Fogyni vágyók ide (beszélgetés)
éppen ezért épiitettem be a fehérje/protein shaket az étrendembe. de nehéz a gyomromnak...
igen én is az életmódváltásban hiszek.
irigyellek,neked lesz azért szakértő a háttérben.
Hát, egyáltalán nem megerőltető, tulajdonképpen csak gyaloglás, pár könnyű ugrándozással, szóval szerintem ezt állapotosan is lehet, elvégre minden kismama szokott sétálni:)
[link] a "walk at home"-link az, én egyelőre az 1 km-es gyaloglást töltöttem le, 20 perc és nyilván ez a legkönnyebb, de majd ha már ehhez hozzászoktam, nehezítek a szinten:) De legalább azzal a tudattal fekszem le este, hogy megvolt a napi 20 perc mozgás, és bár nagyon könnyű a torna, bizony megérzem az izmaimban, és mintha kezdenék feszesedni is...
Az már fél siker, ha az ember rájött, milyen módszerek a legjobbak a számára. Én is szeretem a munkám, de néha kicsit már unom, mivel diétás újságnak írok, és már a fülemen jön ki az tízezredik csodadiéta, és a folyton mást mondó új módszerek:) De legalább rálátok a dolgokra:)
én babát is szeretnék mostanában, ez a torna jó lehet arra esetleg? (tudom, hogy RR-nak van terhes tornája, de csak azt ne :DDD))
Mióta felfedeztem, hogy milyen fini ez az zabkása, azóta ez az egyik kedvenc diétám :) ilyet diétáról állítani elég durva nem :D
Be tudod ide linkelni a naplót?
de izgi, hogy ilyen környezetben dolgozol! nagyon foglalkoztat a dolog! igazából én úgy hiszem, hogy én már tudom azt, hogy nekem mi a bűnöm, és milyen módszerekkel tudok fogyni. de érdekes lehet ebben másoknak segíteni... :)
Huhh, nekem az az álomsúlyom, pedig csak 173 cm vagyok:) Én 60 kg-mal úgy néztem ki, hogy mindenki hízókúrára akart küldeni, tényleg egy csonti voltam:) De hát minden testalkat más, a csontozat alapján 8 kg eltérés is lehet a testsúlyban.
Én nagyon lusti ember vagyok, szó szerint semmit nem mozgok évek óta, és minden tornát feladok egy-két nap után:( De most rátaláltam Leslie Sansone gyaloglós edzésére, hát ezt épp nekem találták ki, könnyed és élvezetes, az első olyan torna, amit minden nap örömmel megcsinálok:) Beverly naplójában van a link, ahonnan le lehet tölteni, ha valakit érdekel.
Én is hasonlóan:) Max. a virslit eszem meg, minden mástól ráz a hideg:)
Tegnap én is zabkása-napot csináltam:)
Szia, elkezdtem - már vagy öt éve:) De tényleg, azóta próbálok megszabadulni a szülés után maradt plusz 10 kg-tól, párszor már sikerült, de bejojóztam, mert rossz diétákat csináltam. Most inkább életmódváltásra törekszem... Diétákkal kapcsolatos munkám van, így eléggé képben vagyok a fogyis dolgokat illetően - módszert keresel? Vagy már választottál valamit? Segítek bármiben, ha tudok, ha nem, megkérdezem a dietetikus-főnökömet:)
Az jóóó, megyek én is betolom a reggeli folyadék adagomat, van hogy almaecetes vizet iszok én is.
Ja és egyébként én sem bánom a húsféléket. Én is voltam vegánus, vagyis húst nem ettem semmilyen formában :) De mára "kinőttem". :D
Örülök :) 2 nap zabdiéta után 1,2 kiló fogyás :) Mára is 60 dekát dobtam le :D
Szeretek mozogni, de csak néha :))) Máskor lusta vagyok hozzá, és hasonlók. Ezért úgy döntöttem, hogy a diétámat úgy alkotom meg, hogy ha esetleg nem mozognék, akkor is menjenek a kilók :)
Minden mozgással töltött perc, csak ráadás.
Jó reggelt lányok!
Indul a reggeli citromosviiz éhgyomorra. kb 4 dl viiz fél citrommal.
Én nem vagyok kövér, ez tény. Szülés után maradt rajtam 5 kg,ami nem sok. De ez megy le a legnehezebben. Nekem sokkal szigorúbb diéta és sport kell a szálkásiitáshoz és izomosodáshoz. Igazából én nem is pánikolok rajta. Próbálom lazán felfogni,mert nem nagyon van felesleg rajtam.
Ezért nem mertem megadni nektek a magasságomat és a súlyomat,mert elküldtök a sunyiba.:D (176 cm 63 kg jelenleg)
Nem mindig futok nyugi :) van amikor csak gyalogolok,bár azt is olyan tempósan, hogy néhányan azt hiszik, hogy futok :)))
Egy évvel ezelőtt sokkal elszántabb voltam,akkor ment itthon egy óra torna,egy óra futás,húsz perc lépcsőzés,4 után semmi,de tényleg semmi kaja.Ójajj de nagy sikere volt,aztán meg abbahagytam mindent.De ha most lemegy a 10 ami visszajött,akkor ünnepélyesen megígérem magamnak, h oda fogok figyelni. :)
Megnéztem a képeidet és csodálkozom, hogy miért akarsz te fogyni :) szerintem csinos vagy nagyon,de persze mindenki maga érzi hogy jó neki :)
Ancsika13 le a kalappal előtted.
neked nem lilúlt be a lábujjad körme a futástól?
oké.:D
de nekem kb. az lesz az indulósúlyom.:D
héten kezdem el. naplót is fogok iirni.
Mit szólnátok ahhoz,ha jövő hétfőn mérlegelnénk?
Mindenki leírná mennyit fogyott.
Én,ha rá tudom venni magam akkor félórát tornázom itthon,majd este egy órát futok (vagy gyalogolok,hangulattól függ )Plusz a napközbeni várostúrák :DD
Ja és napi másfél óra séta kb.
Én ma vettem egy ugrálókötelet, meg hullahopkarikát szerettem volna, de csodás városunkban nem tudtam választani a hatalmas kínálatból (NINCS!)
Na majd legközelebb...
iirjátok már meg,ki mit sportól a diéta mellett.
köszi.
ez nekem nagyon tetszik!!!!
sajna 32 évig voltam vega. kb. 3-4 éve eszem meg a virslit,tejet,tojást,parizert,halat. azt is kiinlódva. valamiért iigy félresikerültem.:)
További ajánlott fórumok:
- Le akarok fogyni, de.. válogatós vagyok, asztmás, és csóró...
- 125 kg vagyok, le szeretnék fogyni, érdekel minden
- Fogyni vágyók, kevés kitartással, ide, segítsünk egymásnak..
- Közösség fogyni vágyóknak! Sok kudarc után...
- 53 éves vagyok, változókorban és fogyni szeretnék
- 50-60 körüliek túlsúlya, fogyni vágyók