Fogyókúra jan. 4-től (beszélgetés)
Jo reggelt!!!!
Hogy vagytok,lanyok?
Jaj,nekem rem neheznek tunik leszokni az ossze-vissza evesrol.....Kitartoan szamolgattam a WW pontokat,valamennyivel meg is haladtam oket :((,de azert hatarozottan kevesebbet ettem,mint maskor....Mara valami mozgast is tervezek....
Szep es eredmenyes napot mindenkinek!
Hát, ha a csordaszellem működik nálad is, akkor igen :-D
Mai napi jótéteményem: Előszedtem az aerobzónát. Az első 15-20 perc után feladtam. Régen csináltam, szerettem, most nem volt az igazi. Gyorsan cseréltem Leslie 2 mérföldjére, és rögtön visszajött a kedvem. Szóval ma jó 45 percet tornáztam. A mai nap is kipipálva.
Sziasztok!
Én is naplózok hétfőtől most még nem tornáztam de annó esküvőm előtt Norbi aerobzónára tornáztam és 8 kg ment le. A két gyerek mellett nagyon nehéz a mozgást is beiktatni de ha a 9 hónapos pici elalszik akkor a lányommal el ugrabugrálunk egy kicsit.
igaz is!! :)
Spórólni kell :D :D
De-i bevásárlás elmarad, viszont volt Norbival fél órám.:))
Közben néztem ahogy a kisfiam leveszi magáról a nadrágját és a pelenkát!! :))Nagy élmény volt:)))
Most csinálta először
Szerintem is jó a naplózás.
ok !!!
Benne vagyok a hajtasban.hihihi....
Imadom az edesseget foleg a csoki a gyengem ...en most a szaloncukrokat dugdosom ...de nem a szamba ...hihihi...
Hu lanyok itt mindenki fiatalabb mint en!!!
Talan nekem van a legtobb feleslegem is aaaaaaaaaaaa,hogy fogom ezt a 16kg ledolgozni??!!
Én is csak azért vagyok virgonc, mert ebédidő van :-D
Örülök, hogy tornaügyben egyetértünk :-D
Sziasztok!Csak beugrottam,elment a főnök.:-)
Az aerobzona jó,mármint a Norbié,én úgy szoktam már amikor belejöttem,hogy lehalkítom teljesen,és beteszem a kedvenc zenéimet,és arra tornázom.Nekem bejött.Na persze most még mindig nem álltam neki,csak az eddigi fogyókúráimnál,mert ugye volt már egypár.:-(
Valamelyik aerobic variációra tippelek.
Ha konkrét ötletet akarsz, Norbi aerobzone-ja. Ha nincs meg, letölthető, csak egy kicsit macerás. És ezt tudod otthon, a meleg lakásban is csinálni.
Tessék, megkaptad :-D
Keress rá Leslie Sansone-ra a youtube-on, 1-2 mérföldjét. 15 perc körül van az 1 mérföld, és inkább a helyben járást kombinálja. Kezdésnek tökéletes, hátha megjön az ihleted :-D
Kerek egy virtualis fenekbe billentest !!!!!!!!!!!
Meg nem tornaztam az iden..olyan lusti vagyok aaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok!
Örülök, hogy szépen gyűlünk. Nyugodtan jöhetnek ötletek, vagy éppen csak az, hogy előző nap/aznap mit tettünk magunkért fogyiügyben.
Nekem röviden ennyi: 5 kis étkezés, előre megtervezve. A mai étkezésem szintén megtervezve, és ma torna is lesz. - Tapasztalat, hogy minden másnap sokkal jobban esik a torna, mintha naponta csinálnám.