Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk. (beszélgetés)
Na latod,en erre a hulyesegre gondoltam a multkor,nem arra,h.nem erdekel,hogy vagytok :-) Csak nagyon rossz volt az akkor nekem.. :-)
Fiametta,ne menj el,ezert kar lenne.
Igen, megérkezett, szuper volt! Sok erőt adott.
Marketnek titkos naplója van, így tudta, kik az olvasói.
Talán egy hét múlva!
Market. Valaki kimásolta a naplóját, és elküldte a barátnőjének. Ezért néhány embert kitett. Ez nekem esett olyan rosszul, mintha letaglóztak volna! SOHA nem tudnék ilyen becstelenséget megtenni! Ja, és ezek után, valószínűleg még mindig bent van a "kém"!
? Na,ezt se tudtam,h.ilyen is van :-)
Orulok,h.alakulsz :-)
Sziasztok, Lányok!
(Még) élek! Van egy kis szívritmuszavarom, vizsgálgatják, mi az oka. Azt mondták,infarktus után ez "természetes". Na, én meglennék nélküle! De azért jól vagyok! Most kicsit idegesen, mert elromlott a kocsink, és a párom csak később tud jönni, még nincs itt... de remélem, ideér ma! Képzeljétek, egy lány megvonta az olvasási jogomat, valószínűleg azért, mert nem tudtam felmenni a naplójába. Kicsit rosszul esett!
Sziasztok csajok!:)
Gyógyulgassatok...:)
Ahhoz képest, hogy egész hétre nem mondtak esőt...5 napból hármat esett eddig..:)))
Tegnap pakoltam a régi könyveimet a dobozból, és találtam egy kincset..az a lényege, hogy hogyan fogyjunk fogyókúra nélkül..a kényszer evésről szól..vékony könyvecske,nem mai darab, de a lényeg benne van...már olvastam anno, teljesen elfelejtettem, hogy van ez nekem...nagyon sok dologra rávilágít(ott)
Jó reggelt mindenkinek!
húúú olyan rosszul érzem magam,fáradt vagyok,és szerintem nem vagyok rendben.de ma mennem kell még dolgozni is(szabadnapos vagyok)
tegnap kaptam egy kis szidást,a szomszédban lakik egy idős néni,beteg,nem nagyon tud már járni sem.(kemo)megbeszéltük a férjével,h meglátogatjuk,de képzeljétek annyira nem volt időm,az itthoniak miatt,h nem mentem.igaza van,de megérthetné egy kicsit,h hulla vagyok mostanában :(
Sziasztook Csajok!
Ma már 2-3 fokkal jobban voltam,talán gyógyulgatok...ennek örömére el is mentem zumbázni.
Bár ma annyi minden történt velem,hogy nem is lett volna időm betegeskedni:))))
Huuu de ezer éve ám!
Én meg azt hittem rosszul látok!
Én meg úgy vagyok vele, ha jön...úgy is jönni fog...de akkor gyorsan történjen...:)))Ne már előtte parázni is...:)
Én is alapban pozitív vagyok..néha kibillentenek(vagy akarnak) ebből, de aztán nem sikerül nekik....:)
Kiakadok ezen.Persze nincsen ám elég bajom....de mit tegyek én parás vagyok!! :D
Annyi féle verziót elolvastam...
Amúgy jah néha most már egyre többször próbálok pozitivan gondolkodni.-de nem mindig segít sajnos.
További ajánlott fórumok:
- Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- Norbi Update diéta 2010. október 5-től! Csatlakozik valaki?
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Norbi Update diéta 2010. November 1-től! Csatlakozik valaki?
- Aki szereti a verseket, idézeteket csatlakozzon!