Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Fogyókúra január 4-től fórum

Fogyókúra január 4-től (beszélgetés)

385. a699eceb28 (válaszként erre: 384. - Nicolette 1)
2010. jan. 4. 17:59
biztos nagyok le kell kicsinyíteni
384. Nicolette 1 (válaszként erre: 381. - A699eceb28)
2010. jan. 4. 17:58

Koszonom szepen!

A gyerekekrol mar illene feltennem par uj kepet, de vmiert nem sikerul.

383. Totesz (válaszként erre: 380. - A699eceb28)
2010. jan. 4. 17:58
Basszus tényleg,tiszta vak vagyok,köszike.
2010. jan. 4. 17:57
En reggel szoktam merlegre allni, szerintem az adja a legpontosabb erteket.
381. a699eceb28 (válaszként erre: 376. - Nicolette 1)
2010. jan. 4. 17:57

gratulálok

ügyes vagy

gyönyörűek a gyerekeid

380. a699eceb28 (válaszként erre: 377. - Totesz)
2010. jan. 4. 17:54
a napló címed alatt van
2010. jan. 4. 17:53

Tudom, hogy a fogyókúrához türelem és kitartás kell. De amikor "jó" vagyok és egész nap ellenálltam a kenyérnek és az édességnek, akkor már este mérem magam, hogy fogytam-e.

Tudom ez túlzás, de lehet, hogy beteges.

378. e5c5bc0854 (válaszként erre: 375. - 337ac1489c)
2010. jan. 4. 17:51
:) A cikket bemásoltam, ott nem említi:(
377. Totesz
2010. jan. 4. 17:48
Áruljátok már el honnan látom,hogy ki jelölt be kedvencként,vagy a naplómat?
2010. jan. 4. 17:47
Ez ezzel a rendszerrel leadtam kozel 47 kg-ot mondjuk volt mibol boven. Ugyhogy gondolom kinek mi a hatasos
2010. jan. 4. 17:44
Silver, itt lemaradt, h. hány hónapra írja a mínusz 10 kg-ot?:)
2010. jan. 4. 17:42

"Tudományosan a táplálkozásról - tökéletes emésztés

2008.01.15. Litke Mária

Étrend kiegészítők nélkül! Bármit, és bármennyit ehetsz, akkor is az ideális súlyodhoz juttat Gyomrod és bélműködésed időbeosztás:

12-től 20 óráig, napi 2-szeri táplálék felvételedet a - nyári időszámítás nélküli - valódi időponthoz igazítod, 20-tól 04 óráig emésztesz, 04-től 12 óráig raktározol, beépítesz.

Evésed:

04-től 12 óráig csak gyümölcs - egyszerre egy féle! Például: még a szőlődön belül is, ha fehér csemege, akkor csak az. És egyszerre kevés legyen. Például az apró mandarinból 3 szem, a cseresznyéből 15-20 szem. Ami öröm, úgy 1 óránként újból-újból repetázhatsz. Igazi az lenne, ha csak frissen facsart gyümölcslevet innál délig. De azt - munka mellett - ki bírja ki?

12-től 12.30-ig szénhidrát, zöldséggel, hagymával, salátával, ahogyan jól esik.

17.30-tól 18 óráig fehérje (tojás, hús, gomba, szója, rántás nélküli bab), és persze megint zöldséggel, salátával, hagymával, salátával, tetszésed szerint.

A lényege az, hogy délben van a szénhidrát, és 5 óra múlva ehetsz - este 8-ig bezárólag -, fehérjét. A zöldség, hagyma, saláta nem kötelező, de egészséges.

A miértje pedig az, hogy így a savas és a lúgos kémhatású emésztőnedv külön-külön dolgozik, nem semlegesíti egymást. Ezért tökéletes az emésztés.

A déli, szénhidrát evés előtti percekben fogyasszál - reggeltől natúr kefirben, vagy félpohárnyi hideg vízben (de nem hűtőben) áztatott - 2 nagy műanyag kanálnyi - lenmagpelyhet. Lehet ez akár zabkorpa is. A búzakorpára néhányan allergiásak. Ezek valamelyike nélkülözhetetlen a napi székeléshez.

