Fogyjunk több mint 20kg-ot életmódváltással egymást támogatva! (beszélgetés)
2010 szeptember - A legnagyobb vesztesek bejegyzés
Én is hallottam, de nem veszem észre.
Látom ment rendesen a fórum amíg én a kisfiammal az udvaron voltam. A kapáláshoz és a szalonnázáshoz annyit fűznék hozzá, hogy a dédikéim jártak kapálni még anno és tényleg napi tíz órákat. Mikor hazamentek dédipapám lepihent, a mami pedig nekikezdett a házimunkának. A papám csont és bőr volt a mamikám pedig hát kb 4* akkora mint a papa és egy koszton voltak...
A vicc az,h az arcom miatt neten párszor kerestek is innen-onnan... :D Csakhát nyaktól lefelé nem stimmelek a modellszakmába. :)
Pedig bombanő lehetnék a fene egye meg. :(
Sajnos nálunk van édesség és időnként nem állom meg:-)) Gratula Neked:-)))
Akkor gyes után én is pékségebe megyek. Nagy előnye még, hogy imádom a meleget. :DD
Komolyan? Hát akkor neked manökennek kell lenned! De komolyan, ez nagyon szép magasság, és az a jó benne, hogy ami másnak túlsúly, az nálad már tök normális.
Én 170 cm vagyok, és nagyon szeretném, ha végre 7-tel kezdődne a súlyom!!!!!
A fahéjt is nagyon ajánlják a fogyókúrázóknak. Bontja a zsírokat és állítólag telít..sajna nem tapasztaltam, pedig imádom a fahéjat.
Én sajnos olyan ember vagyok, aki nem ismeri a mértéket. Mikor dohányoztam is,már napi másfél doboz ment el. Lényegében mikor időm volt cigiztem. Az édességgel megint csak úgy voltam. Mindig csak egy csokis kekszért mentem még ki a kamrába és a végén elfogyott az egész doboz rövid időn belül.
Akit érdekel több ilyen kép is, az megtalálja a something interesting blogon,amit ma fedeztem fel.
Szia, légyszi írd meg, hogy csináltad ezt a képet, talán engem is jobban motíválna, ha lenne ilyen képem:-)))
Nincs a háznál édesség, így nem tudom megenni!
A boltba a apával,barátnőmmel megyek, így vissza tudom fogni magamat, hogy ne vegyek! :D
Egyébként most, hogy a kisfiam már 26 hós, amikor ébren van, sosem nasizom előtte. Így csak azt a pár órát kell kibírnom, amit napközben alszik. :PP
A képtárba raktam egy képet. Ezt kinyomtatom...és megy a hűtőajtóra. :)
jól van....még egyszer bocsi amiket írtam.... :)
én meg csak poénból írtam alapból, biztos hogy nem fogok pékségbe menni:)
Csak jól hangzik, hogy ott lehet fogyni:D
De amúgy eszembe sem jutna ilyen(csak poén szinten:)
Semmi baj. Tény, hogy akinek jelentős túlsúlya van, az az.
Ez olyan dolog, hogy vannak szinonimák, amik sértik a fülem...pl.
túlyúlyos- kövér, dagadt, bálna, hájpacni stb.
(ezeknek van egyfajta negatív töltete számomra)
vagy pl. más szavak esetén
abortusz - kaparás
szex - baszás
54 kg-ot???? Ne csináld. Hány centi magas vagy? Egyébként szerintem jól fogsz tudni fogyni, mert szép arányos alkatod van most is.
Igazad van: nem attól függ, hogy mi a foglalkozása. Bocs a kövér szóért, nem akartam megbántani vele senkit. Én is kövér vagyok, valljuk be, ezért merem így mondani, de tényleg nem szeretnék megsérteni senkit.
Egyébiránt én úgy 54kg-ot szeretnék leadni. Kép alapján szerintetek ez reális?
Nekem 2 pék haverom vékony ill. átlagos testalkatú, 1 meg kövér (nem szeretem ezt a szót,de az...ahogy én is).
Bizony. A műkaja tré. Haszontalan tápanyag. Ezért volt kevesebb kövér ember régen,mert sokkal többet mozogtak, meg olyan dolgokat ettek,amik még nem voltak vegyszerekkel pumpolva.
Én is ismerek kövér péket :-)))))
Az biztos, mert hagymát esznek hozzá :-)))) Bocs, hogy beleszólok, nekem is kéne fogyni... Csak eszembe jutott a nagypapám, aki kenyeret és abált szalonnát eszegetett, és SOVÁNY volt. Na ő mindig hagymát evett a szalonnához, de az is igaz, hogy mozgott a kertben, és még hozzá tartozik, hogy mind a kenyeret, mind a szalonnát otthon késztette a nagyanyám, valamint a kertből húzta ki a hagymát, tehát egyikben sem volt "idegen" anyag. Sztem ez is sokat számít.
ez a fogyás sem egészséges... mármint a pékséges....sorry hogy beleszólok... épp olvasom a fórumotokat és szeretnék csatlakozni....
egy pékség az egyik legrosszabb munkahely.... lehet ogy 60°van de 60°ban kell lenyomni 10-30 máza kenyeret... több ezer kiflit zsemlét na meg a finompékárukat...:) na és az sem lehet kizáró ok hogy nem is engedik a szerencsétlen péket szusszanni.... tapasztalt párom is én is pék-cukrászok vagyunk.... egy utolsó melóhely a pékség... persze annak aki dolgozik is.... főnökként én is el sétafikálnék... lehet hogy jobban jársz ha diétázol megnapi fé 1 óra torna... mert a pékség nagyon kiakasztó egy hely... :)
de ezeket nem bántásnak írtam.... :)
További ajánlott fórumok: