Fogyni vágyók ide (beszélgetés)
Hát lehet...végülis a vérzés is tuti amiatt volt, mert borult. De -ez lehet hülye kérdés- de honnan tudhatom hogy még máig erről lenne szó? A hormonháztartásról...??
egy fehérje shake mekkora??? hogy bírjátok ki vele egész délután??? és este csak két szelet ez az, meg egy tojásfehérje... én estére éhezek meg igazán... együtt a párommal... :S
igyál meg egy fehérje shaket! de akkor délután semmit. este 6 körül vagy edzés után egyél 2 szelet felvágottat( ne kolbászt) vagy csak 1 tojásfehérjét főzve,és igyál rá viizet.
lehet,hogy szülés után nem állt még vissza a hormonháztartás?
szű.t.-ásat olcsóbb mint a Lauráé és kevesebb a szénhidrát benne mint a Lauráéban.
Előre köszi,hogy felajánlod a segiitséged.
igazad van Tigrincs85,nekem valami szálkásiitó,alakfórmáló fórum kellene. Vacsorára helyett fogom inni a tömény fehérjét. előtte valamit edzeni kell. este mindig édességet kiivánok ezek meg édesek és nem hiizlal. Hormonokkalal nincs probléma?
Te sem eszel túl sokat éppen. Hogy bírod???
Nekem hétfő óta csak 1 kg ment le:)) De ez is inkább víz lehetett. Gyors fogyászt nem tervezek,hisz majd 1 1/2 év alatt jöttek vissza a leadott kg-k.
- a joghurt helyett egy pohár tejfölt reggeliztem(régen is ez a tejföl volt a reggelim és akkor is lement 15 kg símán - mondjuk akkor csak kifejezetten tejtermékeken éltem -)
- sült csirke comb felkockázva, (bőrnélküli) megsütve, egy fej hagymával és hozzá virslikarikák
- a vacsora (d.u. 5-ig leszek bent az irodában)pedig: selyem sonka
- 1 1/2 liter ásványvíz (tegnap is csak lement,igaz erőltetve)
- a zabpehely még reggel meg volt...
- és a 20 perc erőltett séta haza gyalog az is meg lesz. Mivel emeleten dolgozom, még rásegít a lépcsőzgetés.
Jó étvágyat!
nálam is hasonló a szitu...:(
én zöld teázom és citromosviizezek reggel.
mi lesz az ebédetek?
nekem zabkása fahéjjal, és elvileg paprikasaláta kínai kellel. de ez utóbbit megpróbálom későbbre tolni.
iszok is egy jó nagy adag citromos vizet ;)
én is éhes vagyok :))
felfalnék egy fél disznót :D
Én is mindenképpen életmódváltást szeretnék,mert nem akarok újra abba a hibába esni, hogy a kínkeservesen leadott kilóimat újra visszahízzam.De ha esetleg van valami tuti tipped ami beindítaná a fogyást azt megköszönném/megköszönnénk! :)
3 hónapja sajnos nem. (nem állt el a vérzésem, 3 hónapig folyamatosan sok volt, a mennyiség sem csökkent és gyógyszereket kellett szednem.) Én sem zabáltam, úgyhogy nem is értem, hogyan jött rám ennyi plusz :/
Most 6 hónapos a kicsi.
A szerzői jogokat törvények védik. Az illegális másolatok terjesztése ellenkezik ezekkel és portálunk szabályaival is. Kérlek, tartsd ezt tiszteletben!
60ról 90re? jaj én úgy nem szeretnék felszedni babával :(
esetleg linkeltél valamit? azt néha moderálni szokták...
Én is hasonlóképp voltam, 60 kg-ról kezdtem a terhességet, és 90 voltam, mikor szülni mentem:) Pedig visszafogottan ettem és csak természetes kajákat. Szoptatás alatt szinte semmi nem ment le, el voltam nagyon keseredve, de mikor vége lett a szoptatásnak, szélsebesen mentek le a kilók... pár hónap alatt 64 lettem. Azóta meg megint 72:(, de ez már az én hibám, 64 kilósan elkezdtem a hülye villámdiétákat, aztán idáig jojóztam magam:) Te szoptatsz még?
jól gondolom hogy eltűnt egy hozzászólásom???
Hát az ugribugrit én se bírom így tízévnyi nem-mozgással a hátam mögött:) A pilates és a jóga is jó még, most azt tervezem, hogy mindennap megcsinálom a 20 perc gyaloglást, és heti 3-szor meg félóra jóga vagy pilates.
milyen fajtát iszol? Én régebben csináltam a t..bót, nagyon laktatóak a turmixok, aztán meg egy rossmannos fehérjeport vettem, ami fele annyira se telített el, lehet, hogy valami könnyebbet kellene próbálnod... De a shake tényleg jó ötlet, eszembe se jutott, de ma veszek egyet:)
valóban csak életmódváltással lehet lefogyni - no és vékonynak is maradni:) Sajna a tudás még nem jelent sikert is, de tényleg jó, ha tisztában vagyunk a dolgunkkal. Háttérben szakértő mindenkinek lehet, akár netes is, de én is megkérdezek szívesen mindent nektek.
Te SOVÁNY vaaaaagy!!!! Én 178 vagyok és 95 kiló!!! 6 hónapja szültem és még csak 5 kiló ment le rólam!! Igen...annyival mentem szülni...no comment. Pedig tényleg nem zabáltam. Azelőtt 65-70 kg között mozogtam, a 65 volt az ideális, akkor éreztem a legjobban magam.
A fehérje shake miben segíthet, elmondod? Semmit nem tudok a fogyókúrákról, mivel ezelőtt sosem csináltam.
Más: a napi 1,5 óra tempós séta (babakocsival ;)), mikor fog meglátszani vajon? És ha beveszem hozzá az ugrálókötelet és a hullahoppkarikát? (Ez utóbbit, ha be tudom szerezni, mert tegnap nem jártam sikerrel:D)
És édességek kilőve, +6 után nem eszek. Mit gondolsz? Ja, rengeteg vizet iszok (amúgy is, de most főleg, simán megiszok napi 4 litert)
R: 4 dl tea üresen és egy tejeskávé édesítőve
T: 4 dl víz
Nálam a délutánok és főleg az esték nehezebbek
Fúú, köszi, ki fogom próbálni :) valahogy mostanában nem szeretnék nagyon ugrálósakat csinálni :)
Nagyon szépen köszönöm!!!
reggelire (9:00) megittam 3 dl viizzel a shaket
igen,ez iigy van. tényleg vékony csontozatú vagyok.
További ajánlott fórumok:
- Le akarok fogyni, de.. válogatós vagyok, asztmás, és csóró...
- 125 kg vagyok, le szeretnék fogyni, érdekel minden
- Fogyni vágyók, kevés kitartással, ide, segítsünk egymásnak..
- Közösség fogyni vágyóknak! Sok kudarc után...
- 53 éves vagyok, változókorban és fogyni szeretnék
- 50-60 körüliek túlsúlya, fogyni vágyók