Futball (beszélgetés)
Csak nem fognak a németek úgy erőlködni, mint az argentinok...
Szerintem 2-0-ra nyer Németország... :)
És jönnek az én kis drágáim :)
(azért kis félsz van bennem)
Németország: Neuer, Höwedes, Hummels, Khedira, Özil, Müller, Lahm (c), Mertesacker, Kroos, Götze, Boateng
Ghána: Dauda, Gyan (c), Atsu, Boateng, A Ayew, Muntari, Rabiu, Mensah, Asamoah, Boye, Afful
Boateng-tesók egymás ellen újra.Nem először a válogatott történetében,és mivel nemrég Prince Boateng is a Bundesliga-ba igazolt,így ott is többször játszottak már egymás ellen.Számomra ez pikáns,érdekes dolog,bár egyiküket sem igazán szeretem.Ami a lényeg,hogy a németeknél Mats játszik :)
Nyilván az a szívem álma-vágya,hogy a Nationalelf simán,gólzáporos meccsen győzzön,hogy játszanak a kedvenceim,stb. De az előző meccsből kiindulva,lehet bármi sajnos.Ez a vb már adott pár meglepetést.Remélem nem a németek lesznek a következő kieső csapat.Akkor repül a tv a fenébe.
Már csak 45 perc :)
Szép volt ez a gól!
...
szünet, folyt. köv. fél óra múlva
Hát ez nehéz szülés volt... :S
Dehát Messi, az bizony Messi. :)
Nem lehetne felpörgetni az időt valahogy? :D Komolyan nem tudom mit csináljak,amivel gyorsan telik az idő.
Na,szünet.Azért ez ciki,hogy 0-0.Én már azt vártam,hogy ilyenkorra 2-3 góllal mennek a kék-fehérek.
Nagy a hajtás, majd csak lesz végre gól!
Maradona mennyire megöregedett!!! :(
Üdv neked is :) Nagyon nyomnak az argentinok,de irán,ha kell 11 emberrel áll be védekezni.Az ilyen csapatok ellen a legnehezebb.
Bár két helyzete volt nekik is.
DE MIKOR LESZ MÁR VÉGRE ESTE 9 ÓRA????? :)
Jelentkezem létszámellenőrzésre! :D
Messi jól kihagyta ezt a szabadrúgást! :(
Izraelben valaki vagy túl sokat ivott,vagy megsütötte a nap,vagy csak szimplán nem normális.Semmi keresnivalójuk a VB-n!!
Ezt úgy veszem,hogy el sem olvastam..... :(
Amúgy még arrébb van,előtte 6-tól is van meccs,tessék jönni lassan a létszámellenőrzésre :)
Az elején tényleg hülye bírók voltak,de ahogy jöttek a Webb-féle tényleg jó bírók,azóta sztem nem nagyon lehet rájuk panasz.Mert olyan meccs nincs,hogy egy-egy szitut a néző másként ne látna,mint a bíró.
Szerintem német győzelem lesz.
De egyre több a meglepetés. Bár igaz, ami igaz, Dél-Amerikában nem európai csapatot akarnak győztesnek.
Lehet egy meccsen öt biró is, ha ezek nem látnak, rosszul ítélkeznek, feltűnően csalnak.
Ne legyen senkinek az a hite, hogy a birók nem húznak valamelyik csapathoz valamilyen érdekből.
Nekem is nehéz napom volt, felért egy edzéssel!
3:0
Jó éjt!
Ma nehéz napom volt,szóval ágyikóból nézem a meccseket.Ki nem hagyok egy percet sem,de gép nélkül,fekve,kényelmesen :)
Szegény svájc.... :(
Holnap jövök,NÉMET MECCS LESZ!!!!! :)