Milyen súlyosabb egészségkárosító tevékenységet vállalnál el 1 évig, ha cserébe kapnál 12 millió forintot? (beszélgetés)
nincs az a penz amiert.......nincs dragabb kincs a vilagon,mint az egeszsegunk!
Esti csokievés.
De csak a pénz miatt ,🍫😁
Gyorsétterem- de az l.millan felül szeretnék kereső tevékenységet folytatni
A celebek nem szeretnek dolgozni, azt választják, ahol nem kell meggebedni és fizetnek. Ha égetni kell magukat hozzá, az is jobb nekik, mint a kétkezi munka.
Talán a mértékre kell figyelni. Sok ember le sem teszi a munkát 8 óra után.
Kevés meló van ami egészséges.
Semmit. Nincs az a "kis" pénz, sem nagy pénz.
Ez sajnos pontosan így van. A szomorú, hogy sokan nem is ismerik fel, hogy mi történik velük.
Nincs ezzel baj! Sokan vagyok és sokfélék. Így szép az élet!
Az emberek sokkal kevesebbért is kicsinálják magukat. Hogy egy klasszikust idézzek:
"Az van, hogy pénzért mindent. Hát pénzért én is, ne viccelj. Szopok, nyalok, gombot varrok."
Nekem tetszenek az ilyen teoretikus kérdések, jókat lehet filózni rajta, érdekes témákat adhatnak egy beszélgetésnek :)
Nem hinném, hogy ha van választási lehetőségem, akkor bármit is bevállalnék akármennyi pénzért. Ha nagyon hajszolnám a pénzt, akkor tovább képezném magam, váltogatnám a munkahelyeimet, multikhoz mennék dolgozni. De szeretem a munkám, és többet is fizet, mint amire feltétlenül szükségem van.
Vannak, akik bármit megtesznek a pénzért. Például én sosem vennék részt olyan tv műsorokban, mint amikben mondjuk a celebek csinálnak magukból hülyét a gázsiért.
Annyira elcsépelt de nagyon igaz. Az egészség a legnagyobb kincsünk. Ha az van minden van, akkor a többit megoldjuk. Ha nincs, lehet bármink. A föld alá senki nem viszi.
Imádom hogy azzal nyitsz hogy milyen abszurd, majd az eddig elhangzott legabszurdabb dolgot vállalnád be. :D Minden hónapban levágnál belőle egy nagyon picit, vagy egyszerre egy kicsit nagyobbat?
Írjuk! Mit vállalsz 400x ennyiért?
Nem tudom, más hogy van vele, de én szoktam olyan dolgokon is gondolkodni, amik nem biztos, hogy megtörténnek velem. Sajnos szorongó is vagyok, olyanokon is agyalok, amikről tudom, hogy nem következnek be valószínűleg, de az agyam túlélő stratégiákat készít állandóan. Plus érdekel az emberek gondolkodása mindenféle téren. Érdekes, hogy mások hogy látják azt, amit én másképp gondolok.
micsoda egy abszurd kerdes!
Forintot írjuk át euróra és mondom is 😅
Nincs sok értelme az ehhez hasonló absurd kérdéseknek, mert az életben nem hiszem történne ilyen. Dohányzás, éttermi ételek és részegség nem jöhetnek szóba pénzért (bármennyiért). Talán levágnék egy kis darabot a lábujjamból. De csak talán, mert ugye ilyen szituácio nem fog adódni.
Utólagos kérelmet elfogadnak? Bizonyitani már nem tudom, de tanum lenne:)
Dohányoztam nem módjával ittam, motoroztam és szivtam a kipufogók CO2- és más kárositó vegyületeit
Magas stresszel járó munkám van.
Nem szeretnék ennél többet dolgozni, pedig szeretem a munkám. Úgy érzem, pont a kötél tetején táncolok.
Szóval bem vállalnék többet, még havi egy misiért sem. Na jó, maximum heti 1-2 órával.
Nem szeretnék dohányozni, többet inni, vagy enni sem. Legális drogoknál megtaláltam az egyensúlyt, az illegálisakat kihagynám.
Sőt, rengetegen még fizetnek is a cigiért, alkoholért nem keveset. Én csak ezért nem értem, hogy jön ide a megélhetésért végzett, egészségre veszélyes munka. Senki nem azért cigizik mert az élete függ tőle, mert különben éhenhalna. És valószínűleg az emberek többsége kb. bármilyen munkát elvállalna ennek a töredékéért is, ha az aközötti külnbséget jelenti, hogy jut-e élelmiszerre abban a hónapban vagy sem.
Próbáltam párhuzamot vonni. Tudom, hogy nem teljesen egy kategória.
Arra akartam rámutatni a sok Nem! Semmi pénzért! után, hogy sokan sokkal kevesebb pénzért már csinálják.
Nem hiszem, hogy vállalnék bármi egészségkárosító melót pénzért.
Ennyiért meg egyáltalán nem. Simán megkeresem a kényelmes irodai munkámmal is;)
További ajánlott fórumok: