Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Futball fórum

Futball (beszélgetés)

❮❮ ... 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 ... ❯❯
2014. jún. 12. 22:33
Két brazil gól,mégis 1-1 :) Jóóóó meccs!!!
2014. jún. 12. 22:32
Neymar :)
586. ubi pretium (válaszként erre: 585. - Barbylove)
2014. jún. 12. 22:22
És meccs és megy a meccs és jó,és és és....IMÁDOM!!!!
585. barbylove (válaszként erre: 584. - Ubi pretium)
2014. jún. 12. 22:14

már 22 elmúlt :))

még fent vagyok, de mindjárt bevágom a szunyát. :)

Azért ne hisztizz nagyon, az egészség az első! :)

2014. jún. 12. 21:38

Én csak 6-kor kelek,megyek a kórházba,de akkor is megnézem.Sőt,holnap addig hisztizek,míg a 6 órás meccsre haza nem érek.(már hogy úgy kiengedjenek)

De hogy ma valahogy nem akar már 22 óra lenni :(

583. barbylove (válaszként erre: 581. - Ubi pretium)
2014. jún. 12. 21:28
óó de kár, de nem tudom nézni...holnap korán kell kelnem.
582. ubi pretium (válaszként erre: 581. - Ubi pretium)
2014. jún. 12. 18:30
Már nem lehetséges,hanem HIVATALOS kezdőcsapatok :) Áh,kész vagyok,kezdődjön mááááár!!!!
2014. jún. 12. 18:07

Mindkét csapatban van kedvencem,nem tudom kinek drukkoljak.Talán elég,ha így elsőre egy jó meccs lesz :)

A mai meccs LEHETSÉGES kezdőcsapatai:

Brazília: Julio César - ALVES, Thiago Silva, David Luiz, Marcelo - Luis Gustavo, Paulinho - Hulk, Oscar, Neymar - Fred

Horvátország: Pletikosa - Srna, Corluka, Lovren, Vrsaliko - Brozovic, Rakitic, MODRIC- Kovacic, Jelavic, Perisic

Ha tévedek,elnézést,de én ezt tippelem.

2014. jún. 12. 17:42

Egy kis statisztika,hátha érdekel valakit :)

A világbajnokságon összesen 736 játékos vesz részt. A hatvannégy meccset 12 helyszínen rendezik meg. Bár a megmérettetésen 32 csapat vesz részt, összesen 52 ország bajnokságából érkeztek játékosok. Legtöbb játékost a vb-re a Bayern München delegálta – összesen tizenötöt. A legidősebb csapat Argentína (28,4 év), a legfiatalabb Ghána (24,9 év). A legtöbb légiós a uruguay-i, a bosnyák és a ghánai csapatban van (22), míg az olasz csapat összes tagja hazája válogatottjában játszik. A világbajnokságra benevezett játékosok közül a kameruni Fabrice Olinga a legfiatalabb a maga 18 évével, míg Faryd Mondragón, a vb alatt tölti be a 43. életévét. A legmagasabb játékos az angol Fraser Forster (201 cm), míg a legalacsonyabb az olasz Lorenzo Insigne és a kameruni Edgar Salli (163 cm) Az összes játékos közül a német Miroslav Klose szerezte a legtöbb gólt – összesen 14-et, míg az olasz Gianluigi Buffon ötödik világbajnokságán léphet pályára.

2014. jún. 12. 17:12

CESC FABREGAS A CHELSEA JÁTÉKOSA!

:(((((((

2014. jún. 12. 16:53

Neuer felépült!

Sérüléssel bajlódott a német válogatott első számú kapusa, Manuel Neuer. A Bayern München portása a Német Kupa döntője óta könnyített edzéseket végzett, ám a helye így sem forgott veszélyben a német válogatott keretében.

Andreas Köpke, a Nationalelf kapusedzője egy szerdai sajtótájékoztatón elmondta, tanítványa immáron ismét teljes munkát végez.

– Manuel most már teljes munkát végezhet, jól haladnak a dolgok vele kapcsolatban – kezdte Köpke. – Tapasztalt játékos, folyamatosan egyeztetünk, hogy érzi-e még a vállsérülését. Úgy tűnik, teljesen felépült.

Nem kívánok neki semmi rosszat,de azért remélem,hogy egy jó ideig Weidi lesz az első számú kapus,ő a kedvencem! :)

577. 99279bb06f (válaszként erre: 576. - Ubi pretium)
2014. jún. 12. 16:34
Köszönöm! Pelé is csodálatos, de koránt sem mozgott annyit a pályán, mint Puskás, vagy Eusebio. Ők valóban megküzdöttek egy gólért, akár az egész pályán keresztül egyedül vitték a labdát. Nem kellett nekik egy "jó passz", megoldották maguk!
576. ubi pretium (válaszként erre: 575. - 99279bb06f)
2014. jún. 12. 16:24
Ez aranyos volt,köszi,hogy megosztottad velünk :) Én a koromnál fogva csak régi videókról ismerhetem,de valóban szenzációs játékos volt.Puskás és ő voltak szerintem az évszázad futballistái.(én Pelét is nagyra tartom,de annyira nem,mint az említett két urat)
2014. jún. 12. 16:21

Egy kis történetet szúrok be az életemből.

Nagyon szomorú voltam, amikor olvastam, hogy meghalt Eusebio. Vele egyszer találkoztam személyesen. Nagyon kedves, szimpatikus úriember volt! Ő volt az első FÉRFI, aki miatt véresre harapdáltam a kezeimet. :)

Az úgy történt, hogy kislány voltam, külön szobám volt, és az én szobámban volt a tv. Akkor volt az 1966-os futball világbajnokság.

