Francia bulldog (beszélgetés)
Szia Pink1!
Én bizti keresnék egy másik dokit...
Ha érdekel, akkor tudok ajánlani egy szerintem nagyon jó állatorvost:)
Szia!
Igen sajnos voltam én ilyen helyzetbe, de nem francia bulldogom volt. Mondjuk ott konkrétan az én kutyim voltak, de nyilván megszokták és megszerették a párom. Nekem felnőtt kutyáim voltak, a nagyot 11 év után nem viselte meg, csak miattam volt szomorú, mert ők megérzik ha a gazdi nincs jól. Sztem a tied, még elég kicsi ahoz, hogy megviselje.Azt viszont nektek kell eldönteni, hogy melyikőtöknél lenne boldogabb a kutya, de az egyedűllét a legrosszabb nekik!Én ha egy órára is megyek el itthonról, már aggódom, hogy szegény itt van bezárva mi van vele és milyen rossz neki.
Szia!
Igen, én is a macska alomra gondoltam :)...az én kis Laram is már nagyon kis okos már! Az előbb játszottunk labdával, már ő is vissza hozza, már kezd szelidebb lenni. Azt mondta a doki, hogy a kertbe lehet kiengedni, csak utcára nem ahol kutyák fordulnak meg. Ha kint vagyunk oda csinálja a dolgát,már kezdi megtanulni, hogy szönyegre nem csinálhat. Egyből tudja, hogy rosszat csinált és menekül :)...viszont ha kintre csinálja mindíg nagyon megdicsérem. Ha éppen az ágyba van, akkor ugat ha kell neki valami, és rohanunk ki. Rájöttünk, hogy miért is olyan vad. Ha nincs eléggé lefárasztva akkor annyi az energiája, hogy nagyon rossz. Nagyon sokat szaladgálunk ezért a kertbe. Én se gondoltam volna, hogy ilyen inteligensek a francia bulldogok :)..igen gyorsan tanulnak.
Szia!
Pont most hétvégén vettük észre, hogy már kezd neki állni a füle, olyan kis édes így is. :) Fiú kutyus.. nem tudom a lányok mennyiben mások. Tegnap délután tanultunk megint.. ülni, odajönni hozzánk, játékot visszahozni stb.. nagyon ügyesen megy már neki.
Végre eljuttottunk oda is, hogy ha kint van az udvaron, nem jár vissza a garázsba kakilni hanem elintézi kint. Viszont a pelenka még most sem nagy barátja. Olvastam az előbb az egyik hozzászólásban, hogy a macskaalom jobbnak bizonyult mint a pelenka, lehet kipróbálom azt.
Sziasztok!
Mandolin1981 hát ez nehéz kérdés sajnos én ebben nem tudok neked segíteni. Sajnos ezt neked kell látni szerintem, h mi lesz jó neki. De remélem jó döntés születik. Vic: Mi Körömvirággal kenegetem neki a szemét,vagy kamillával.Használ, mert nekünk is fehér a buksink és nyáron tényleg kenni kell a fülét és fejét is mert leég,sőt a testét is bekenheted kicsit. Mimokacska: Szerintem normális még csak 10 hetes még babuka nagyon
Türelem és megfogja tanulni hamar,türelem.Sajnos buli tali elmaradt mert nagyon lógott az eső lába és nem mertünk elindulni.További szép napot sziasztok
Katalya& Butch
Köszönjük szépen :) Imádjuk Őt nagyon!
Szereztünk mérőpoharat, azon az van hogy 30 grammot ehet 1 nap, de olyan kevésnek tűnik, mindig enne szegénykém. Meg állandóan rág mindent. Nincs valami ötletetek, hogy hogy szoktathatnánk le róla? biztos azért van, mert hamar elhoztuk és még nem tanulta meg az anyjától, de egy picit zavaró hogy mindig szét akarja rágni a kezem. :):)
Ja, és még egy kérdés: fehér színű, és könnyezik a szeme, mivel töröljem le neki hogy ne fogja be a szőrét? Azt olvastam hogy befoghatja, de nem tom hogy mivel lehetne letisztítani...?
Sziasztok
Mi a pelust elhagytuk, még nálunk is van hogy be pisil de csak ha hosszú órákra hagyom 5-6. Még tanulni kell, ma voltunk kutya oviba szépen viselkedett és figyelt. Mi már a 3.oltás után 5. nappal járunk oltásra, most kapja a 4. 19-én. Nekünk ezt mondta a doki, h mehet nyugodtan.Vic85 Gratula sok örömet kívánok nektek! Blökiről van itt fent valaki ? Holnap megyünk Buldog talira ha valakit érdekel facen megtalálja az infókat Noé szervezi!! Buldog Boxer találkozó lesz.
Sziasztok
Katalya & Butch
Szia! Gratulálok! :) Lehet, hogy már ott ahol született szoktatva volt.
A táphoz pedig kérj a boltban mérőpoharat. Azon rajta van az adagolás.
Leljétek sok örömötöket a kis apróságban! :)
Sziasztok! Tegnap végre mi is bulldog tulajdonosok lettünk!!! 6 hetes a kis drágám, kislány és borzasztóan okos. Megkapta az első oltását is tegnap... viszont van egy nagyon furi dolog aminek nagyon nagyon örülünk: nem tudom miért meg hogyan , de képzeljétek el hogy már most olyan mintha szobatiszta lenne. Mi egyenlőre macskaalmot raktunk alá, mert egyik kutyás ismerősünk azt mondta hogy az jobb mint a pelenka (de azért majd kipróbáljuk azt is) és csak abba piszkít. (kicsi meg nagydolgát is) annyira meglepődtünk rajta, mert még olyan nagyon kicsike... viszont éjszaka már próbálkozott hogy vegyük fel az ágyba, de erősek maradtunk---még :)
Szerintetek mennyi kaját lehet neki adni egy nap? Royal Canin Startert vettünk neki...
Szia!
Vajon él még a hirdetés? Mikor írták ki?
Szia!
A bulldog mentőknek jelezted?
Ezt az üzit most olvastma fészen:
ürgős!!!
Ingyen elvihető 2 francia bulldog! Egy fiú és egy kislány-aki vemhes-, 1 évesek!
Ha nem találnak gazdit, menhelyre viszik őket vagy altatják, ha nincs hely!
Siófokon vannak, de a szállitást megoldják!
Érd: 06-20/331-6350
Szia!
Okés megnézem a képeket.Amúgy én nem tudom meglállni, hogy ne engedjem be, mert rendesen potyognak a könnyei :(...megszakad a szívem. A harapásos dolgok, sajnos nállunk olyan durvák, hogy hiába kiabál rá a párom is, még rá is ütünk a seggére, de ettől mégjobban feldühődik, szóval nem ilyed meg semmitől. Akkorát meg nem üthetek rá, így kénytelen vagyok még ráhagyni. Annyit észre vettem már, hogy valamit azért javul, ahogy nő! Neki is vettünk egy helyet, imádja is, most is kint alszik benne, de nem mindíg nyugszik bele :S
Szia!
Mi még nem vittük ki az utcára, azt mondta az állatorvos hogy amíg nem kapta meg az összes oltását addig ne. Eddig 4-et kapott, a veszettség ellenit fogja majd két hét múlva,utána vihetjük majd ki. Az udvarra szoktuk kiengedni mikor hazaérünk,hogy szegény ne legyen egész nap bezárva. A harapdálás sajnos nálunk is van, de elkapjuk a kezünket és nem hagyjuk hogy csinálja. Határozottan mondom neki hogy nem szabad és ezt általában meg is érti. Az elején nálunk is nehéz volt, mert velünk akart lenni végéig este, s nem akart a helyére menni alduni, de nem hagytuk magunkat, így pár hét múlva leszokott a sírásról és megértette mi van. Tegnap volt 4 hónapos, tettem fel róla képeket az adatlapomra majd nézd meg :) A tiéd nagyon kis édes! Imádom amilyen cukin tudnak nézni :D