Ha lenne egy olyan párom,akivel minden rendben,akkor senkiért.Amúgy rengeteg focista van,akit ezért-azért imádok,sőt,olyan is van,aki tetszik,de a szerelmes kislány-típusból már réges-régen kinőttem.

Igy a válaszom,senkiért.

527. feketebárány74 (válaszként erre: 517. - Ubi pretium)
2014. jún. 8. 20:20

Hát Garabát nagyra tartom, mint egykori játékost, de itt nem minden szavával értek egyet. A finnek és a dánok ellen sem vakációztak a fiúk, ennyit tudnak max. mint azokon a meccseken. Egervárival pedig szerintem csak akkor lett volna értelme folytatni, ha össze tudott volna hozni egy normális védelmet hátul, de erre sajnos képtelen volt. :S

Pintért még talán korai lenne bántani, hagyni kell egy kicsit dolgozni őt, bár szerintem az nem lenne jó, ha túlzásba vinné a fiatalítást a csapatban, mert szükség van a tapasztalt/abb/, rutinos/abb/ játékosokra továbbra is...

526. 4510537174 (válaszként erre: 524. - Ubi pretium)
2014. jún. 8. 20:13
Melyik focistáért hagynád ott a párodat ?
2014. jún. 8. 18:48

Sokadszor rókázik Messi a pályán.Tegnap nem egyszer mutatták,hogy kap meccs közben egy tablettát.Nem tudni milyen tabletta,mire kapja,de tuti összefüggésben van a rókázással.Nem hinném,hogy a rajta levő teher miatt lenne ez.Azért aggódom,hogy mi baj lehet vele.

(bocsánat,de nekem ez is focis hír)

524. ubi pretium (válaszként erre: 523. - 4510537174)
2014. jún. 8. 18:27
Minden érdekel,ami foci.Olvasok rengeteg újságot,netes sportoldalakat,könyveket,járok is meccsekre ezer éve,stb.Szeretek tájékozott lenni :) Párom utál is érte,mert nagyon féltékeny bír lenni emiatt :)
2014. jún. 8. 18:23

Te egy két lábon járó foci lexikon vagy.

Már diák korobam jobban tudtam a kböző országok válogatottjának összeállítását, mint a másodfokú egyenlet megoldását.

2014. jún. 8. 18:17

Mai focicsemege :)

Digisport 1

20.55: Franciaország-Jamaica, felkészülési mérkőzés

Digisport 2

21.55: Fluminense-Olaszország, felkészülési mérkőzés

2014. jún. 8. 18:15

Vicc...nem először játszák ezt,ha jól rémlik,volt már velük ilyen balhé:

A francia L’Equipe információi szerint a kameruni válogatott egyelőre nem volt hajlandó elutazni a világbajnokságnak otthont adó Brazíliába, mivel a játékosok keveslik a szövetség által felajánlott vb-prémiumot.

520. ubi pretium (válaszként erre: 519. - 4510537174)
2014. jún. 8. 18:12

Én sem értem a VB-hez ilyen közel meccsek lejátszását.Tegnap láttad az angolok meccsét?Hát hallod őket aztán aprították rendesen.

Cr tuti jól van,annyit mondanak,hogy az első meccset kell kihagynia,de én még ebben sem vagyok biztos.Nem szeretem,de nem kívánok neki semmi rosszat,hisz egy VB mindenkinek a pályafutása csúcsa.

Az Argentin meccs is jó volt,bár többet vártam tőlük,azért jó volt látni,hogy végre Messi is egymásra talál a többiekkel.Sajnos ott nincs vele egy Iniesta....

519. 4510537174 (válaszként erre: 518. - Ubi pretium)
2014. jún. 8. 18:00

Te még rajtam is túlteszel a foci örületben. Pedig ezen téren én sem vagyok piskóta.

Semmi értelmét nem látom az előkészületi meccseknek a VBelőtt. Kulcsjátékosok sérülnek meg sorra. Ronaldo sztem már régóta egészséges, csaknem bolond barátságos meccsen lerúgatni magát.