Amikor a szüleim elmentek aludni, én titokban bekapcsoltam a tv-t, mert meccs volt. Közvetlen a tv előtt álltam, mert a hangot minimálisra kellett vennem, hogy ne ébredjenek fel a szüleim. :)

Portugália játszott Észak-Koreával. Alig vártam, hogy lássam Eusebiot.

Végre be is állították...és akkor történt...

Nem mertem kiabálni, sikítani, így csak haraptam a kezeim, mikor Eusebio berúgta az ELSŐ gólját...aztán a MÁSODIKAT...majd a HARMADIKAT...és a NEGYEDIKET!

Állíthatom, hogy életem legszebb góljait láttam.

Aki nem látta, el sem tudja képzelni, hogy mit tudott a pályán művelni ez a csodálatos játékos!

2014. jún. 12. 16:16

A játékvezetés egyik újdonsága, a szabadrúgások és a sorfal helyének kijelölésére alkalmazott spray az eddigieknél több szabadrúgásgólhoz vezethet a csütörtökön kezdődő labdarúgó-világbajnokságon – véli Howard Webb angol játékvezető.

„Egyfelől segítségünkre lesz, hogy a sorfalat a szabály szerinti távolságra állítsuk fel a labdától, másfelől lehetőséget ad a támadó csapatnak arra, hogy a rögzített helyzetet jobban kamatoztassa” – mondta a világbajnokságon is dolgozó Howard Webb, utalván arra is, hogy megnőhet a közvetlenül szabadrúgásból elért gólok száma.

Az Argentínában és Brazíliában már használatban lévő, és a tavalyi U20-as világbajnokságon is kipróbált sprayjel a játékvezető először körbefújja a szabadrúgáshoz lehelyezett labdát, majd kiméri a sorfal helyét, és ott húz egy vonalat. A festék a későbbiekben nem zavarja a játékot, hiszen egy percen belül elpárolog.

A tavalyi U20-as világbajnokságon a játékvezetők kedvező tapasztalatokat szereztek a spray használatáról, és nem mellékes, hogy a futballisták tiszteletben tartották a jelöléseket – tette hozzá egy másik vb-játékvezető, az ausztrál Ben Williams.

2014. jún. 12. 15:02
Tippelni most még nehéz. Az Afrikaiak sok meglepetést tartogathatnak.
572. ubi pretium (válaszként erre: 571. - 99279bb06f)
2014. jún. 12. 15:02
Azért az durva,hogy a stadionok gyepe a legtöbb helyen szégyenteljesen néz ki.
2014. jún. 12. 14:46

Tegnap még csak 90 %-os volt a stadion állapota. Ilyen helyzetben elképzelhető, hogy felvonulás lesz, de a munkaterületre! :D

Várom a kezdést, és szeretném az összes meccset végignézni. :)

2014. jún. 12. 14:09
És végre eljött ez a nap is,lehetne már este!!! :)
2014. jún. 12. 09:09
Ma megkezdődik...
568. feketebárány74 (válaszként erre: 561. - Ubi pretium)
2014. jún. 11. 21:19

Szintén Deutschland! :)

Német-holland döntőt várok, német győzelemmel. :)

567. barbylove (válaszként erre: 566. - Ubi pretium)
2014. jún. 11. 21:16

én annyira nem kedvelem a német csapatot, de elég jó keretük van most is. Ők mindig nagy esélyesek. :)

Nekem nincs semmilyen pólóm meg semmim. Tudod, nekem a f1 az igazi. :D

566. ubi pretium (válaszként erre: 562. - Barbylove)
2014. jún. 11. 21:12
A holland-szerelmem is régi,van egy nyúzott szurkolói pólóm,ezt még nyertem egy játékon asszem 2004-ben.De az igazi,a nagy szerelem az a német csapatnak megy :)
565. ubi pretium (válaszként erre: 563. - Hópihe_)
2014. jún. 11. 21:11
Pont,mint nekem,csak más sorrendben :D
564. barbylove (válaszként erre: 563. - Hópihe_)
2014. jún. 11. 21:11
úgy látszik ez a 3 csapat nagyjából mki kedvencét lefedi :)
2014. jún. 11. 21:08
Spanyolország, Németország, Hollandia. Az én kedvenceim....
562. barbylove (válaszként erre: 561. - Ubi pretium)
2014. jún. 11. 21:00

érteeem :)

Én holland párti vagyok, de szeretem a spanyolok játékát is és az utóbbi időben megkedveltem az olaszokat. Ez a válogatott most másabb. :) Na meg ugye a francia válogatott...remélem, egy jó eredményt ők is elérnek. :)

561. ubi pretium (válaszként erre: 560. - Barbylove)
2014. jún. 11. 20:58
Mindig a németeknek :) Bár szeretem a spanyol és a holland csapatot is,a fő-fő favorit a Nationalelf :)
560. barbylove (válaszként erre: 559. - Ubi pretium)
2014. jún. 11. 20:46

én is várom, csak a korán kelés miatt nem fogom tudni végignézni a meccseket. :)

És kinek,kiknek drukkolsz idén?

559. ubi pretium (válaszként erre: 558. - Barbylove)
2014. jún. 11. 20:39

Örülök,hogy te is itt vagy velünk :)

Holnap este indul a nagyüzem!Jaj,de várom már,istenem!!

❮❮ ... 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook