Fogyókúra jan. 4-től (beszélgetés)
Dehogyis !!!!!!!!!!!
Nem csinaltunk!!!!
Jooo Regelt 7alvok!!!!
Nallunk gyonyoruen sut a napocska!!!
Jó nagyot!
Hajtós szombat, és próbálok uralkodni magamon... A család meg két pofára eszi a sütit, amit csináltam :-(
Norbi kajába este tuti belefér a padlizsánkrém... Legalább ennyi jó legyen nekem :-) Torna még nem volt, helyette nagytakarítás...
Ugyes Vagy!!
En is fozok ,de delutan felnezek..Kellemes napot mindenkinek!!!
Ma délelött rengeteg dolgom lesz. Nagybevásárlás és pizza sütés :))),de délután leszek ha minden igaz. Én is fogyogatok. január 1-től -1,6 kg.
Kitartást mindenkinek
sziasztok!
ma nem tudtam jönni mert tegnap nyakon öntöttem egy nagy pohár teával a számítógép csatlakozót és a kábeleket.:((
Nagyon gratulálok Fel a fejjel!!
És nekedis Vivienke!!!
ügyesek vagytok.
szerintem is csak úgy lehet tartósan fogyni ha az ember a fejében rak előszőr rendet és aztán a "hűtőszekrényben"!!
Nekem is a kenyer gond es en edesszaju vagyok a csaladom is de most mondtam nekik ,hogy eggyenlore felejtsek el a sutiket,mert nem fogok sutni!!
En csak 7fon kezdtem ugy igazan es hetfon fogok merlegelni.
A tied nagyon szep eredmeny en orulnek ha 2honap alatt menne le ennyi!!
Köszi szépen :)
Mivel egyik fogyókúra móddal sem tudok azonosulni, így "saját módszerrel" dolgozom. Elgondolkodtam, hogy mitől híztam meg : pékáruk, rendszertelen-nem mértéktartó evés, sport feladása. Majd felütöttem a kalóriatáblázatokat és átnéztem, hogy ezeket mivel kellene helyettesíteni. Eddig én is azok közé tartoztam, aki szinte mindenhez evett kenyeret- na ezt egyből elhagytam, édes szájú nem vagyok, úgyhogy nem jelent gondot a süti mentes élet, üdítők kizárva, mindennapi mozgás, és a mértékletes evés/talán ez a legnehezebb/. Ezt úgy valósítom meg, hogy egy akkora tálkából eszek, amiből a pici babákat etetik. Két okból is jó: 1. becsapom magam, mert a teli tál látványát adja, de az adag mégis kicsi, 2. nem lesz bűntudatom, hogy "ó már megint mennyit ettem", mivel csak annyit eszek ami abba egyszerre belefér. És sok gyümi, zöldség. Nagy vonalakban ez a "módszerem" :) Eddig bejött.
Időhiány vagy a lelkesedés csökkenése miatt, de kevesebb a bejegyzés, ezért úgy gondoltam megosztom eddigi eredményem: -6kg. Remélem erőt ad másoknak, engem pedig további kitartásra ösztönöz :)
Hajrá jányok, csinik leszünk!
Tegnap is megvolt a 30 perc bicaj, 313 kcal...
Kaját félig sikerült tartanom...
Nekem a gyümölcs este savat csinál, arra ennem kell, szóval nálam kilőve. Viszont egyre több halat eszek, finoman fűszerezve, jégsaláta, kefír hozzá, esetleg paradicsom, uborka de volt, hogy párolt káposzta, savanyúság... Végülis bármilyen hús jó, ami nem zsíros. Csirke, pulyka, hal, karaj, engem pl. ez telít el.
Ezek a zöldségek alig rendelkeznek kalóriával és ch-val.
És ha végképp nem bírom, déjeméknél van a vaníliás tejsavópor, 3 dl-t keverek, ez vaníliás turmix vagy shake lesz. Nagyon jól telít, folyadék, és még jót is teszek az emésztésemnek...