Francia bulldog (beszélgetés)
Nem lesz itt semmi baj! :)
Szívós kis dögök! :O)
Sziasztok!
Ismét régen jártam erre. Most viszont megint elbizonytalanodtam. Nekem a kicsi most érett nővé.:-) Nem volt még ilyen téren tapasztalatom mert a nagy kan. Szerintetek normális ha egy kicsit levertnek tűnik? És sokkal szófogadóbb mint eddig bármikor. Ez akár így is maradhat?:-))
"hihetetlen, hogy már a francia bulldogokat is hamisítják :)"
hát ezen baromi jót nevettem :D :D
Ma este megyünk a véreredményért, remélem semmi komolyat nem találnak.
Egyébként estére már virgonc lett, ugatott is kint az erkélyen, az infúzió biztosan jót tett neki...
A héten láttam az Operánál egy fekete-fehér francia bulldogot, tök jólnevelten sétált, és TELJESEN HANGTALAN VOLT!!!!
Direkt lassítottam, hogy egy ideig mögötte menjek, és semmi hang.
hihetetlen, hogy már a francia bulldogokat is hamisítják :)
Lehet, hogy nyálmirigy gyulladás.
Spikynak tavaly volt fültő- és nyálmirigy gyulladása és hatalmasra bedagadt és szinte sütött szegény.
Kapott injekciót és helyrejött.
Az infúzió nagyon kellett a kutyidnak.
Kívánom, hogy mihamarabb teljesen meggyógyuljon! ++++
Tegnap/ma nem evett semmit a kutyánk, nem mozgott, nem ivott.stb..
Férjem elvitte az állatorvoshoz, kap inzulint, kapott infúziót, vérvétel volt - holnap lesz eredmény.
Állítólag a tokájánál van vmi begyulladt rész, egy nagy csomó, és emiatt valszeg nem eszik, sőt folyik a nyála, mint állat... :-(
Remélem holnap a vérvétel semmi komolyat nem hoz ki, drukkoljatok...!!!!
Egyébként most estére jobban lett, gondolom attól, hogy kapott infúziót.
Köszi mindenkinek a válaszokat!
Úgy döntöttük kipróbáljuk, remélem bejön majd, a bórvizes cucc nem nagyon használ. Szegénykémnek van egy-egy folt a szeme alatt. Még csak 10 hetes úgyh még most kell elkezdenünk próbálkozni valamivel, remélem használ majd...:)
Szisztok!
Tudtok valamit erről a termékről? Használta már valaki a kutyusának? Gondolkozunk rajta hogy kipróbáljuk, de gondoltam megkérdezem ti mit tudtok róla.... köszi :)
Héry szemtisztító zselé (100 ml)
Ma kapja az utolsó antibiotikumot és úgy látom már semmi baja a taknyosságon kívül :) De gondolom az múlik el utoljára.
Még egy kérdésem lenne, van aki jár kiállításokra a kutyusával közületek?
Az enyém még soha nem volt náthás. Igazából ha így belegondolok, még soha nem láttam taknyos kutyát.
A "normál" hangeffektusok mellett durva lehet, ha még köhög is :(
Jobbulást, biztos hamar meggyógyul!
Baromi aranyos lehet, félévesen még annyira aranyos kis krumplik :) Hatalmas fülekkel:)
Az enyém már 6 éves, hozzánőtt a füleihez :)
Sziasztok!
Nekem egy fél éves fiu bulldogom van és úgy szeretem mintha a gyermekem lenne. Sajnos egyszer csak elkezdett köhögni vagy krákogni nemis tudom mihez lehetne leginkább hasonlítani! dokinéni megvizsgálta azt mondta lehet, hogy allergia mert a lábát is kicsit nyalogatja néha. Másnapra tiszta taknyos lett és jött a nátha. Már 4 napja kapja az antibiotikumot meg a különféle vitaminokat de még mindig ugyanugy folyik a kis orrocskája....volt valaki már hasonló helyzetben? Meddig tarthat el mert nagyon aggódom és attól félek nem is nátha hanem talán valamiféle allergia :/ Étvágya van játékos is csak hát néha ezek a köhögő rohamok....valaki esetleg tud valami bíztatót mondani? Előre is köszi!
Sziasztok!
tegnap este kicsi ebem lába 3xorosára dagadt, nemtudom mitől. kapott este kalciumot, borogatást (body formájában) szegénykémnek mára sem lett jól, nem lépett az első mancsára ->doki!!!
ödémája lett . ( (csípés vagy húzódásgyanú)kapott 2 szurit, gyógyszert, krémeket. figyelni kell. kedden vissza kell vinni ha nem javul. . . aggódhatok. . . kis bágyadt szegénykém. drukkoljatok!!
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani,bevált és nem túl drága bolhairtót???
Köszi előre is a válaszokat!
Én azt mondom, csináltass teljes körű allergia-vizsgálatot. Nem olcsó, 40 rongy, de megtudod a frankót. Plusz nem tesztelsz mindefélét szegény kutyin.
Amelyik kutya allergiás, az szerintem általáben nem egyetlen dologra, hanem sok mindenre. Pl. a lisztre, sajtra. Az én kutyám simán elkezd vakarózni egy kenyérdarabkától vagy sajtdarabkától is.
Acana bárányos van kisebb kiszerelés is, 1 vagy 1,5 kilós, én is akkorát vettem kipróbálni, hogy ízlik-e a kis görénynek, miután kiderült, hogy azt eheti. És csak miután kiderült, hogy szereti, vettem meg a zsákot.