Futball (beszélgetés)
A németeknek még van esélyük. Bízom benne, hogy összekapják magukat, hogy maradjanak a végéig.
Jó volt a második félidő.
---
A meccs értékelése közben már bealudtam, semmit nem tudok az éjféliről. Nem bírom ezt a 2-3 órai alvásokat! :(
Ezen a vb-n bármi előfordulhat.
Akárki megverhet akárkit.
Éreztem, hogy az afrikaiak előre törnek.
Nem fociznak igazán jól, de gyorsak és erőszakosak.
A nagy sztárok égnek.
Azzal, hogy Messinek olykor elsül a lába, attól még egész meccsen rossz, mint a bűn.
Müllernek is elmondhatja, egyszer neki is kijött a lépés. Megint eltelik jó pár év, amikor három gólt rúg.
Minden csapatot feldob, ha az elején kapnak egy 11-est és az ellenféltől kiállítanak valakit.
A hollandok első meccsükön villogtak, a másodikon szerencsével nyertek.
Ki tudja, mi lesz még itt.
A brazilok tudják, mindig bizhatnak a birókban.
Látom,éjfélre mindig csak én maradok :( Megyek akkor a szokásos fekvős-ágybólmeccsezős pózomat felveszem én is.
Holnap újra 3 meccs!!!
Na,akkor Nigéria-Bosznia alig egy óra múlva :)
Most nézem,holnap éjfélkor lesz a portugál meccs.Hát,tudtam,hogy egy nemalvós hónap lesz :)
Szerintem is.A két csapat között reálisan nézve van is annyi különbség.Ma nem jött ki.De haragszom Löw-re,mert Schweinit már eleve kezdőként kellett volna játszatnia pl.Ja,és az ellenfél támadásainak zöme a balhátvéd posztunk bénasága miatt futhatott végig.Hummels a kedvencem,de tudjuk,nem épült még fel 100%-osan,így egy vb-n azért necces játszani.
Ez a Mustafi meg itt sem lenne,ha ugye Marco nem sérül meg.Ennél kapásból van 5 jobb támadó.Na,mindegy,van még meccs,lehet javítani :)
Nekem nem tetszik, bugyirózsaszín. Amúgy nincs gondom, ha szép rózsaszín ing van pl.egy férfin, de ez a cipő...ettől kész vagyok.
Azt bírom, hogy felemás színűek, az szimpi.