Fogyjunk több mint 20kg-ot életmódváltással egymást támogatva! (beszélgetés)
Szia!
Természetesen.
Nekem mostanság sajnos volt időm,mert vége lett a sulinak,és nem volt munkám...de holnaptól lesz meló,szóval idő és energia is kevesebb lesz.
Viszont nekem is volt ilyen,h meló+suli egyszerre volt. Nehéz ez...áldozatot kell hozni, és vagy reggel, vagy este tornázni kell.
Igazság szerint én is sokáig takaróztam mindenféle dologgal (remélem ezután már nem fogok), de az embernek mindig arra van ideje amire akarja h legyen. Speciel én úgy oldottam meg anno,hogy mikor hazaértem...megvacsiztam...pihentem egy fél órát,órát...és utána betettem vmi filmet...és arra tornáztam. Utána zuhany és kidőltem...akkoriban nem volt szükségem altatóra se (mint mostanság sajnos megesik,h be kell venni).
Én úgy 18-20szal hajtok kb 1 órát, másfelet. Ez kb18km. Van mikor gyorsabban, van mikor lassabban:)
Közben nézem a sorozatomat:D
Erre mar en is gondoltam,hogy leszallok hamarabb, de mindig olyan szoros az idobeosztasom,muszaj igyekeznem haza...:( De probalom igy csinalni!
Ez a 12 kg szigoru odafigyelessel, rejtett zsirok kiiktatasaval, finomitott szenhidrat megvonasaval es alkalmankenti tornaval(akkor meg volt idom) ment le.
Most is ezen dolgozom,de eleg nehez,mert valtozott az idobeosztasom...es irto lusta vagyok....aaaaa!Majd visszaolvaslak benneteket,de most rohanok tovabb...Udv nektek addig is!
Sziasztok,csatlakozhatok? En mar 100 alatt vagyok,kb 12 kgot adtam le tavaly ota,ami nem jott vissza,de valahogy elvesztettem a fonalat.
De meg kell sokat leadnom,mivel csak 164 cm vagyok,igy eleg vicces,hogy minden a hasamon van...
Szoval valami otlet,hogy tudnam a mozgast beiktatni,dolgozom,mellette suliba jarok,alig van idom....:(
Ne haragudj,és ne érts félre, de ez csak kifogás.
Nem kell brutálgyorsan tekerni. Speciel én átlag 20km/h-val tekergetek...folyamatosan...seggen ülve. Időnként megállok úgy 10 másodpercre...nyújtózkodni...aztán vissza.
Speciel nekem is van durván 50-55kg,amit le szeretnék adni...ha én tudok tekerni,akkor te is. ;)
Bár így lenne,de sajna nem. Tegnap kínszenvedés volt a torna nagy része...de utána isteni volt a pihenés. Szoktam élvezni a mozgást,de tegnap tompább voltam,mint szoktam.
Nagyon a kaján jár már az eszem...kezdek éhes lenni,de nem is tudom hirtelen mit egyek. :)
Sziasztok!
Nekem a reggelim melegszendvics volt: vékonyan light margarinnal megkent rozskenyérből és sovány sonkával. Ebéd még nem volt,de én is elkezdtem a citromleves vizes témát. Hol azt iszom,hol simát.
Ebéd passz...nem tudom még mi lesz. Későn keltem,szóval ez is csúszik. Kilókban stagnálok (-2 kg kb.) Viszont sokkal feszesebbnek érzem magam, és kezdenek tünedezni a gömbölyödések.
Szerencsére könnyen izmosodok...csak az idegesít,h bár formásabb leszek a súlyom nehezen indul meg (mert az a kúva izom is csak nehezebb a zsírnál).
Ma egyébként elkezdem az ellipszisezést is.
Tegnap nagyon punnyadt voltam...így alakítottam az edzésen...20 helyett 15km-t tekertem. Amin nincs kalória és/vagy kilóméter számláló...ott darabban számolok...így pl. twister is 100 volt, evezés 200, felülés 20, és súlyzó 3x30.
Ma annyit tervezek,hogy ellipszis intenzíven 10-15 perc,szobabicaj 10-20km, twister, evezés 200-200, súlyzó,felülés,lábemelés 30.
Átlagban egyébként 1-2 órát edzek mostanság. Remélem minél hamarabb látható lesz az eredménye (mások számára is).
Köszönöm, és én is kívánok minden sortársamnak kitartást, és drukkolok Nektek! Hiszem, hogy nem kell így ilyen "kövéren" leélnem az életemet. Remélem hamarosan elmondhatjuk magunkról, hogy a kövérség csak egy átmeneti állapot volt az életünkben, de köszönjük szépen nem kérünk belőle többet:)))
Ma pl reggel ettem 2 db hamlettet (puffasztott búza) padlizsánkrémmel. Ebédem 1 db hamburger. De kihagsúlyozom, hogy saját készítésű buciban, saját készítésű husival és sok-sok salátával. A vacsim: joghurt, főtt tojás és zöldségek lesznek. Ezt így visszanézve szerintem belefér 1 hambi.
Így van! Sajnos én is próbáltam már több diétát, de egyik sem vált be.
Most mennem kell, de mindenkinek kitartást és jó mínuszolást, este felé még benézek:)