Futball (beszélgetés)
92. percben vagyunk, most mondta.
Jó közeli képek vannak, mert eléggé idegesek ár a játékosok. :)
Gyere hozzám, mert így olyan vacak, hogy nem ismerem a nevüket sem. :)
Elefántcsontpart most nagyon hajt, hogy legalább döntetlent csináljanak.
Quadrado fekszik a földön, lefújta a játékvezető - kis balhé van, de még csak egy lapot kapott valaki. Még van 3 perc és a hosszabbítás.
Óh,köszönöm szépen ezt a részletes beszámolót,igazán kedves vagy :)
Hát,eleve örülhetünk,hogy még ma kijön,szóval nekem elég,ha 8-ra jön,csak csinálja meg!Még egy meccset nem bírok kihagyni.Azért már szervezzük,hogy hova mehetnénk,kihez,ha...De erre gondolni sem akarok!!
Nagyon felgyorsult a játék!
(jav.: Gervinho-nak hívják)
Ó szegény! A szerelő is megnézi a meccset és majd utána ugrik át? :)
...
Röviden: jó meccs.
Nem kapkodnak, sok a pontos passz, volt helyzet mindkét oldalon. Most kezdődött a második félidő pár perce.
Ez szép gól volt! Nem cicóztak, egy érintéssel befejelte James Rodrigues
(Columbia : Elefántcsontpart - 1:0)
Húúú....Sík ideg vagyok!!!!Másfél órája kb. kikapcsolt a tv és se kép,se hang.Ugye már több,mint egy éves,de még garis,mert annyi baja volt már,hogy hosszabbodott a gari....A szerelő azt mondta,8 körül ér ide.Szóval a mostani meccset nem látom :(((( Hiába van stream-em,a wifi nem bírja el,kérlek,ha valaki nézi,közvetítse legyen olyan drága nekem a fontosabb eseményeket!KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!
Remélem a tv javítható,mert ha nem,akkor rohanunk egy ismerőshöz,hogy a többi meccsről ne maradjunk le.
:) Ez jól megmaradt bennünk!
Viszont elég szomorú, hogy egy ilyen dolog marad meg az egész meccsből, nem?
Nekem a spanyolokról a magyarok jutottak eszembe, ők szoktak így álldogálni. :)
Nem vagyok spanyol drukker. A tiki-taki játék miatt sem birtam őket, másrészt a sok Barca játékos miatt sem kedveltem a spanyolokat.
A szereplésük semmivel sem magyarázható.
Egy biztos, a spanyol futballt nem lehet leirni. Mind a két nagy európai kupát megnyerték. Igaz, a Csapatok húzóemberei nemcsak spanyol játékosok voltak.
Úgy érzem, Dél Amerika bizonyítani akarja, jobb Európánál. Sajnos ehhez a bírók is adnak nekik elég szépen alapot.
Majdnem biztos, hogy Dél Amerikában marad a vb serleg.
egyetértek! Én sem értem, h miért látja jobbnak Costa-t Fabregasnál. Vagy Villával mi történt? Ők ketten szépen össze tudnak játszani. Torrest is nagyobbra tartom Costa-nál. És hát a két meccs közötti változtatás meg egy hülyeség. Piqué jobb védő mint Ramos. Lehet, h ő is szar volt előző meccsen, de ez a Ramos gyerek...és akkor azt mondják h nagy formában van...nem értem. Azpilicueta kezdőségét sem. Martinezét sem.
Amit megfigyeltem, h szinte álltak egyhelyben, várták a labdát, nem mentek érte. Aztán ha volt vmi helyzet akkor az egyik vezetgette befelé a labdát a 16osig, aztán nem volt kinek lepasszolja, mert aki fent volt az vagy túlszaladt rajta, vagy oda se figyelt. Mintha leszarták volna az egészet. Na meg beviszik a labdát szinte a kapus bokájáig és nem rúgja rá senki! Elkezd hátrafele meg oldalra passzolni! Miért nem vállalja fel a lövést? Áá, borzasztóan játszottak. Passzívak voltak, ha nem tudnánk, h Bosque nyerte meg velük az EB-t, VB-t, akkor azt mondanánk h ez egy hülye edző. :D Ötlettelen az egész. És lehet h fiatalítani kell a válogatottat, de szerintem ez most a csapat rovására ment...és a "jó öreg" Iniesta vitte a csapatot, ameddig tudta... nem kellenek ide 24évesek, ha így játszanak....
Kamerun-Horvátország. Drukk a horvátoknak és a jó meccsnek!
Nézi rajtam kívül még valaki közületek?
Hát,nem tudom mit írjak.Az az igazság,hogy Chile jobban akart,mentek minden labdáért,felszántották a pályát.Én ezt vártam a spanyoloktól,főleg az első meccs tudatában.Nem varrom Casillas nyakába,mert mint írtam,ilyen védőkkel,akik előtte voltak nagyon nehéz.Diego Costa????Hogy lehet valaki ilyen kevés válogatottsággal VB-n fix kezdő,úgy,hogy egy Fabre a padon ül végig.Tény,az Atletico-nak jobb szezonja volt,de Iniesta,aki végig ment,hajtott,talán egyedüliként,simán oszthatta volna a jobbnál jobb labdákat a klubbéli csapattársának,akinek egy mozdulatából tudja,hogy merre-hova fusson.
Most nem megyek név szerint végig a csapaton,mert sajnos Iniesta-n kívül nem nagyon jót senkiről írni sajnos.Rosszat meg nem szeretnék.
Ez van,muszáj fiatalítani,van miből merítkezni,aztán két év múlva az EB-n talán újra egy nagyot dobbantani.