2014. jún. 8. 16:51

HOLLAND KERET A BRAZÍLIAI VILÁGBAJNOKSÁGRA:

Kapusok: Jasper Cillessen (Ajax), Tim Krul (Newcastle United – angol), Michel Vorm (Swansea City – brit)

Védők: Daley Blind (Ajax), Daryl Janmaat (Feyenoord), Terence Kongolo (Feyenoord), Bruno Martins Indi (Feyenoord), Ron Vlaar (Aston Villa – angol), Joël Veltman (Ajax), Paul Verhaegh (Augsburg – német), Stefan de Vrij (Feyenoord)

Középpályások: Jordy Clasie (Feyenoord), Leroy Fer (Norwich City – angol), Jonathan de Guzmán (Swansea City – brit), Nigel de Jong (AC Milan – olasz), Wesley Sneijder (Galatasaray – török), Georginio Wijnaldum (PSV)

Támadók: Memphis Depay (PSV), Klaas Jan Huntelaar (Schalke 04 – német), Dirk Kuyt (Fenerbahce – török), Jeremain Lens (Dinamo Kijev – ukrán), Robin van Persie (Manchester United – angol), Arjen Robben (Bayern München – német)

2014. jún. 7. 21:21

Garaba Imre, korábbi 82-szeres válogatott labdarúgó kemény kritikát fogalmazott meg a magyar válogatottal szemben:

– Egyszerűen érthetetlen, hogy ezek a profinak mondott játékosok hogyan tudnak ilyen unottan, egykedvűen, lélektelenül futballozni, mint tették azt az albánok ellen. Az arcukra volt írva, hogy muszájból léptek pályára, hogy már gyakorlatilag vakáción vannak, és egyszerűen csak túl akarnak lenni a kötelező penzumon. Pedig ők a hazánkat képviselik, az országot minősítik a produkciójukkal. Nem akarok szentimentális húrokat pengetni, de én otthon is felpattanok a fotelből, ha a Himnuszt hallom. Ezeknek pedig szemmel láthatólag ez sem jelent semmit."

„Ha ez a maximum, akkor azt mondom, hogy szörnyű helyzetben van a magyar futball. Tudom, majd megint lesznek, akik megsértődnek, korábban is olvastam néhány viszontválaszt a kritikákra, itthon és külföldön játszó sztárocskáktól, miközben magyarázták a magyarázhatatlant. Nem kérek tőlük semmi mást a sok millió szurkoló nevében, csak azt, hogy legalább fussák ki magukat a címeres mezben. De alighanem naiv gondolat ez is. Tele van a zsebük, luxusautókkal karamboloznak, tilosban parkolnak, rongyot ráznak, és zsebből megvesznek mindenkit. A szurkolókat nem lehet becsapni. Azt mondtam az előbb, a fiúk vakációztak az albánok ellen, de ugyanezt tették korábban a finnek és a dánok ellen is. Nincs bennük alázat, hiányzik a motiváció és az akarat" – fogalmazott a játékosokkal kapcsolatban.

„Harminc éve képtelenek vagyunk felnevelni, kinevelni egy valamirevaló labdarúgót és edzőt. Ennek ellenére azt mondom, Egervári Sándor vezetésével legalább elértük az európai középmezőny alját – tért rá a kapitánykérdésre Garaba. – És ez még akkor is igaz, ha volt az a romániai és hollandiai fájó vereség. Kimondom, én már most visszasírom Egervárit. Lesznek majd, akik vitatkoznak velem, mondván, Pintér Attilának időt kell hagyni a csapatépítésre, a bizonyításra. De én nem látom, hogy ő alkalmas lenne erre a feladatra. Akik kinevezték, most elgondolkodhatnak, hogy jó döntést hoztak-e. Nem szégyen belátni, ha valaki hibázik, még van idő korrigálni."

2014. jún. 7. 20:12

A kazahok ellen is avatunk újoncot, Nagy Gábor első válogatott meccsén lép pályára. Pintér Attila azonban nem ülhet le a kispadra, egészségügyi problémái miatt az orvosok eltanácsolták a meccsen való aktív részvételtől. A válogatottat így Farkas József irányítja a találkozón.

Összeállítás: Rózsa Dániel - Heffler Tibor, Lang Ádám, Korcsmár Zsolt, Korhut Mihály - Nagy Gábor, Zsidai László, Vécsei Bálint - Gyurcsó Ádám, Priskin Tamás, Varga Roland

2014. jún. 7. 19:56

Pintér Attila, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya rosszul lett a Kazahsztán elleni felkészülési mérkőzést megelőzően.

A szakember kivizsgáláson esik át, a Magyar Labdarúgó-szövetség tájékoztatása szerint Farkas József edző irányítja a nemzeti csapatot a 20.30-kor kezdődő találkozón.

A Nemzeti Sport információi szerint a szövetségi kapitányt idegileg viselték meg az elmúlt hetek eseményei, de komolyabb baj nincs, az is elképzelhető, hogy a stadionban ott lesz a mérkőzés alatt.

2014. jún. 7. 19:25

Pintér tuti napszúrás kapott.Állítólag ez a mai kezdőnk:

Rózsa - Heffler, Korcsmár, Lang, Korhut - Vécsei, Zsidai, Nagy G. - Varga R., Priskin, Gyurcsó

Mondjuk díjaznám,ha legalább a játékosok posztjával tisztában lenne,igazán nem várok el sokat,úgy érzem....

