Futball (beszélgetés)
Eriksson és Webb biztosan vezet még meccset.A VB elején bíráskodó 3 bírót gyorsan hazazavarták,ők már nem rondítanak bele a végkifejletbe.A német bíró neve nem ugrik be(ciki,hogy pont a németé nem),ő is tuti marad.Hát,kíváncsi leszek.
A holland meccset nagyon várom!! :)
Az egyenes kiesésben már nem lehet taktikázni, hogy elég az egy pont is.
Nagyon felkészült bírókat kell küldeni, mert kiélezett csaták lesznek.
A legizgalmasabbnak a holland- mexikó igérkezik.
A többi meccs eléggé egyesélyes.
A családban is ez van.Egy férfi nehezen viseli,ha egy nő jobban ért a focihoz :)
Megértem,engem is zavarna,ha mondjuk ő szépen tudna varrni én meg a cérnát sem tudnám befűzni :))
Látod, ezek az értelmes viták.
Erre mondom, izlések és pofonok.
Említhetem volna még a mexikóiak kapusát is, meg más kapusokat is. A kapusoknál nem az a megítélés, hányszor védett, hanem hány bravúrt csinált. Amit középre a kezébe lőnek az nem bravur, az rutinvédés.
Messi-t 3x választották a meccs emberének.Ergo ahányszor pályára lépett,mindig ő lett a meccs embere :PP
A felsoroláshoz hozzá is lehetne tenni és elvenni is.Pogba például nulla.Pirlo sem hozta szokásos formáját,de ettől még klasszis,csak itt nem jött ez ki.Robben-nel,Neymar-ral egyetértek.Benzema kérdőjeles nálam.
Isten éltesse 46. születésnapján a Milan legendáját, PAOLO MALDINIT!
24 szezonon keresztül szolgálta a Rossonerit. Többek között hét bajnoki címet és öt BL-győzelmet söpört be a Milannal.
Nem szeretem az olasz focit,de Maldini egy legenda,akik elismerek!
A vb kiemelkedő játékosai :
Robben, Pirlo, Benzema, Pogba, Lahm, Ineista, Neymar, Cavani
Szerintem nem írtam semmit primitív stílusban.Ellenben veled.Mondjuk nem is attól érzem magam szakértőnek,mert "dögre nézem a meccseket"
Visszatérhetnénk a fórum témájához???Nem feltétlen veled akarok beszélgetni,szerencsére járnak ide többen is.Ha el nem ijeszted őket :S
Egyre pofátlanabb vagy. Ne válaszolj. mert nem vagyok kiváncsi a primítiv véleményedre.
Nagyon kinyilt a csipád. Attól, hogy dögre nézed a meccseket nem vagy szakértő.
Inkább legyek -szerinted- pimasz,mint olyan bunkó,mint te!!! Semmi hozzáértésed a focihoz,de mindent jobban akarsz tudni.
A családomat meg hagyd békén!!
Egy a lényeg:a németek továbbjutottak!!!
Én is.
Ha ő közvetít,mindent megtudhatunk az adott város évi csapadékmennyiségéről,a város legmagasabb pontjáról,a páratartalomról,stb.De szinte semmit magáról a meccsről,a játékosokról.
Szerencsémre most a német meccset nem ő közvetíti.
Köszi.
Csodálom, hogy csak az F1 közvetítésből dobták ki ezt a nyomorultat.
Hát hallod, és szimpatizálok Ronaldoval, de amit te csinálsz, az tök nevetséges.
Amúgy ki a világ legjobb futballistája? Értelmezhetetlen az első mondatod.
Egyetértek!Melyik csoportból jöhet a következő ellenfél?
A portugálok nagyon tekerni fognak a nagy gólkülönbségre,még nem esélytelenek