Francia bulldog (beszélgetés)
szia!!
jobbulást kívánok Lilinek. tudom milyen rossz most... az én kutyóm szemműtétekor még olyan pici volt, és ébredés után nem értette mi van vele, miért a gallér... és ugyanez megismétlődik 13-án, azaz hétfőn, megint meg kell műteni a szemét.
sok-sok gyógy simit küldök a kis Lilinek!!!
Sziasztok! Nekem az a tapasztalatom, hogy nem szabad hagyni hogy kiéhezzen a kutyó, és ezáltal mohóbban egyen, hozzászokik és később nem tudsz neki adni valami jó kis füstölt cupákot :D mondjuk az én bullim nem kap ilyet, de van aki úgy gondolja hogy fontos, egyébként a szilárd és kemény táplálék nagyon fontos a fogazatnak. Mindenképp rágjon sokat, ha már a száraz tápot nem ropogtatja a kis lurkó :) Nekem egy hadirokkant bullim van, de vele is rágatok és így sem tökéletes a maradék foga sem :(
De azért elmondom már szívmelengetőként :D ogy kutyóm új barátja egy szakállas agáma lett :D édesen vizslatják egymást a terrárium előtt :D csak egy kicsit féltékenyek vagyunk mert megint másé is a gazdi :) a teknőseimet elfogadta már, mert osztoznak a fehérhalon, és a gammarus rákokon is :)
Jó bullizást nektek :D
Ne hari figyelmetlen voltam és nem írtam meg hogy hol.
Mi Debrecenben lakunk, itt is műtik, a "háziorvosunk" szerint a legjobb aki van Debrecenben, azt mondta ha őt nem szeretnénk csak Nyíregyházát tudná legközelebb javasolni. Bízunk benne, kedden 17órára bejelentkeztünk a NET-Vet állatgyógyászati klinikára.
Köszönjük a biztatást, igyekszünk nem éreztetni Lilivel, hogy mennyire félünk, aggódunk.
Yoda kutyusomnak hasmenése van már lassan 1,5 hete dokinál is voltunk kapott gyógyszert de nem sokat hatott, rizst meg natúr csirkemellet kap enni.
De viszont jó kedélyű sokat játszik és iszik rendesen. nem tud valaki valami jó dolgot hasmenés ellen?
Sziasztok!
Most már Lili is fent van az iwiw-en.
Sajna a mami béna így a facebook nem jön össze.
De ez is jó kezdetnek.
Most gyűjtöm az ismerősöket :-)
Annyira CUKI!!!!!!!
A szomszédunk most akar venni egyet, ha hazajön megkérdezem. Remélem összejön. :-)
sziasztok!! az i.wiwen van a kutyusomnak saját profilja.. :P és az egyik ismerőse (bár nem ismerjük csak bejelöltük egymást) ezt írta üziben, meg kirakta az üzenőfalra:
A FRANCIA BULLDOG BOSCO sziasztok!Nagy kéréssel fordulok hozzátok!Sajnos családi problémák miatt meg kell,hogy váljak szerető szüleimtől,nagyon szomorúak vagyunk mindannyian,de most új otthont keresek,ahová befogadnak,szeretnek és elnézik a kis csíntevéseimet!Segítsetek!Köszike!06304107760
:-((( szegény kutyóóó. azért másoltam be ide ha esetleg valaki szeretne befogadni még egy kis rosszcsontot. én sajnos nem tudok, mert albérletben vagyok :(((
Szia!
Igen, már nagyon nagy lett és nagyon szép. A kezdeti méretbeli különbség lassan megfordulni látszik. :)
én a kicsiknek az ötödik héttől nem áztattam!!!!!
teljesen felesleges áztatni, nem beszélve arról, hogy rágnia kell!!
Szia!
Lili már elmúlt egy éves, de még mindig nem rágja meg a kajcsit, ha véletlen hány akkor egészben van a táp. Annyira zabál,hogy nem rág csak nyel. Sjnos erről én nem tudom lenevelni. Én is áztatom a tápot, de én azért mert naturban nem eszi meg, ált kevernem kell valamivel, hogy hajlandó legyen megenni.