2014. jún. 7. 19:10
Ma MAGYAR-Kazah meccs.Nézi valaki?
2014. jún. 7. 18:06
Kihagyja a VB-t,ez már biztos,mert Löw behívott máris a helyére valakit.Tv repül,fel tudnék robbanni!!!
2014. jún. 6. 21:43

Bakker,Reus megsérült.....Asszem most vágom ki a tv-t :(((( Könyörgöm ne legyen súlyos!!!!

Amúgy maga a meccs jó,az örmények ugyan feleslegesen durvák néha,amit nem értek,tudják miért van ez a meccs....De nem szidom őket,mert Miki ott játszik,akit szintén imádok.

2014. jún. 6. 21:07
Marco Reus - a Bundesliga idei szezonjának legjobbja lett. Gyors támadásai másodpercek alatt megkavarhatják az ellenfél védelmét. Állítom, hogy a legveszélyesebb játékos lesz, hiszen igen gólszimatú, szélről befelé cselez. Ha nincs kedve lefutni a védőt, akkor meg ad egy fantasztikus labdát a védők mögé. Önmagában is terminátor, de kérdés, hogy kikkel fog játszani a középpályán. Újra összeáll a Götzével alkotott páros? Én Marcotól várok a legtöbbet személy szerint.Nemcsak mert az egyik kedvencem,hanem mert valóban kiemelkedő játékos :) IMÁDOM!!
2014. jún. 6. 20:43

A német kezdő:

Weidenfeller - Boateng, Mertesacker, Hummels, Höwedes - Lahm, Khedira - Reus, Kroos, Schürrle - Müller.

Hát,félig A-csapat,félig B-csapat,de a jövendő világbajnokai,remélem :)

2014. jún. 6. 19:41
A 2014-es brazíliai Világbajnokságon 736 játékos vesz részt. A Világ legnagyobb tornáján 32 csapat fog mérkőzni, 8 csoportra osztva. Minden csoportban 4 csapat lesz. A tornán 64 mérkőzés lesz rendezve. 12 helyszín várja majd a csapatokat illetve szurkolókat. A tornán 25 játékvezető fog dirigálni. 296 klubcsapat ad játékost a nemzeti együttesekbe, 52 országból érkeznek játékosok.
507. ubi pretium (válaszként erre: 506. - 4510537174)
2014. jún. 6. 17:45

Ha tenisz akkor nálam csak Djoko,imádom :)

Én már tiszta ideg vagyok,esküszöm a gyerekem születését vártam anno ennyire,mint most a VB-t.Már több VB-s újságot beszereztünk,van szurkolói pólóm,igaz,ez több csapathoz is,de az első számú kedvenc a Nationalelf :)

Most épp a másik kedvenc csapatom játszik a Digi adja,a Lengyelek LEWA-val az élen,igaz,ők nincsenek kint a VB-n....

Este játszanak a németek is,de biztos nem az A-keret,ahhoz már túl közel az első vb-s meccsük.

2014. jún. 6. 17:30

Jelenleg a Roland Gaross foglalkoztat. Nadalnak szurkolok.

A VB- re már melegítek.

2014. jún. 6. 14:29
Pintér,részeg vagy,menj haza!
2014. jún. 6. 14:29

„Annak viszont nagyon örülök, hogy Vécsei Bálint, illetve Korcsmár Zsolt vagy a Heffler személyében nagyon bátran futballoztak. Nagyon kíváncsi leszek, hogy a jövőben, hogy fognak a mérkőzéseken teljesíteni”

– értékelte az Albániát csodával határos módon 1-0-ra verő válogatottat a szövetségi kapitány. Csakhogy a jegyzőkönyv szerint Korcsmár Zsolt végig csere volt, pályára se lépett.

Egyébként Lovrencsics Gergely, aki tényleg focizott, a lefújás után a megszerzett 3 pontnak örült – a barátságos meccsen.

2014. jún. 5. 16:01

Jól elvagytok a magyar focival.

A magyar foci : jó.

Bövebben : nem jó.

2014. jún. 4. 22:22
Hát eléggé soványka ez az 1-0, de legalább győztünk, már ez is valami... :)
501. feketebárány74 (válaszként erre: 499. - Ubi pretium)
2014. jún. 4. 21:45
Máris volt 5 perc alatt 2 helyzete is Vécseinek. :)
500. feketebárány74 (válaszként erre: 499. - Ubi pretium)
2014. jún. 4. 21:43
Szinte hihetetlen... :D
2014. jún. 4. 21:41

Éééééééésssss!!!!

BEÁLL VÉCSEI BÁLINT!!!! :)

❮❮ ... 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook