Fogyjunk együtt november 7-től! (beszélgetés)
A karácsonytól pedig nem kell tartani:) Bele eszel, de nem eszel meg egy egész sütit. Megkéred a vendéglátót, hogy rizst ha tudna főzni neked a husi mellé, azt nagyon megköszönnéd :)
Ha pedig valaki tukmálja a kaját, mond meg neki, hogy 2 hónapja csinálod ezt a diétát és neked ez nagyon fontos, és jobban érzed magad így. Lódíts egy jó nagyot: "Elszoktam a nem a diétámhoz tartozó kajáktól:) Ne haragudj, de ha ebből eszek , nagyon fog fájni a hasam, ne haragudj. " és állj ki e mellett még ha nem is úgy van. Hidd el hálás leszel magadnak, mikor látod hogy a karácsony csak stagnálást, vagy egy kilo pluszt jelentett :)
Sok sikert :)
sziasztok.
en is szeretnek csatlakozni hozzatok. en is hetfön kezdem a fogyokurat. egy par kilot szeretnek leadni dec. 19-ig mert akkor megyek haza latogatoba es szeretnek jobban kinezni. jöhetek en is? :)
A módszeremet leírom itt is és a naplómban is majd holnap!:)
Én ezzel a módszerrel tavaly 3 hónap alatt fogytam 14 kg-ot...csakhát abból 8 visszajött,mivel elkezdtem "dőzsölni" utána és nem vigyáztam a súlyommal...Nekem ezelőtt soha nem volt hozzá kitartásom,viszont tavaly nagyon megmakacsoltam magamat és sikerült...így tudom magamról,h képes vagyok rá...Neked is sikerülni fog,csak akarni kell!Ösztönözzük egymást,ezért is hoztam létre ezt a fórumot!
Természetes...köztünk a helyed!:)
Jó fogyjunk, de a tervezett módszeredről nem írtál sem itt sem a naplódban. Vagy még nincs teljesen kiforrva?
annyi mindent próbálgattam,de sosincs kitartásom. Kicsit öreg és nagyon kövér vagyok. Miért akarok fogyni, mert utálom,ahogyan kinézek. Szeretnék még egy kicsit az ízlesem szerint öltözni,amiben a súlyom akadályoz, mert nincs a méretemben csak sátor és lepel, hájlepel. Megkezdem a lelki rákészülést a kúrára, nagyon meg kell erősödnöm, komolyan el kell határozni magamat. Sok családi ünnep előtt állunk, ekkor mindig süti-sütivel, képes vagyok egy ilyen hétvégén 2 kilót is felszedni.
Szóval csatlakozhatok?
Sziasztok!
Ha szeretnétek velem együtt fogyni és megosztani tapasztalataitokat,akkor itt a helyetek!Dobjuk le a felesleget,hogy őszinte mosollyal az arcunkon élvezzük a következő bikiniszezont és intsünk búcsút a felszedett kilóknak...68 kg vagyok,de szeretnék 56-58 lenni!
Osszuk meg a tapasztalatainkat és segítsünk egymásnak!
A jelmondat: Együtt könnyebb!
Remélem sokan leszünk!!!:)