Futball (beszélgetés)
GÖRÖGORSZÁG: Karnezisz – Toroszidisz, Manolasz, Papasztathopulosz, Holebasz – Szalpingidisz, Maniatisz, Karagunisz, Kone, Lazarosz – Szamarasz. Szövetségi kapitány: Fernando Santos
ELEFÁNTCSONTPART: Barry – Aurier, K. Touré, Bamba, Boka – Tioté, Y. Touré, Die – Kalou, Drogba, Gervinho. Szövetségi kapitány: Sabri Lamouchi
JAPÁN: Kavasima – Ucsida, Konno, Josida, Nagatomo – Aojama, Haszebe – Okazaki, Kagava, Honda – Okubo. Szövetségi kapitány: Alberto Zaccheroni
KOLUMBIA: Ospina – C. Valdés, Arias, Balanta, Armero – Cuadrado, Guarín, Mejía – Quintero, J. Martínez, A. Ramos. Szövetségi kapitány: José Pékerman
Már a sorsolás is igazságtalan volt.
A birók igencsak arra törekednek, hogy kiszórják az európaiakat, hogy bizonyítsák Dél Amerika felsőbb rendűségét.
Irtam a degenerált mexikói szöv. kapitányról. Undorító alak.
Olvasom : Tetű a beceneve Mexikóban.
Sziasztok! Az Olaszország:Uruguay meccset nézem. Nem vagyok képes kétfelé kapni magam.
Jó balhés mérkőzés, az biztos. :)
Ma nagy meccse az olasz- Urugvay
Inkább az olaszokat szeretné, ha továbbjutnának. A Dél amerikai csapatok nagyon élnek ebben a hőségben.A legjobb európai csapatok sorba kiesnek.
Nem hiszem, hogy Európában így villognának a déliek és az afrikaiak.
:)
Bizonyára a bánata, szenvedése is ilyen nagy gesztikulálásokkal lesz teli - szerintem még meglátjuk azt is. :)
Picinyem, egy biztos, hogy én nem őrültködnék a partvonal mellett, mint ahogy azt a pályán sem tettem.
Nekem jobban tetszett a horvát edző elegáns viselkedése. Neki jutott először eszébe, hogy gratuláljon az ellenfél vezetőjének. Képzelheted, ha a mexikóiak kikaptak volna, mit művel ez a paprikajancsi.
Ezek után várom ezt a pillanatot, amikor nem lesz öröme.
Sziasztok! Hát én egy darabig bírtam, hogy két meccset nézek, de besokalltam. Nem vagyok én Napóleon, hogy több helyre is tudjak figyelni! :(
Maradtam a tv1-en. Viszont a tv2-n közvetítettről nem volt összefoglaló! Vagy csak én nem találtam meg? :(
Jó nagy kicseszés ez, mert hiába szeretném minden mérkőzést megnézni, ez képtelenség.
Más a temperamentuma, mindenki máshogy reagál a helyzetekre.
Te sem lehetsz egy leányálom (ahogy írod magadról). :D
Aha,bizonyára te mindent jobban tudsz :) Azt ugye tudod,hogy már rég felmentették az adócsalás vádja alól?Az apja a menedzsere,az hogy még több pénzt akar,mióta bűn?Az engem messze nem zavar,ha esetleg több pénzt adnak neki.Ha adnak fogadd el.Ismered a mondást gondolom :)
Ahogy tud játszani,úgy nem tud a válogatottban,hisz a Barca-sokkal napi szinten együtt van,a válogatottal csak évi néhány napot.
Írom mindezt úgy,hogy nem vagyok Barca-szurkoló!!