Ételeidről:

Akkor is így egészséges, ha nem fogyásra hasznosítod. Ha túl súlyod van, lefogyaszt, ha túl sovány vagy, felépít. SZINTEN TART.

Gyümölcsöd: Egyszerre 1 félt - háromnegyed, vagy 1 óra múlva újrázhatsz, ha akarsz. Azért nem zavarja a gyomorműködésedet, mert a Napocska már a fán, előemésztette. A sok vegyszer miatt hámozva, lehetőleg éhgyomorra, de az evések között sem közvetlenül az étkezés után edd, mert akkor puffaszt. Télen a déli gyümölcsökben van a vitamin. A banánnal azonban óvatosan bánj, mert megköti a szervezetedben a vizet. Almánkban október végétől, novembertől már nincs vitamin. Nagyszerű bélműködés rendező, de már nem vitamindús.

Szénhidrátod: 5 óra múlva távozik a gyomrodból, de. csak, ha fehérje nélkül eszed. Eheted a húslevesedet, hús nélkül, a garnírungodra rakhatsz hús törmelék nélküli szaftot, hogy ízesebb legyen. Ehetsz hozzá zöldséget, salátát. A szénhidrátodat persze ránthatod, habarhatod. Ekkor eheted a finom süteményeidet, az édességedet.

Fehérjéd: 8 óra múlva távozik a gyomrodból, de. csak ha szénhidrát nélkül eszed. Fehérje a hús, tojás, szója, bab, gomba. És persze az ezekből készített élelmiszerek. Bár én a tartósító szerek miatt a frissen sült dolgok híve vagyok - akkor is - ha mindjárt 3 napig tartom - fedő nélkül - a hűtőben. Tehát ezeknek a készítményei. De a szénhidráttal kevert húsok azok nem ehetők. Keverék a rántott hús, párizsi szelet, töltött káposzta, és töltött paprika tölteléke, a töltött hús, a fasírozott. De hisz Te is tudod. A fehérjédhez szintén egészséges kiegészítőd lehet a párolt zöldség, a hagyma, a saláta.

- A tojás rendszeres - akár napi 2 darab - fogyasztása nagyszerű epeműködést ad, és erősíti a csontodat. Emésztéskor távozik a káros koleszterin javarésze, megmarad a hasznos koleszterin. Azért nem hizlal, mert nehéz emészteni. Így az emésztése több kalóriát fogyaszt el, mint ő maga.

- A szója (és a fehérjék mindegyike) mind, a 64 féle - nélkülözhetetlen - aminosavat tartalmazza. Jókora adag ösztrogén tartalmával, a menstruációt teszi zökkenőmentessé.

- A sárgarépa nem engedi a bőrödbe az UV-sugarakat.

- A savanyított káposzta kiváló fogyasztó hatású, és a vitaminok tárháza. Kiváló fogyasztók még a szénhidrátot tartalmazó a zabkorpa, illve az uborka, a paradicsom (de nem a melegágyira gondolok, mert az lebomlás nélküli mérgeket tartalmaz).

hónap alatt 10 kilót, de még jóval többet is. Ideális súlyod szükséglete szerint.

Folyadékod: Soha ne az étkezésed után közvetlenül, hanem kb. 1 óra múlva igyál. Napi 2 és fél, vagy 3 litert igyál - de minimum 1 és fél, 2 litert. Át kell mosnia a vesédet, felhígítania a véredet, és az gyomorsavadat, meg folyékony oxigénjével táplálja az agyadat. Akkor szolgálja a javadat, ha minőségi az italod. Nem a cukros, vegyszeres bolti üdítők, csakis az ülepített csapvíz, az ásványvíz, meg az ízesítés nélküli gyógytea. Cukorral egyáltalán ne ízesíts. A mézben sok kiváló ásványi anyag van, de a gyógyteádat azzal sem ízesítsd. Én 2 napig ülepítem a csapvizemet. Egy decinél több egyszerre, azért nem válik a javadra, mert csak átrohan a szervezeteden, és máris távozik. Kortyoljad, mintha ételt majszolnál. Nyáladban emésztőnedveid vannak, azért segítenek."

