Futball (beszélgetés)
Messit nagyon szeretjük.
Kedves ember, mellesleg adócsaló törpe a milliárdos apjával együtt becsapják az embereket.
Semmi nem elég nekik, a fizetése fontos, neki legyen a legtöbb a világon.
Már csak az elvakult barcások tartják a világ legjobbjának. A vb-n kiderült sokan vannak előtte.
De unom már ezeket a CR-es PR-fogásokat!!Egy szó nem igaz általában a történetekből,de mindig bedobnak valami über meghatót,ha más éppen nincs a kiscsákóról!Ha már a játéka miatt nem,hát kitalált sztorikkal szórakoztatjuk a jó népet.
Érdekes,Messinek nincs szüksége ilyenekre,mégis szeretik az emberek.(a szittya madridisták persze nem)
HORVÁTORSZÁG: Pletikosa – Srna, Corluka, Lovren, Pranjic – Rakitic, Modric – Perisic, Vrsaljko, Olic – Mandzukic. Szövetségi kapitány: Niko Kovac
MEXIKÓ: Ochoa – Layún, F. Rodríguez, Márquez, Moreno, Aguilar – Herrera, Vázquez, Guardado – Dos Santos, Peralta. Szövetségi kapitány: Miguel Herrera
KAMERUN: Itandje – Nyom, N'Koulou, Bedimo – N’Guémo, Mbia, Matip, Enoh – Moukandjo, Aboubakar, Choupo-Moting. Szövetségi kapitány: Volker Finke
BRAZÍLIA: Júlio César – D. Alves, T. Silva, D. Luiz, Marcelo – Paulinho, Gustavo – Hulk, Oscar, Neymar – Fred. Szövetségi kapitány: Luiz Felipe Scolari
Ha a spanyolok a csoportmeccsen ausztrália ellen kezdhettek volna, nem a hollandokkal...
Ilyen a sorsolás szeszélye
Nem nagy szám,hogy mindkét meccs végkimenetelét eltaláltam.Gondolom ezzel vagyunk így jó pár millióan :)
Este nem drukkolok úgy igazán senkinek.De talán Brazilia és Horvátország győzelme jobban tetszene.
Egy kis magyar foci.Sorsoltak ma az EL-ben és BL-ben:
Európa Liga
FERENCVÁROS - Sliema Wanderers , (Ha a Fradi továbbjut akkor a Rijekát kapja ami elég komoly meccsnek ígérkezik .)
DIÓSGYŐR - Birkirkara (Ha továbbjutnak akkor V. Chisinau vagy a Litex Lovech ellen játszanak majd )
GYŐRI ETO - FK Göteborg / Fola d’Esch (Nagy valószínűséggel a Göteborg lesz az ,így jó kis szurkolótábor érkezhet)
Bajnokok Ligája :
DVSC - Cliftonville FAC
Hollandia: Cillessen – Janmaat, Vlaar, De Vrij, Blind, Kuyt – Robben, N. de Jong, Wijnaldum, Sneijder – Lens. Szövetségi kapitány: Louis van Gaal
Chile: Bravo – F. Silva, Medel, Jara – Isla, F. Gutiérrez, Aránguiz, M. Díaz, Mena – A. Sánchez, E. Vargas. Szövetségi kapitány: Jorge Sampaoli
AUSZTRÁLIA: Ryan – McGowan, Spiranovic, Wilkinson, Davidson – Jedinak, McKay – Leckie, Bozanic, Oar – Taggart. Szövetségi kapitány: Ante Postecoglou
SPANYOLORSZÁG: Reina – Juanfran, Albiol, Ramos, Alba – Xabi Alonso – Cazorla, Koke, Iniesta – Torres, Villa. Szövetségi kapitány: Vicente del Bosque
Reina véd.Megérdemli,ha már úgy is minden mindegy :(
Ma csak egy érdekes meccs lesz a horvát- mexikó.
A brazilok, akárkivel kerülnek össze, nem lesz könnyű dolguk. Ha csak a biró...
Akkor bizony van egy harmadik fajta is,amilyen én vagyok :) Mert én itt ugrálok,kiabálok,szurkolok,kb mintha a helyszínen lennék.De ha kikap a csapatom,akkor sem döngölök senki a sárba,max megjegyzem,hogy X vagy Y ma sajnos gyengén játszott.
Idegbajt én sem kapok,pedig ultra intenzíven élek együtt a játékkal.
Tudod, két fajta drukker van :
Az egyik csendesen nézi a meccset, akkor is, ha gólt rúg a csapata, akkor is, ha gólt kap.
A másik, aki dühös, ha nem nyer a csapata. Mindenki hibás ilyenkor, az edző, a bíró, a közönség.
Sajna, én a második kategória vagyok.
De a temperamentumom ellenére sem fogok a foci miatt idegbajt kapni.
Nézd,már írtam,ha a kiesnek a németek,én akkor is találok örömöt a VB-ben,mert nekem alapvetően a foci a lényeg!Mindennél jobban érdekel és foglalkoztat.Mindig lesz kinek szurkolni,nekem a foci az élet!
Amúgy meg rengeteg Bayern-játékos van a német keretbe és ugye amúgy nem szeretem ezt a csapatot,mégis tudok nekik drukkolni.Én nem úgy nézem az EB-t,VB-t,hogy a csapatom játékosai egyénileg mit nyújtanak,hanem a CSAPAT,ÍGY EGYÜTT! Mert ez erről szól!!!
Miért csodálkozol azon, hogy morgok. Alapvetően a portugáloknak drukkoltam, sajnos nem jutnak tovább.
A Real Madrid játékosai égtek a spanyol válogatottban, különösen Casillas. Az argentin válogatottban Di Maria sem alakit jól. Egyelőre Benzema aki jól játszik, na meg Modric. Ma kiderül, mit tudnak a horvátok Mexikó ellen. Attól tartok, döntetlen lesz.
Szóval sok örömem nincs. A te csapatod a németek, még menetelnek. Te azért vagy csendben.
A tv-men lehet kicsiben nézni az egyiket - úgyhogy ahol történés van, oda ugrok majd.
Éjjel különben 1:23 percet aludtam - ha ezt annak lehet nevezni. Jó, hogy nem lesz éjféli meccs, mert nem hiszem, hogy bírnám.
Nézhető volt az éjféli meccs.
Nomen,hogy neked mindig bajod van valamivel :) Hihetetlen vagy :) A fociban ezek nem újkeletű dolgok.Itthon a műesés nagymestere,Dombi Tibi fejlesztette tökéletesre,10-ből 10x ették meg neki a bírók.
Na,ma kinek drukkolunk és melyik meccset nézzük?
Na látod! Engem meg tudnak vezetni, mert nem értek hozzá!
Hát ha ennyire ismered a helyzetet, akkor lehet benyújtani egy ajánlatot a szabálymódosításokra! Hátha valakinek van hatalma erre lépni!
Sziasztok!
A Dél-Korea : Algéria (2:4) meccset csak a második félidőtől tudtam nézni - nagyon bírtam azt a sok gólt! :)
A Belgium : Oroszország (1:0) nekem felejthető volt, semmi ösztönzés nem volt egyik csapatban sem? Sokat szaladgáltak, figyelmetlenek voltak, ide-oda kapkodtak.
Az Amerikai Egyesült Államok : Portugália (2:2) az eredmény ellenére nem volt nagy élmény. Elakadtak az indítások, fejetlenség volt. (Bár lehet, hogy az álmosság miatt nem "fogtam"? :D)
:) Megrendszabályoznád a világot! :)
Bizony néha a pankrációhoz hasonlít már egy-egy futballmérkőzés.
Kapnak azért néha marha nagyokat, de csillapítják a fájdalmukat, ezért "gyógyulnak" meg olyan hamar. Aztán másnap, hogy hogy néznek ki, az nem izgat senkit sem. :(
Itt az idő néhány szabálymódosításra.
A játékosok undorító módon színészkednek, sérülést mimelnek, fetrengenek,hordágyon vitetik ki magukat, majd 1 perc múlva meggyógyulnak.
Ezeket a játékosokat 5-lo- 2o percre ki kellene zárni a játékból. Csak így lehet leszoktatni a focistákat a műsérülésekről.
A birók nem igen torolják meg Rondaldo elleni szabálytalankodásokat. Az USa sárga lap nélkül meguszta.
disznóság argentin birót küldeni portugál meccsre.
Nyilván Messi rajongók.