Fogyjunk március 2-től. Igy vagy úgy!! (beszélgetés)
Sziasztok!Nem létezik,hogy egyszerre stagnálunk!De sajnos én is két hete ugyanott vagyok.Az elején annyira boldog voltam,azt képzeltem,végig fog menni a heti másfél mínusz.Egy kis kilengés és máris meg lett a plusz kiló felfelé!Nem marad más hátra részemröl,mint vasszigor.
Szerintem is más az oliva íze.Én nehezen tudom megszokni.Bár fajtától is függ.Most a "BERTOLLI olio di oliva classico" van itthon.Mivel ajándékba kaptam,nem tudom,melyik üzletböl származik.Elég jó,szinte alig érzek mellékízt benne.Mindenkinek kitartást!
hali!
Hát tegnap bűnöztem rendesen mert szülinapom volt, és megettem egy lángost, meg két kicsi csokit. Pedig gyüminapom lett volna. De a mérleg kevesebb súlyt mutatott már megint. Igaz csak fél kilóval, de sebaj! Talán nem veszett kárba a diéta a tegnapi bűnözés miatt. Kitartás CSajok!!
na sziasztok!!
Kiderült hogy jól mér a mérlegem, akármilyen lábbal álltam rá, akárhová tettem ugyanannyit mutatott. :(
De azért remélem sikerül a haditervem! És lefogyok a nyár előtt.
én ugyan nem tartozom ebbe a csapatba,de azért merészkedem néha néha ide irogatni.
a hétvégéről csak annyit énis a piros napok előtt állok és tegnap nem birtam magammal kiettem az egész hüjtőt!de furcsak módon a mérleg nem mutat többet,azt mondják néha kell ilyen nap is!hát én mindent megtettem hogy igy legyen!
Jó reggelt mindenkinek!
Egész hétvégén sajna nem tudtam gép elé kerülni, de mindent megtettem annak érdekében hogy ne essek bűnbe. El is mondhatom hogy sikerült. Ráadásul nagyon nehezen ment, mivel bejöttek a piros napok. Ti olyankor nem kívánjátok az édességet? Jaj, én nagyon. Ráadásul a tekercselést is hanyagoltam, mivel nem tudom, milyen hatással lenne a szervezetemre, ha be lennék fóliázva. Ti hogy vagytok? Hogyan bírtátok a hétvégét?
ez érdekes dolog!
néha nekem is meggyülik a bajom a mérleggel!
próbáld ki,hogy egyszer a jobb lábaddal lépsz rá,másodszor a ballal lépsz rá,egyformát mutat a mérleg?
sziasztok csajok!!!
Na én most egy kicsit elkeseredtem, mert csinálom a 90-naposat, és minden gyüminap után állok rá a mérlegre. Na ma megtettem, és szerinte 1 kilóval nehezebb vagyok. Pedig csinálom becsülettel, ha van időm pilatesezem. És a nadrágjaim is jobban álnak rajtam. Már nem fittyen ki a hájam, sőt van olyan gatyám ami kicsit lóg rajtam. Hát nem tudom hogy mi van! Remélem csak a m érleg rossz!
Én már nagyon várom a hétfőt! NEm jó ez, hogy itthon van a család!!!!
KITARTÁS!!!
Sziasztok.
Nem tudom mi van velem,hetente járok Aerobicra,időnként elmegyek kocogni,a kutyával nagyokat sétálunk.Alig eszek,és még mindig csak 1,6kg ment le.Kezdem feladni.Tegnap még vacsoráztam is,és nem egy kefirt bánatomban.
Köszi, ez a bejegyzésed, adott nekem egy kis erőt! Nekem is bele kell húznom. Én is pont azt határoztam el, hogy így fogok enni, akkor is, ha lefogytam.
Azt hiszem jövőhéten megint megpróbálkozok 3 grillcsirke nappal +saláta. Tiszta nyúl lettem, a családnak is mondtam, hogy szóljanak, ha elkezdenék zöldülni a sok salátától. :)
bocsi,hogy bezavarok,énis szénhidrát szegényen élek,szóval diétázom már január eleje óta és sokszor megállt pihenni a súlyom,szóval ne keseredjetek el ha egyik héten fogytok a másikon pedig meg sem mozdul a mérleg.Nekem is lassan indult be a fogyás és akkor elhatároztam,hogy nem eszek kenyeret,semmi tészta...
ez sokat segitett,még a teát is mücukorral iszom,egy héten 3-szor torna,8 kilót fogytam két honap alatt.Most pedig megint megállt a súlyom bevetettem egy 6 napos káposzta diétát,a negyedik napot taposom és már lement egy kiló!ez szuper,de ha befejezem ugyanúgy diétázni fogok ahogy eddig is,igy nem hizom vissza.csak segiteni akartam!
90 napos...egyszer fogytam vele 10 kilót, igaz akkor naponta 30-40 percet szobabicikliztem. Sajnos a gyümölcsnapot soha nem bírtam ki, és nagy zabálás lett belőle! NEkem is másfél éves a kisfiam :) De sajnos a hűtőtől ez sem tart távol. Egyenlőre most ugyanaz volt a reggelim mint mindig, sonka, főtt tojás, saláta, pici reszelt sajttal...
És most elkezdtem szedni a 4.3.2.1.-nek a kapszuláját...hátha.
A 90 naposat próbáltad már??? Nekem mondom nagyon bejön! És nem is nehéz csinálni! Bár segítségemre van egy másfél éves Manó, aki után szaladozhatok naphosszat!!!:)
Egyébként köszi a gratulációt!Jól esett!
Nikicske: Gratulálok! Nekem valamit ki kell találnom, mert semmit nem fogoyk, és kezdek aggódni, hogy elkezdek hízni!!!
Valakinek vmi jó ötlet????Eddig szénhidrátszegény diétát csináltam, de annyira megállt a fogyás!:(
vicc :))))