2010. jan. 4. 17:29
Vacsorara ma halat csinalok egy kis soba fott krumplival es parolt karfiollal.
2010. jan. 4. 17:28
Vigyazni kell zoldsegekkel mert a paradicsomba is eleg magas a cukor.
2010. jan. 4. 17:27

Persze!

Reggelizni nem nagyon szoktam mert mire lerendezem a gyerekeket mar vege a reggelnek. Alltalaban csak kavezok mondjuk fuggo is vagyok:) A kavehoz edesito es zsirmentes tej abbol is csak 2 dl napponta.

Ebedre egy csirke felsocomb grillezve a bore nelkul, egy fel bogre rizs, es salata alacsony olaj es zsirtartalmi ontettel.

370. 337ac1489c (válaszként erre: 366. - Nicolette 1)
2010. jan. 4. 17:23
És mennyit eszel egy nap és miket? Leírnád egy napi hamidat, csak támpontként?:)
2010. jan. 4. 17:23
Es persze teljesen kihagyom a cukrot es a zsiros dolgokat mint bacon es tarsai.
2010. jan. 4. 17:22
Tojas is nehez emeszteheto egy heten egyszer 2 tojas azert belefer.
2010. jan. 4. 17:22
Nem eszek nehezen emesztheto husokat, pld seret es marhahust.
2010. jan. 4. 17:21

En nem 90 napozok mert azt eleg nehez betartani.

A kaloria szamlalas is eleg nehez.

Ezert egy olyan dietat vallasztottam ahol lehet enni mindent csak mertekkel.

365. 337ac1489c (válaszként erre: 363. - Nicolette 1)
2010. jan. 4. 17:20
Te milyet csinálsz, mesélj!:)
364. varga.nora (válaszként erre: 363. - Nicolette 1)
2010. jan. 4. 17:19
Igen, az én diétámnál is lehet enni, ugyanis 90 napozok!
2010. jan. 4. 17:19

Sziasztok!

Azzal a fogyokuraval amit en csinalok, lehet enni feherjet es szinhidratot is vacsorara. Sot azt mondjak, hogy kell feherjet enni kulonben lelassul az anyagcsere, es azt nem akarjuk.

362. varga.nora (válaszként erre: 361. - Totesz)
2010. jan. 4. 17:18
szerinem az mehet persze :-)
361. Totesz
2010. jan. 4. 17:04
Most akkor mi van?Fehérje mehet vacsira,ha már szénhidrát nem.
360. 337ac1489c (válaszként erre: 359. - E5c5bc0854)
2010. jan. 4. 16:55

De uzsira még mehet, nem? Mármint a dietetikus nekem még anno azt mondta...

És mi a véleményed arról, hogy reggelire meg tízóraira gyümi?

Mert én úgy tudom, reggelire kell vmi tk. kenyér vagy pékáru is, h. legyen energiád a nap során...

359. e5c5bc0854 (válaszként erre: 355. - 337ac1489c)
2010. jan. 4. 16:47

Azt mondják este nem jó a szénhidrát, márpedig a gyümölcsökben van természetes gyümölcscukor.

A gyümölcsök többsége ráadásul savas, és még éhesebb lesz tőle az ember.

358. varga.nora (válaszként erre: 357. - Totesz)
2010. jan. 4. 16:44
Mivel nekem még nincs munkahelyem, ezért nekem van időm. De szerintem holnapra hatalmas izomlázam lesz :-)
357. Totesz (válaszként erre: 356. - Varga.nora)
2010. jan. 4. 16:42
Gratulálok,ügyi vagy én még nem tornáztam,az előbb estem haza melóból,de lehet ma nem is lesz időm.
2010. jan. 4. 16:38
Hú csajok, túl vagyok az első Norbis duci tréningemen! Nagyon elfáradtam és leizzadtam!!!!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook