Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk. (beszélgetés)
Szerintem ne a múlttal törődj,hanem a jelennel.Ne keseritse meg egy ember a múltból!Facen azonnak tilsd le!Nem kell ez neked!Egyszerüen ne gondolj rá!És hidd el elszáll az emléke is!
Én tudom...tapasztalatból beszélek.Nekem az első férjem volt aki szörnyen kicseszett veelem.Van közös gyermekünk is,akit nem is látogat!De elszállt a a gyülölet és a harag-mert nézem a jó oldalát...ha Ő nem lép ki az életemből,akkor nem lenne a mostani párom,és az édes kisfiam!Nem érdekel sem Ő sem az élete csak a saját kis családomé.
Nekem már mondtam máskor is,POZITIVABB legyél!!!-nem megbocsájtani kell,felejteni!
jó napot mindenkinek!
Nagy dilemma előtt vagyok,éjjel ezen gondolkoztam.
Volt egy párom,akitől nagyon nehezen sikerült megszabadulnom,tönkre tette az életem,minden féle módon.Anyagilag tönkre vágott,kb. fél évig tartott mire kifizettem az "adósságot"amit hagyott rám.A munkahelyemen,tartozott,nem kevéssel,+még utólag derült ki,h 3 havi tel.számláját(nem kevés,30 ezres nagyságrendű)na szóval rájöttem,h velem fizettette ki.lelkileg annyira tönkretett,h nyugtatókon éltem,stb-stb.
ennek már 3 éve,kb 1-2 hónapja bejelölt face-n,én visszajelöltem,mert úgy gondoltam idelye megbocsáltani neki,azt amit velem tett.de sajna nem megy!próbáltam neki,megbocsáltani,kiheverni azt a sok borzalmat amit átéltem,de egyszerűen nem megy!tudom,h nekem jobb lenne,mert egy csomo "testi"bajom megszűnne,mert azt mondták,h ezek lelki eredetűek.de,hogy bocsássak meg neki,mikor engem tönkretett,itt hagyott az adóssággal,ő meg egyszerűen eltünk,és élt mint Marci hevesen.
tudnátok valami megoldást?egyszerűen nem tudok túl lenni rajta
Szia!!
Na megkérdeztem a gastrót tehát 10re van az időpont ami azt jelenti,hogy ha terhelik a gyermekem akkor nem végzek fél egyre ha nem terhelik aminek örülnék,de nem sok remény van rá,akkor simán végzek.De engem ott megtaláltok:)))
Viki ne add fel! Fejben dől el minden!
Amióta élek túlsúlyos vagyok és újra és újra ráveszem magamat, hogy le kell adni!
Azt szoktam mondani, hogy tőlem ne kérdezze senki mikor voltam 50 kiló - talán oviban - komolyan nem tudom. 14 éves koromban 96 kiló voltam és ezt a keresztet cipelem amíg élek..
Amire rájöttem, hogy ne úgy gondolj az elkövetkező időszakra, hogy fogyókúra (nem tudom miért, de az én agyam is erre bekattan és tartalékolni kezd)a másik, hogy ne 10-20-50 kilókat tűzz ki magadnak célnak. Kicsiket! én pl. heti 1 kiló és az sem baj, ha fél kiló csak valamennyi menjen le.
Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm:-)
Nem a dokitól kaptam - azok állandóan össze-vissza beszélnek:-( magam jöttem rá, mert a nyár elején már megpróbáltam a norbikaját és jobban éreztem magamat. Utána olvastam a dolgoknak és rájöttem, hogy mindig mivel csesztem el - a teljes szénhidrát megvonással. (le 10-25 kiló aztán több vissza) A doki is hátast dobott, de azt mondja jó amit csinálok. Ráadásul a vércukrom ma reggel 5,8 napközben 6,1 és 5,5 volt - végre ez is visszaáll. Amit nem mondanak el az az, ha valakinek (nekem kb.15 éve) inzulinrezisztenciája van, annak tilos minden szénhidrátot megvonni.
A naplódba semmi szégyelleni való nincsen!!!
Ne idegeskedj ebben az állapotban nem szabad.!!!
Köszönjük szépen,és graatulálok az elért eredményhez.
Én is hasonlóan étkeztem anno mikor lefogytam.
Most is jó lenne,de már nehéz vissza állni.
Olvasva benneteket jobban mondva ezeket a naplós dolgokat...hát nem vagyok nyugodt,mert nekem a naplóm nyilvános,a nevem sem ördöngős ráadásul minden tele képekkel,és az elmúlt én nagyobb történései a naplómban :( Idő kérdése ezek szerint,hogy mikor lesz nekem ebből kellemetlenségem....
Jó mondjuk azért mindent nem írok le...(képzeljétek mindent én se irok le :DDD)
elgondolkodtató....
itt képbe jön ismét az emberiség 2012-ben!
Szent szalmaszàl,ez aztan a tempo :-) gratulalok :-) :-) :-)
Azert vigyazz,a heti fogyas nehogy sok legyen !
:)
persze,aki nem ismim az írja meg a nevét,ahogy megtalálom és felveszem a csoportba :)
Sziasztok.
-18 kilónál tartok 19 hét alatt(140 kilóról!)
Nekem a Norbi kaja és a cukrosok által tartott szénhidrát elosztás a kulcs. Az elején normál majd a cukrosok egész napos ételét ettem, hogy beálljon az emésztésem. Aztán váltottam és ma már csak az ebédet rendelem (hétvégén főzök).
Lényeges a napi 5x-i étkezés:
pl.:7:00,10:00,13:00,16:00,19:00
És a másik lényeg a Szénhidráttartalom:
25g,15g,45g,15g,30g
Reggelire alacsony glikémiás indexű (lassan felszívódó) szénhidrátot
Tízóraira fele-fele lassú és gyors felszívódású
Uzsonnára gyors (pl. gyümölcsök)
Vacsorára 2/3 lassú + 1/3 gyors
Gyors felszívódású: cukor, méz (cukrosoknak ezek nem fogyaszthatók), tej, kefir, joghurt, gyümölcsök, gyümölcslevek
Lassú felszívódású: teljes kiőrlésű lisztek, az ezekből készült pékáruk, barna rizs, korpás kekszek, nyers zöldségfélék
Remélem van, akinek tudtam segíteni.
Nem éhezek és egy kis sétán vagy szobabiciklin kívül más drasztikus sportot nem csinálok.
Ami igaz, hogy mivel nem vagyok éhes nem is eszek annyit. Ha kiszámolom régen is megettem ugyanazt a pénzt, csak több kaja jött ki belőle - most kevesebb a kaja, de bőven elég.
További ajánlott fórumok:
- Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- Norbi Update diéta 2010. október 5-től! Csatlakozik valaki?
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Norbi Update diéta 2010. November 1-től! Csatlakozik valaki?
- Aki szereti a verseket, idézeteket csatlakozzon!